BANCI | Stirea Zilei

Credit Europe Bank a semnat o conventie cu APIA pentru distribuirea subventiilor catre fermieri

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-02-16 11:57

Credit Europe Bank a semnat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) o convenţie privind derularea schemelor de plată finanţate din bugetul naţional şi comunitar. Potrivit acestei convenţii s-a stabilit un cadru de lucru ţntre APIA şi Credit Europe Bank pentru a facilita fermierilor, care au sau ţşi vor deschide un cont curent la una din sucursalele Credit Europe Bank, transferul rapid şi ţn condiţii de siguranţă al subvenţiilor agricole.

äPrin semnarea acestei convenţii Credit Europe Bank doreşte să se implice activ ţn susţinerea fermierilor romÔni, uşurÔnd realizarea, ţn condiţii de siguranţă, a plăţilor subvenţiilor agricole către fermieri. Banca urmăreşte ţn acelaşi timp şi creşterea numărului de fermieri ce pot beneficia de aceste noi oportunităţi şi sprijinirea lor prin crearea unui mediu propice, care ţn timp va atrage modatilităţi suplimetare de ţncurajare a agricultorilor. Considerăm că avem know-how-ul, mijloacele financiare şi tehnice necesare susţinerii dezvoltării afacerii agricultorilor şi vom continua să venim ţn ajutorul acestoraö, a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank.

Convenţia privind distribuirea subvenţiile agricole, reprezintă doar un pas pe care Credit Europe Bank ţl realizează ţn vederea sprijinirii fermierilor. ╬n curÔnd Banca intenţionează sa semneze o convenţie tripartita APIA ľ FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural) ľ Credit Europe Bank pentru acordarea de credite beneficiarilor Schemei de Sprijin pe Suprafaţă.

╬n luna august 2008, Credit Europe Bank a lansat produsul Agro Capital IMM destinat acoperirii nevoilor de capital de lucru ţn agricultură, urmÔnd ca Banca să lanseze şi un produs destinat finanţării investiţiilor, Agro Invest IMM.

Informaţii referitoare la produsele destinate agriculturii pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROM┬NIA) S.A., de pe pagina web a Băncii: www.crediteurope.ro sau consultÔnd Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro.

Credit Europe Bank (RomÔnia) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către peste 400,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 118 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de internet banking.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCum si-au majorat bancile profitul cu 70%

Sistemul bancar romanesc, compus din 31 de banci si Creditcoop, si-a majorat substantial profitul net in primul trimestru din acest an, cu 70% fata de perioada anterioara din anul precedent, la 3,3 miliarde lei, de la 1,9 miliarde lei. Cum se explica aceasta detalii

Supraindatorarea la IFN-uri: ÔÇ×am rate de 3500 de lei si o pensie de 1800 de lei. Ce pot sa fac?ÔÇŁ

Supraindatorarea populatiei cu credite facile, online, obtinute de la IFN-uri, este un fenomen pe care autoritatile ar trebui sa-l limiteze. Banca Nationala a Romaniei (BNR), institutia responsabila de supravegherea si reglementarea Institutiilor Financiare detalii

Care sunt cardurile de credit cu cele mai mici dobanzi?

Dobanzile pentru un card de credit variaza intre 17% la CEC Bank si 29% la OTP Bank, conform analizei unui numar de 15 tipuri de astfel de carduri de cumparaturi, oferite de 13 banci. Printre cardurile cu dobanzi reduse se mai afla cele din oferta Libra Bank - detalii

Ce dobanzi platesc bancile pentru depozitele in euro?

Dobanzile platite de banci pentru depozitele in euro pe un an depuse de persoanele fizice variaza in prezent intre 1% si 2,75%, conform topului realizat de Bancherul.ro pe baza ofertelor unui numar de 17 banci. Media dobanzilor pentru un depozit la termen de 12 detalii

  

Ultimele Comentarii