BANCI | Profil

CEC Bank deschide la Slobozia prima unitate dedicată exclusiv finanțării agricultorilor

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-11-09 10:36

CEC Bank a inaugurat, la Slobozia, prima unitate dedicată exclusiv acordării de finanțări agricultorilor – AGRI CEC, concept pe care banca îl va extinde și către alte zone cu potențial agricol din țară, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga:

“CEC Bank a fost, anul trecut, cel mai mare jucător din sistemul bancar al programulului guvernamental destinat agriculturii - Rural Invest dar și cel mai mare finanțator al creditelor APIA, unde s-au acordat aproximativ 7.000 de credite. Agricultura are o importanță deosebită în strategia de dezvoltare a CEC Bank. Acesta este și motivul pentru care am decis dezvoltarea unui concept dedicat integral finațării agricultorilor – AGRI CEC. Relația bănci - clienți din agricultură este un pic diferită față de relația cu clienții obișnuiți, deoarece antreprenorii din agricultură au nevoi specifice, sezoniere”, a declarat Bogdan Neacșu, Președinte CEC Bank. 

AGRI CEC dispune de o echipă de experți în activitățile pe care le presupune accesarea unui credit pentru agricultură – specialiști bancari cu experiență în domeniul finanțărilor de acest tip, cu o cunoaștere foarte bună a pieței de profil și a proceselor specifice acestui gen de finanțare. 

CEC Bank va continua în viitor să își dezvolte și în alte zone cu potențial agricol ridicat rețeaua de unități dedicate susținerii fermierilor – AGRI CEC. 

Agricultura și industria agroalimentară au avut cea mai mare creștere în portofoliul CEC Bank, ajungând al doilea domeniu finanțat de către bancă. Soldul creditelor a urcat până la 4,66 miliarde de lei, creștere de 40% față de jumătatea anului trecut. 

CEC Bank susține creșterea competitivității producătorilor locali, acordând credite și pentru sisteme de irigații cât și pentru realizarea de investiții complexe pentru închiderea ciclului de producție și obținerea unei profitabilități mai mari pe kilogram de cereale/lapte/carne vândute. 

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru al anului 2023.
 
CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și POS, internet banking (CEConline), mobile banking (CEC app) și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online.
 
Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

 

Taguri: credite firme  credite noi  CEC Bank  banca  Credite IMM  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBanca Transilvania a ajuns la un numar de 6 milioane de carduri

Banca Transilvania a atins borna de 6 milioane de carduri, în perioada iunie 2022 - noiembrie 2023 marcând cea mai rapidă creștere a numărului acestora, 1 milion, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 1 din 4 carduri aflate în detalii

Patria Bank sustine webinarii de educatie financiara pentru antreprenori

Patria Bank a lansat cea de-a doua ediție a webinarilor gratuite din cadrul programului de educație financiară Academia Patria, dedicat antreprenorilor, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Ediția de anul acesta s-a concentrat pe Agricultură și detalii

Palatul CEC, iluminat în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Palatul CEC, una dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului,  a fost iluminat în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Cu ocazia Zilei Internaționale detalii

Palatul CEC, iluminat în culorile Tricolorului, de Ziua Națională a României

Palatul CEC, una dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului,  a fost iluminat în culorile tricolorului, pentru a marca Ziua Națională a României, anunta CEC Bank intr-un comunicat, in care adauga: Palatul CEC a fost construit între detalii

  

Ultimele Comentarii