BANCI | Stirea Zilei

BCR este Partenerul Oficial al Federatiei Romane de Tenis

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2010-05-17 12:45

Banca Comerciala Romana (BCR) anunta semnarea unui parteneriat cu Federatia Romana de Tenis (FRT) prin care banca a devenit Partenerul Oficial al FRT.

In cadrul acestei cooperari, cei doi parteneri au lansat circuitul BCR FUTURES ROMANIA: o serie de 17 turnee (9 masculine si 8 feminine), ce se desfasoara, incepand chiar de azi, 17 mai 2010, in perioada mai - septembrie a.c., fiecare dintre acestea dotat cu premii de 10.000 de dolari. Turneele vor avea loc in Bucuresti, Pitesti, Bacau, Brasov, Medias, Cluj, Iasi, Craiova, Arad, Onesti, Bals.

Circuitul BCR FUTURES ROMANIA, organizat sub egida Federatiei Internationale de Tenis, reprezinta sansa oferita tinerilor jucatori, in special celor din Romania, de a-si incepe drumul catre tenisul profesionist. Tinerii tenismeni au astfel posibilitatea de a acumula primele lor puncte ATP / WTA prin participarea la aceste turnee organizate ca alternativa la participarea in cadrul altor turnee internationale, care necesita o mobilizare de resurse semnificativa, uneori chiar inaccesibila.

“Implicarea BCR in sprijinirea tenisului este binecunoscuta iubitorilor acestui sport din Romania. De mai multi ani, sprijinim desfasurarea turneului BCR Open Romania in calitate de Title Sponsor al turneului si dandu-i acestuia astfel o noua dimensiune. De asemenea, ii aducem impreuna pe practicantii de tenis de toate varstele din toata tara, prin intermediul circuitului de amatori BCR Tenis Partener si a platformei bcr.tenispartener.ro”, a declarat Oana Petrescu, vicepresedinte executiv al BCR.

“In Romania, tenisul nu a beneficiat de sustinerea financiara necesara. De aceea, in ultimii cativa ani BCR a investit aproape 2 milioane de euro pentru pentru a sustine si creste popularitatea acestui sport - facilitand astfel si imbunatatirea nivelului de performanta al tenisului profesionist romanesc prin crearea unei baze solide de selectie. Este un obiectiv ambitios, cu rezultate pe termen mediu si lung – de aceea planurile noastre pentru viitor vizeaza consolidarea implicarii BCR in acest domeniu, a continuat Oana Petrescu.

Tenisul a fost considerat cea mai buna optiune pentru strategia BCR de sponsorizare sportiva. Este un sport care se adreseaza tuturor, care poate fi practicat la orice varsta si ale carui valori coincid cu valorile BCR: dinamism, incredere, calitate, recunoastere a performantei, profesionalismului si a muncii de echipa.

“Vreau sa multumesc Bancii Comerciale Romane pentru sprijinul pe care ni-l acorda si pentru implicarea in sustinerea si promovarea tenisului la nivel national. Avem nevoie de turnee futures, pentru ca tinerii jucatori de tenis sa beneficieze de un cadru bine organizat in care sa poata evolua spre marea performanta. Trebuie sa promovam cat mai bine aceste competitii pentru ca de aici pot pleca jucatori care pe viitor sa reprezinte nume sonore in tenisul mondial”, a declarat Ruxandra Dragomir, presedinte al Federatiei Romane de Tenis.

In colaborare cu Federatia Romana de Tenis, BCR sprijina activ organizarea turneelor din circuitele BCR Tenis 10 (pentru copii), BCR Tenis Partener, BCR Futures Romania si a BCR Open Romania – cel mai puternic turneu de tenis profesionist din Europa Centrala.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare banci au cel mai bun curs valutar pentru platile cu cardul?

Cel mai bun curs valutar pentru platile in euro cu cardurile de debit il gasim la Banca Transilvania (BT), iar cel mai dezavantajos este la Raiffeisen Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul cotatiile publicate de 14 banci (vezi foto). Astfel, BT aplica o detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare?

Dobanzile la creditele ipotecare sunt in prezent mai mici decat anul trecut, desi Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat rata de referinta de trei ori, incepand cu octombrie 2021, de la 1,5% la 2%. Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui credit, care detalii

Ce pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

  

Ultimele Comentarii