BANCI | Stirea Zilei

BRD Finance reduce dobanzile la cardurile de credit MasterCard

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-05-18 17:12

BRD Finance reduce de la 2,21% la 1,91% valoarea dobânzilor lunare pentru cardurile de credit MasterCard din portofoliul său.

În perioada 6 mai – 5 august 2010, clienţii BRD Finance se bucură de dobânzi mai mici pentru utilizarea cardurilor de credit, fie că merg la cumpărături în magazinele acceptante MasterCard sau retrag numerar. Chiar în prag de sezon estival, posesorii cardurilor au la dispoziţie condiţii financiare mai avantajoase de care pot profita oriunde în România sau atunci când călătoresc în străinătate. Astfel, scăderea dobânzilor le oferă clienţilor posibilitatea realizării unui plus de achiziţii, dar şi accesarea mai facilă a rezervei de numerar disponibile pe card.

Per ansamblu, diminuarea s-a realizat cu 0,3 puncte procentuale, determinând scăderea sub pragul de 2% a dobânzilor lunare pentru tot portofoliul de carduri MasterCard administrate de BRD Finance. Daca noile dobânzi lunare se situează între 1,81% şi 1,91%, sumele minime lunare de plată urmează acelaşi trend descrescător, reducându-se cu 3 lei pentru fiecare interval. Astfel, sumele minime rambursate lunar de catre clienţi încep de la valori de 22 lei pe lună, ceea ce face ca produsele de creditare oferite de BRD Finance să fie accesibile unei largi categorii de clienţi.

Noile condiţii financiare se adaugă listei de avantaje pe care cardurile BRD Finance le oferă posesorilor, începând chiar din momentul emiterii. Dacă la semnarea contractului clienţii pot opta pentru realizarea unei prime cumpărături din limita de creditare acordată, fără a mai aştepta sosirea cardului, pe parcursul utilizării sale, clienţii descoperă că pot avea acces la numeroase promoţii şi pot cumpăra la fel de simplu atât bunuri de folosinţă îndelungată (electronice, electrocasnice sau IT), cât şi produse alimentare, de zi cu zi.

În plus, cardurile BRD Finance le oferă posesorilor şi posibilitatea de a alege pachete de asigurări de viaţă ce acoperă numeroase riscuri, printre care şi cel al intrării în şomaj. Scopul este de a spori confortul clientilor în utilizarea cardurilor, fie că realizează cumpărături sau retrageri de numerar, pentru a profita la maximum de „rezerva” pe care o au la dispoziţie.

Pe baza unei documentaţii minimale, cardurile BRD Finance pot fi solicitate în oricare dintre cele peste 400 magazine partenere emitente din întreaga ţară. Ulterior, pentru asistenţă sau pentru mai multe detalii, posesorii au la dispoziţie linii telefonice dedicate, disponibile 7 zile din 7, precum şi suportul operatorilor de la birourile de creditare.

Membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Grupului Societe Generale, activă la nivel internaţional în 18 ţări în domeniul creditelor de consum, BRD Finance IFN SA este prezentă pe piaţa românească din aprilie 2004. Oferta sa include atât credite de consum, cât şi carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale. BRD Finance deţine cel mai important portofoliu de carduri de credit co-branded MasterCard, numărând 12 carduri emise în parteneriat cu firme de retail renumite pe piaţa românească, printre care: Carrefour, Real, Renault/Dacia, Praktiker, Reader’s Digest, Diverta, Boom, Staer, Say. Pe lângă acestea, două sunt carduri de credit proprii: Goldo şi Bani.Doar Bani!.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare banci au cel mai bun curs valutar pentru platile cu cardul?

Cel mai bun curs valutar pentru platile in euro cu cardurile de debit il gasim la Banca Transilvania (BT), iar cel mai dezavantajos este la Raiffeisen Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul cotatiile publicate de 14 banci (vezi foto). Astfel, BT aplica o detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare?

Dobanzile la creditele ipotecare sunt in prezent mai mici decat anul trecut, desi Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat rata de referinta de trei ori, incepand cu octombrie 2021, de la 1,5% la 2%. Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui credit, care detalii

Ce pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

  

Ultimele Comentarii