BANCI | Stirea Zilei

BCR a fost desemnata “Banca anului” in Real Estate

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-06-10 17:33

Banca Comerciala Romana (BCR) a fost desemnata, recent, “Banca Anului 2009” in Real Estate de catre EuropaProperty.com, în cadrul celei de‐a cincea ediții a Southeastern European Real Estate Awards, una dintre cele mai presigioase gale în domeniu din regiune, se arata intr-un comunicat al bancii.

“Acest premiu ne onoreaza si dovedeste ca BCR este o banca care sprijina economia romaneasca. Continuam sa sustinem toate proiectele de afaceri bune, viabile pe termen mai lung asa cum am facut in 2009 si cum vom face si in viitor, atat in real estate cat si in alte domenii. Exista astfel de proiectii care raspund conditiilor de piata actuale, iar clientii de incredere gasesc intodeauna finantarea necesara pentru dezvoltare”, a declarat Dragos Stoian, director executiv al Directiei Finantari Imobiliare din cadrul BCR.

Distincția a fost decernată în urma deciziei unui juriu internațional, compus din reprezentanți ai unor bănci de investiții, firme de consultanță şi dezvoltatori în domeniul imobiliar de renume.

“Este pentru prima data cand BCR castiga acest premiu care este o recunoastere atat a faptului ca banca nu a oprit nici o clipa finantarea proeictelor imobiliare sustenabile, cat si a calitatii produselor si serviciilor oferite pe acest segment de piata”, a adaugat Dragos Stoian.

Unul dintre proiectele pentru care BCR a fost premiata este dezvoltarea celei de a 3-a cladiri de birouri de clasa A din proiectul de birouri City Business Center Timisoara. Modatim, dezvoltatorul complexului de birouri City Business Center din Timisoara, a contractat in 2009 un credit de 7.600.000 Euro de la BCR pentru finantarea constructiei. Cladirea are o suprafata construita de 14.350 mp, din care inchiriabili 9.500 mp, la parter 2.000 mp fiind alocati spatiilor comerciale si serviciilor, si va oferi chiriasilor 150 locuri de parcare. De altfel, ansamblul City Business Centre din Timisoara a castigat in cadrul aceleiasi gale premiul pentru “Office Development of the Year” si “Green Building of the Year”.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiSupraindatorarea la IFN-uri: „am rate de 3500 de lei si o pensie de 1800 de lei. Ce pot sa fac?”

Supraindatorarea populatiei cu credite facile, online, obtinute de la IFN-uri, este un fenomen pe care autoritatile ar trebui sa-l limiteze. Banca Nationala a Romaniei (BNR), institutia responsabila de supravegherea si reglementarea Institutiilor Financiare detalii

Care sunt cardurile de credit cu cele mai mici dobanzi?

Dobanzile pentru un card de credit variaza intre 17% la CEC Bank si 29% la OTP Bank, conform analizei unui numar de 15 tipuri de astfel de carduri de cumparaturi, oferite de 13 banci. Printre cardurile cu dobanzi reduse se mai afla cele din oferta Libra Bank - detalii

Ce dobanzi platesc bancile pentru depozitele in euro?

Dobanzile platite de banci pentru depozitele in euro pe un an depuse de persoanele fizice variaza in prezent intre 1% si 2,75%, conform topului realizat de Bancherul.ro pe baza ofertelor unui numar de 17 banci. Media dobanzilor pentru un depozit la termen de 12 detalii

Topul depozitelor bancare in lei cu cele mai mari dobanzi (actualizat)

Bancile cu cele mai mari dobanzi la depozitele in lei pentru populatie sunt TBI Bank, Intesa, CEC Bank, Eximbank si Patria Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro. Toate cele cinci banci platesc pentru un depozit in lei la termen de un an dobanzi de peste detalii

  

Ultimele Comentarii