BANCI | Stirea Zilei

Emporiki Bank lanseaza contul de economii Flexiconomic, cu dobanda de 12% in lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-01-28 11:31

Emporiki Bank a lansat in luna ianuarie a acestui an un nou produs de economisire adresat persoanelor fizice si PFA: contul de economii Flexiconomic. Acest produs este flexibil si accesibil clientilor, fara suma minima obligatorie si fara termen de constituire, oferind o dobanda de pana la 12% pe an pentru lei, se precizeaza intr-un comunicat al bancii.

Flexiconomic aduce un mix de avantaje: dobanzi ridicate, similare cu cele ale depozitelor si flexibilitate crescuta, similara contului curent.

Contul de economii de la Emporiki Bank este un produs care ofera posibilitatea de a depune sau retrage numerar in orice moment. Pentru deschiderea acestui cont, clientul este cel care hotaraste suma minima pe care vrea sa o depuna, nefiind perceput niciun comision de constituire, administrare sau de inchidere a contului. De asemenea, nu este perceput nici comision de transfer intre contul de economii si contul curent la Emporiki Bank, iar dobanda calculata se transfera automat in contul de economii la sfarsitul lunii. Contul de economii Flexiconomic se poate alimenta din contul curent si prin Internet Banking, oferit gratuit clientilor bancii.

“Prin lansarea produsului Flexiconomic vrem sa asiguram si de data aceasta confortul financiar cu care i-am obisnuit pe clientii nostri. Dobanda anuala de 12% la lei oferita pentru acest cont de economii este una competitiva pentru piata bancara la ora actuala, iar avantajul principal al produsului este acela ca titularul poate sa intervina asupra banilor cand doreste, fara sa fie conditionat de moment sau de pierderea dobanzii acumulate”, declara Gerasimos Tsiaparas, General Manager al Emporiki Bank Romania.

Dobanda contului de economii Flexiconomic este variabila, se calculeaza la soldul zilnic, de la sfarsitul fiecarei zile, pe transe valorice. Clientii care doresc sa isi deschida acest cont de economii au nevoie de actul de identitate in momentul completarii contractului de cont de economii.

Crédit Agricole Group este cel mai mare grup de retail banking din Franţa, al doilea īn Europa şi ocupă poziţia a opta la nivel mondial īn funcţie de rata capitalului Tier 1, conform revistei The Banker. Grupul este prezent īn peste 70 de ţări din īntreaga lume. Īncepānd din august 2006, Crédit Agricole Group este principalul acţionar al băncii greceşti Emporiki Bank, deţinand 77% din capitalul său..

Emporiki Bank a fost fondată īn 1907 şi este una dintre cele mai mari bănci comerciale din Grecia. Prin cele 380 de sucursale aflate īn Grecia şi cele 73 din Albania, Romānia, Cipru şi Anglia, Emporiki Bank oferă servicii de finanţare şi servicii bancare de investiţii, managementul activelor, managementul titlurilor de valoare, leasing, capital de risc şi produse de asigurare.

Emporiki Bank Romania īşi desfăşoară activitatea īn Romānia īncepānd din 1996, avānd sediul central īn Bucureşti. 98.48% din capitalul Emporiki Bank Romania este deţinut de Grupul Emporiki. Sucursala operează, prin intermediul unei reţele de 30 filiale, drept o bancă comercială integrată şi asigură o gamă largă de servicii si produse bancare, cum ar fi: credite pentru nevoi personale, credite pentru achizitionarea de locuinte, carduri de debit si de credit, Internet Banking, finantari pe termen scurt / mediu / lung atat in RON cat si in moneda internationala, tranzactii zilnice (conturi curente, transferuri, operatiuni monetare), economii si investitii, afaceri documentare, servicii de trezorerie etc.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCe pot sa fac daca banca sau IFN-ul nu-mi raspunde la o reclamatie?

Atunci cand ai o problema cu banca sau IFN-ul si nu poti sa o rezolvi, fie pentru ca nu primesti raspuns la reclamatie, fie pentru ca acesta nu te multumeste, solutia este sa te adresezi CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul detalii

Indicele IRCC pentru creditele in lei cu dobanda variabila creste usor, la 1,17%

IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), indicatorul care face parte din componenta dobanzilor variabile la creditele in lei, alaturi de marja fixa a bancii, creste putin, la 1,17%, de la 1,08%, de la 1 ianuarie 2022. IRCC este relevant pentru creditele noi in lei cu detalii

Numarul de clienti ai bancilor romanesti, neschimbat in ultimii 7 ani

Numarul de clienti ai bancilor romanesti a ramans neschimbat pe parcursul ultimilor sapte ani, conform unui sondaj realizat de Consiliul Concurentei printre primele 10 banci romanesti. Concluzia este surprinzatoare, in conditiile dezvoltarii economice a tarii si implicit a veniturilor detalii

La care banci cumparam/vindem euro la cel mai bun curs de schimb valutar?

Daca vreti sa cumparati euro de la ghiseul unei banci, cel mai bun curs de schimb valutar il gasiti la CEC Bank (4,9900 lei pentru 1 euro), singura banca la care cotatia euro/leu se afla inca sub 5 lei. (vezi foto) Alte trei banci vand 1 euro cu fix 5 lei: Banca Transilvania detalii

  

Ultimele Comentarii