BANCI | Stirea Zilei

VISA GOLD BT – ROTARY, un card de credit co-branded nou pe piata, care sustine comunitatea locala

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-05-27 17:38

Banca Transilvania şi Asociaţia Rotary International District 2241 lansează azi cardul co-branded de credit VISA GOLD BT – ROTARY, primul card destinat membrilor Rotary din întreaga ţară. Prezentarea noului produs BT are loc în cadrul Conferinţei Districtuale Rotary District 2241, care se desfăşoară la Iaşi, în perioada 26 – 30 mai a.c.

Ceea ce aduce nou acest produs este faptul că simpla utilizare a cardului VISA GOLD BT – ROTARY, pentru plata la comercianţi, contribuie la susţinerea planurilor pe care Rotary le are pentru comunitatea locală. Prin urmare, pentru fiecare plată cu acest card – efectuată de către membrii Rotary - Banca Transilvania virează în contul asociaţiei un anumit procent din valoarea respectivei plăţi. In plus, BT direcţionează, către aceeaşi asociaţie, şi o parte din contravaloarea taxei anuale, aferentă cardului VISA GOLD BT – ROTARY.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Băncii Transilvania, declară: “Ştim să facem afaceri cu suflet, implicându-ne, cu responsabilitate, în viaţa comunităţii. Iar lansarea cardului VISA GOLD BT – ROTARY este o nouă iniţiativă de acest gen. Parteneriatele pe care le avem, ca bancă, generează proiecte de succes, tocmai pentru că ne ghidăm pe principiul win-win. Cu Asociaţia Rotary colaborăm deja de câţiva ani, în misiunea comună de a veni tot mai aproape de oameni”.

Prof. univ. dr. Daniel Condurache, Guvenatorul Districtului Rotary 2241 - România şi Republica Moldova, afirmă: “Ne bucurăm să lansăm acest proiect împreună cu Banca Transilvania, companie recunoscută pentru generozitatea ei. Iată că un card bancar poate să însemne mai mult decât un instrument de plată, contribuind la cauze nobile”.

● Credit de până la 10.000 euro. Până la 55 de zile de graţie
Având un card VISA GOLD BT – ROTARY, membrii Rotary pot beneficia de credit de până la 10.000 euro, valoare echivalentă în lei. Perioada de graţie a cardului este de până la 55 de zile, perioadă în care creditul poate fi returnat, fără a trebui să fie plătit ceva în plus.

● Cumpărături zilnice de până la 30.000 de lei. Comision 0
Cu cardul de credit VISA GOLD BT – ROTARY, utilizatorii acestuia au posibilitatea de a cheltui zilnic până la 30.000 lei, prin tranzacţii efectuate, cumulat, la bancomat, la POS şi prin Internet. Peste 30 de milioane de locaţii comerciale acceptă cardul VISA, în peste 150 de ţări, iar în România, o serie de comercianţi asigură discount-uri pentru plata cu VISA GOLD BT – ROTARY.

Banca Transilvania nu percepe niciun comision pentru achitarea la comercianţi cu acest card co-branded, indiferent dacă respectivele cumpărături au fost făcute în ţară sau în străinătate. Facturile pentru majoritatea furnizorilor de telefonie şi utilităţi pot fi plătite, de asemenea, cu ajutorul acestui card, direct de la bancomatele Băncii Transilvania, gratuit. In cazul pierderii cardului, poate fi solicitată, în numerar, în regim de urgenţă, o sumă de până la 2.000 USD, în limita disponibilului din contul de card.

● CARDUL VISA GOLD BT - ROTARY asigură călătoria
Utilizatorii acestui card vor beneficia, la plecarea în călătorie, de un pachet de asigurări, oferind astfel cea mai bună garanţie că totul are o soluţie. Intârzierea zborului, pierderea bagajelor sau a actelor – dar şi alte situaţii - sunt neplăceri care pot fi atenuate cu ajutorul VISA GOLD BT - ROTARY. Utilizatorii acestui card au, de asemenea, acces gratuit în Salonul Business Class în cadrul Aeroportului Internaţional Henri Coandă din Bucureşti, pentru eventualele întâlniri de afaceri sau pentru ultimele pregătiri înainte de zbor.

● BT – unul dintre principalii emitenţi de carduri din România
VISA GOLD BT – ROTARY completează oferta Băncii Transilvania, care cuprinde acum 16 tipuri de carduri de credit şi de debit, dintre care 4 sunt co-branded. Datorită strategiei privind cardurile, Banca Transilvania detine o cotă de piaţă de 14% şi peste 1,7 milioane de carduri emise.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare banci au cel mai bun curs valutar pentru platile cu cardul?

Cel mai bun curs valutar pentru platile in euro cu cardurile de debit il gasim la Banca Transilvania (BT), iar cel mai dezavantajos este la Raiffeisen Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul cotatiile publicate de 14 banci (vezi foto). Astfel, BT aplica o detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare?

Dobanzile la creditele ipotecare sunt in prezent mai mici decat anul trecut, desi Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat rata de referinta de trei ori, incepand cu octombrie 2021, de la 1,5% la 2%. Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui credit, care detalii

Ce pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

  

Ultimele Comentarii