BANCI | Stirea Zilei

BRD Finance lanseaza cardurile de credit MasterCard Altex si Media Galaxy, cu optiunea asigurarilor de viata facultative (somaj, deces, invaliditate)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-05-20 13:56

In contextul actual al pietei de consum, ALTEX Romania, liderul pietei de retail electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, a dezvoltat proiectul “Pentru ca lucrurile pot fi mai simple!”, venind in intampinarea nevoilor clientilor sai prin doua instrumente moderne, sigure si flexibile de plata, atat pentru achizitia produselor, cat si pentru accesarea promotiilor permanente din retelele proprii de magazine: cardurile MasterCard ALTEX si Media Galaxy, cu optiunea asigurarilor de somaj, deces sau invaliditate.

Cele doua carduri sunt emise in parteneriat cu BRD Finance, filiala Groupe Société Générale, specializata in credite de consum, care detine in acest moment expertiza gestionarii celui mai vast portofoliu de carduri de credit, se arata intr-un comunicat al companiei.

Posesorii cardurilor de credit MasterCard Altex si MediaGalaxy pot beneficia de numeroase avantaje financiare si promotii atragatoare in cadrul magazinelor din cele doua retele, cu o foarte buna acoperire in toata tara, un beneficiu special fiind reprezentat de optiunea incheierii unor asigurari de viata facultative atasate cardurilor, astfel incat pe toata durata rambursarii sumelor utilizate, clientii sa se bucure de siguranta acoperirii oricaror riscuri neprevăzute precum şomaj, deces, invaliditate şi incapacitate temporară de muncă.

Pe langa asigurarea de viata, exista si optiunea atasarii unor pachete de asigurari, foarte apreciate de clienti, atat pentru protectia cardului, a bunurilor achizitionate prin card sau a amandurora.

Cu ocazia lansarii oficiale a celor doua carduri, oferta promotionala “Plata in 3 rate fara costuri”, cu DAE 0% pentru orice produs, va fi disponibila tuturor clientilor care semneaza in magazin un contract de card in perioada 26.05.-30.06.2010. Emiterea cardurilor va beneficia de costuri zero in perioada respectiva, de asemenea. Produsul ofera o facilitate suplimentara, permitandu-le clientilor sa achite atat cat doresc din rata lunara.
In plus, cardurile au taxa anuala de adminsitrare zero (nici un cost fix). Bineinteles, ambele carduri pot fi folosite si pentru plati on-line pe site-urile care permit tranzactii electronice.

Pe langa avantajele speciale la utilizarea in retele magazinelor Altex si Media Galaxy, cardurile de credit reprezinta o rezerva permanenta de bani de pana la 20.000 Lei, care poate fi utilizata oriunde si oricand, atat pentru achizitia de produse si servicii de la comerciantii acceptanti, cat si pentru retrageri de la bancomatele care afiseaza sigla MasterCard, in Romania si in strainatate.

In funcţie de modalitatea de utilizare a cardului, clienţii pot beneficia de rambursarea fara costuri in cadrul perioadei de gratie de pana la 47 de zile sau pot opta pentru rambursarea comoda a sumelor folosite în rate minime lunare, cu toate costurile incluse in rata (incepand de la 22 Lei). Mai mult, nu se percepe niciun cost suplimentar pentru rambursarea anticipata a sumelor utilizate.
Cele doua carduri nu genereaza niciun cost daca nu sunt utilizate. De asemenea, pentru utilizarea la plata la achizitia din magazine sau pe internet, nu se percepe nicio taxa. Cu dobanda lunara de numai 1.91%, cardurile de credit Altex si Media Galaxy se numara printre cele mai avantajoase instrumente de plata din piata, emise in parteneriatul dintre un retailer si o companie financiara nebancara.

Modalitatea de obtinere a cardurilor de credit este simpla, rapida si comoda, in spiritul sloganului de lansarea a proiectului “Pentru ca lucrurile pot fi mai simple!”. Cardurile pot fi emise in orice magazin din retelele Altex si Media Galaxy sau chiar online, pe baza unei documentatii necesare. Clienţii primesc un răspuns pe loc la solicitarea de emitere a cardului şi pot realiza chiar o primă achiziţie din limita acordată pe loc in magazin, imediat dupa semnarea contractului. Ulterior, cardul personalizat si codul PIN sunt trimise clientului într-un interval de maximum 2 săptămâni.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiBancile transmit un mesaj consumatorilor, prin intermediul CSALB: va puteti baza pe noi, in aceasta perioada de scumpiri si cresteri de dobanzi

Sistemul bancar propune mai multe soluții de rezolvare a dificultăților financiare cu care se confrunta consumatorii. (vezi video la finalul articolului)  Una dintre soluțiile pe care o propun băncile consumatorilor este detalii

Schimbarea ROBOR cu IRCC la credite: ce e bine sa stim

ROBOR este un indice de dobanda utilizat la acordarea de credite noi in lei cu dobanda variabila pentru persoane fizice, doar pana in luna mai 2019. Dupa aceasta data, conform OUG 19/2019, dobanda variabila la creditele noi in lei pentru persoane fizice, nu si pentru persoanele juridice, detalii

Banca Transilvania majoreaza la 4% dobanda la depozitele pe 6 luni si 1 an. Vezi topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in lei

Banca Transilvania (BT) a majorat la 4% dobanda pentru un depozit in lei pentru persoane fizice la termene de 6 luni si un an, aceasta fiind cea mai mare dobanda platita de bancile mari pentru economiile in lei. (vezi topul dobanzilor, in detalii

Bancile sunt pregatite sa-i ajute pe cei care vor avea probleme cu plata ratelor la credite

Creșterea accentuată a prețurilor, războiul de lângă România, majorarea dobânzilor, reprezintă motive de îngrijorare pentru consumatorii români de servicii și produse financiare. Reprezentanții sistemului bancar transmit detalii

  

Ultimele Comentarii