BANCI | Profil

Schimb valutar și card în euro, prin aplicația BT Pay

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-08-22 11:38

BT Pay lansează două funcționalități ale aplicatiei BT Pay, schimb valutar și obținerea cardului în euro, BT Mastercard Direct, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Opțiunea Schimb valutar:

 Pot cumpăra sau vinde valută utilizatorii BT Pay care au disponibilă în aplicație opțiunea Conturi.

 Dacă un utilizator BT Pay nu are cont în valuta de cumpărare, acesta se poate deschide simplu, fiind unul dintre pașii necesari pentru realizarea schimbului valutar sau oricând, tot în BT Pay/categoria Conturi.

 Opțiunea Schimb valutar apare în categoria Conturi din BT Pay, pentru fiecare cont în parte.

 Sunt 15 valute pentru schimb: leu (românesc și moldovenesc), euro, dolar (american, canadian și australian), lira sterlină, francul elvețian, coroană (daneză, norvegiană, suedeză și cehă), yen japonez, forint și zlot.

Opțiunea emitere card de debit în euro, BT Matercard Direct:

 Solicitarea, emiterea, plățile și administrarea se realizează online.

 Clienții pot aplica pentru card accesând în BT Pay categoria Carduri/listă carduri fizice, urmând pașii indicați de aplicație.

Clienţilor care nu au un cont în euro li se va deschide automat unul la emiterea cardului. Modalitatea de primire a cardului fizic este la alegerea clientului: fie în una dintre unitățile băncii, fie la adresa dorită, prin curier.

 Cardul digital este disponibil în BT Pay înainte de primirea cardului fizic și poate fi folosit la cumpărături la comercianți, folosind telefonul, precum și online.

 Poate fi alimentat imediat cu euro, după efectuarea unui Schimb valutar în aplicaţie.

 Transferurile de euro – solicitare și trimitere – se realizează pe baza numărului de telefon între utilizatorii BT Pay care au acest tip de card.

 În aplicația BT Pay pot fi consultate o serie de detalii, și anume: soldul și datele cardului, tranzacții, gruparea cheltuielilor cu cardul pe domenii, IBAN, setarea limitelor de tranzacții, blocarea și deblocarea cardului.

 BT Mastercard Direct este util pentru cei care călătoresc sau locuiesc în una dintre cele 20 de țări ale Uniunii Europene în care moneda oficială este euro: Austria, Belgia, Cipru, Croația, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania și Țările de Jos.

Cardul poate fi folosit la cumpărături în euro atât online, cât și la comercianți, iar comisionul este zero. De asemenea, cu acest card poate fi retras numerar (euro) de la bancomatele din țările menționate. 

Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania
Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania

„De acum, utilizatorii BT Pay pot efectua schimb valutar în aplicație, dar și deschide conturi curente în valuta dorită. Această opțiune completează tipurile de operațiuni specifice conturilor curente. Venim cu o veste bună inclusiv pentru cei care au nevoie de un card în euro: îl pot solicita online, în BT Pay, fără a fi nevoie să vină într-o unitate BT.

Clienții au acum o experiență completă – prin BT Pay – atunci când călătoresc: își pot emite cardul, pot efectua schimb valutar, pot să-și facă asigurare de călătorie și pot plăti cu telefonul” – declară Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

Aplicația BT Pay

 poate fi descărcată gratuit din Google Play,  App Store sau Huawei App Gallery.

Taguri: aplicatie mobile banking  BT  Banca Transilvania  reclamatie banca  aplicatie plati cu telefonul mobil  BT Pay  banca  carduri de credit  card euro  carduri de debit  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilCredit online de la Patria Bank

Din această toamnă, clienții noi, persoane fizice, sunt la un click distanță de accesarea unui credit de consum 100% online pe platforma digitala Patria de Oriunde. În plus, până la 31.12.2023 pot beneficia de dobândă promoțională începând cu 8.49% pentru detalii

Banca Transilvania limiteaza unitatile in care se pot face operatiuni cu numerar in anumite valute

Banca Transilvania anunță câteva modificări privind operațiunile cu numerar în valută, valabile din 4 decembrie 2023, se arata intr-un comunicat al bancii, in care se adauga: Operațiunile pentru care sunt modificări: - Plățile, detalii

Credit cu aprobare rapidă pentru fermierii care cultivă cereale

CEC Bank continuă finanțarea agriculturii românești și lansează creditul cu aprobare rapidă, dedicat fermierilor care cultivă cereale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:
 
“Agricultura este un domeniu prioritar pentru detalii

Oferta cu dobanda de 6,5% la depozitele CEC Bank

CEC Bank continuă campania derulată pentru Pachetul Grijă Completă, cu o dobândă avantajoasă la depozitul cu depuneri ulterioare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 
"CEC Bank continuă să încurajeze economisirea prin acordarea unor dobânzi detalii

  

Ultimele Comentarii