ASIGURARI | Stirea Zilei

Asigurari de sanatate exclusiviste la Astra Asigurari

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-05-19 13:21

Astra Asigurări intră pe piaţa asigurarilor de sănătate exclusiviste cu acoperire în străinatate în parteneriat cu grupul francez AXA, a declarat marţi directorul direcţiei de asigurări de viaţă şi sănătate al companiei, Cornelia Scărlătescu.

Astfel, Astra Asigurări a lansat marţi, în parteneriat cu compania de asigurări AXA, poliţele de asigurare de sănătate cu acoperire în străinătate Astra Sante "Premiere Class" şi "Deluxe".

"Prin aceste produse de asigurări de sănătate, Astra intră pe o piaţă exclusivistă, pretenţioasă şi complexă, cea a asigurărilor de lux, inexistente în România până acum. Sunt acoperite prin cele două planuri de asigurare, servicii de spitalizare - diagnosticare, tratament şi intervenţii chirurgicale într-o reţea de aproape 1.500 - 2.000 de spitale sau clinici puse la dispozitie prin parteneriatul cu AXA Krankenversicherung AG în Germania si Austria", a spus Scărlătescu.

Reprezentanţii Astra susţin că, prin acest produs de asigurare, lansează un parteneriat pe termen lung cu AXA, prin divizia AXA Reinsurance a AXA Krankenversicherung AG.

Sumele asigurate de poliţele lansate marţi nu sunt limitate şi acoperă toate bolile, cu câteva excepţii clar definite, şi toate serviciile medicale necesare în cursul spitalizării pentru diagnosticarea şi tratamentul unei persoane intrate în asigurare, potrivit asigurătorului.

Asigurarea se adresează atât persoanelor fizice, cât şi grupurilor.

Astra Asigurări, companie înfiinţată în 1991, a înregistrat anul trecut un volum de prime brute subscrise totale de 649,9 milioane lei, în creştere cu 74% faţă de 2007, şi un profit de 3,49 milioane lei, mai mare cu 31% faţă de cel bugetat. Compania este controlată de omul de afaceri Dan Adamescu, prin intermediul grupului Nova Trade, ce deţine 72,7% din acţiunile asigurătorului.

AXA este una din cele mai mari firme de asigurări din lume, cu active sub administrare de aproape 1.000 de miliarde de euro.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCare banci au cel mai bun curs valutar pentru platile cu cardul?

Cel mai bun curs valutar pentru platile in euro cu cardurile de debit il gasim la Banca Transilvania (BT), iar cel mai dezavantajos este la Raiffeisen Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul cotatiile publicate de 14 banci (vezi foto). Astfel, BT aplica o detalii

Care banci au cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare?

Dobanzile la creditele ipotecare sunt in prezent mai mici decat anul trecut, desi Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat rata de referinta de trei ori, incepand cu octombrie 2021, de la 1,5% la 2%. Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui credit, care detalii

Ce pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

  

Ultimele Comentarii