BANCI | Profil

Oferta cu dobanda de 6,5% la depozitele CEC Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-09-16 10:22

CEC Bank continuă campania derulată pentru Pachetul Grijă Completă, cu o dobândă avantajoasă la depozitul cu depuneri ulterioare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

"CEC Bank continuă să încurajeze economisirea prin acordarea unor dobânzi atractive la depozite. Credem că economisirea este un obicei sănătos și CEC Bank are grijă de economiile românilor. Astfel, pentru depozitele în lei cu depuneri ulterioare, disponibile atât în unitățile CEC Bank, cât și în magazinul online CEC-IN.ro, constituite de clienții care dețin/achiziționează Pachetul Grijă Completă, se acordă o dobândă de 6,5% pe an, mai mare decât dobânda standard (de 6,0% pe an – ghișeu și 6,2% pe an - online)”, a declarat Adina Călin, director produse în cadrul CEC Bank. 
 
Cu depozitul cu depuneri ulterioare oferit de CEC Bank, clienții pot economisi în ritmul lor, adăugând oricând sume suplimentare, fie prin plăți automate, fie prin depuneri ocazionale. În plus, cei care achiziționează Pachetul beneficiază de plăți interbancare gratuite, în lei, nelimitat. Iar dacă își încasează salariul prin Bancă, au zero comision de administrare Pachet.

Pachetul Grija Completă de la CEC Bank se adresează exclusiv clienților noi și include acces la produse și servicii bancare pentru a putea realiza de oriunde operațiunile de zi cu zi.

Avantaje:

• Comision lunar de administrare ZERO daca ai încasări lunare reprezentând venituri mai mari decât salariul minim net pe economie;

• ZERO comisioane la plățile și încasările intrabancare și interbancare în lei, efectuate prin Mobile/ Internet Banking;

• ZERO comisioane la retragerile de la bancomate (România și Uniunea Europeană);
• Curs valutar avantajos pentru schimburile valutare prin Mobile Banking;

• Acces la plăți smart cu cardul de debit, de pe telefon sau ceas, pentru cardurile înrolate în Google Pay sau Apple Pay.

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru al anului 2023. 

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și POS, internet banking (CEConline), mobile banking (CEC app) și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online.   
 
Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

 

Taguri: cont online  CEC Bank  banca  cont bancar  depozite bancare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilCredit online de la Patria Bank

Din această toamnă, clienții noi, persoane fizice, sunt la un click distanță de accesarea unui credit de consum 100% online pe platforma digitala Patria de Oriunde. În plus, până la 31.12.2023 pot beneficia de dobândă promoțională începând cu 8.49% pentru detalii

Banca Transilvania limiteaza unitatile in care se pot face operatiuni cu numerar in anumite valute

Banca Transilvania anunță câteva modificări privind operațiunile cu numerar în valută, valabile din 4 decembrie 2023, se arata intr-un comunicat al bancii, in care se adauga: Operațiunile pentru care sunt modificări: - Plățile, detalii

Credit cu aprobare rapidă pentru fermierii care cultivă cereale

CEC Bank continuă finanțarea agriculturii românești și lansează creditul cu aprobare rapidă, dedicat fermierilor care cultivă cereale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:
 
“Agricultura este un domeniu prioritar pentru detalii

Oferta cu dobanda de 6,5% la depozitele CEC Bank

CEC Bank continuă campania derulată pentru Pachetul Grijă Completă, cu o dobândă avantajoasă la depozitul cu depuneri ulterioare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 
"CEC Bank continuă să încurajeze economisirea prin acordarea unor dobânzi detalii

  

Ultimele Comentarii