BANCI | Stirea Zilei

Banca Italo Romena se aliniaza prevederilor Directivei Europene (48/2008) reducand comisionul de rambursare anticipata

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-05-26 12:19

Incepand din data de 26 mai, Banca Italo Romena a redus comisionul de rambursare anticipată perceput pentru creditele cu dobandă fixă şi variabilă destinate persoanelor fizice, acordate incepand cu aceasta data, conform prevederilor Directivei Europene 48/2008 privind Creditul de Consum, se arata intr-un comunicat al bancii.

Astfel, comisionul de rambursare anticipată totala sau partiala a fost redus de la 2% la 0% pentru creditele cu dobândă variabilă, iar pentru creditele cu dobandă fixă la 0,5% din suma rambursata in avans, dacă rambursarea are loc în ultimul an al contractului de credit, respectiv la 1% din suma rambursata in avans, dacă rambursarea are loc într-un interval de timp mai mare de un an pana la scadenta creditului.

Banca Italo Romena ofera persoanelor fizice o gama variata de credite destinate nevoilor specifice ale acestora: pentru achizitionarea unei locuinte – Creditul imobiliar prin care Banca acorda finantari de pana la 300.000 EUR si Creditul imobiliar pentru tinerii casatoriti destinat achizitiei primei locuinte pentru care exista posibilitatea finantarii de pana la 100% din valoarea imobilului – si pentru nevoi personale – Creditul de nevoi personale cu garantie ipotecara -, toate credite cu dobanda variabila. Banca ofera si credite de nevoi personale cu dobanda fixa pentru nevoi specifice precum Creditul Auto, Creditul pentru studii, Creditul pentru cumpararea de bunuri de consum cu folosinta indelungata, Creditul pentru turism, Creditul pentru ingrijiri medicale si Creditul de nevoi personale.

In anul 2009 volumul creditelor acordate de catre Banca atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, a crescut cu 6% fata de volumul inregistrat in 2008, ajungand la 988,6 milioane de euro.

Despre Banca Italo Romena

Banca Italo Romena a fost înfiinţată în anul 1980 ca un prim exemplu de joint-venture între Italia şi România în sectorul bancar. Din anul 2000 face parte din Grupul Veneto Banca care se afla printre primele 10 institutii financiar-bancare din Italia.

Sediul central al Băncii Italo Romena se află la Treviso (Italia), operand in Romania prin Sucursala Bucuresti a carei reţea cuprinde 22 de agentii dintre care 5 in Bucuresti si 17 situate în cele mai importante oraşe.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare sunt creditele de nevoi personale cu cele mai mici dobânzi?

Cele mai mici dobânzi la creditele de nevoi personale în lei le găsim la Banca Transilvania, BCR, Banca Românească, Garanti BBVA și CEC Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a analizat un număr de 23 de împrumuturi din oferta a 14 detalii

Topul bancilor cu cele mai mici dobanzi la un credit pentru casa in lei

Bancile cu cele mai bune dobanzi la un credit ipotecar in lei pentru cumpararea unui locuinte sunt Banca Comerciala Romana (BCR), ING Bank, Banca Transilvania (BT), CEC Bank si Garanti BBVA, conform topului realizat de Bancherul.ro. Clasamentul a luat in calcul detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la un descoperit de cont/card (overdraft)

Primele trei banci care au cele mai mici dobanzi pentru un credit (linie de credit) tip descoperit de cont/card, cunoscut si ca overdraft, sunt Banca Romaneasca, CEC Bank si Garanti BBVA, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat un calcul cele mai importante 10 banci detalii

Care banci au cele mai mari dobanzi la depozitele in lei pentru populatie?

Cele mai mari dobanzi pentru depozitele in lei la termen de un an pentru populatie sunt la TBI Bank - 8%, First Bank - 5,65% si Intesa - 5,25%, conform topului realizat de Bancherul.ro. (vezi foto) Un grup de mai multe banci practica la acelasi termen detalii

  

Ultimele Comentarii