BANCI | Profil

Banca Transilvania are o noua aplicatie pentru firme: BT Go

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-07-26 04:18

Banca Transilvania lansează aplicația de business BT Go, prin care explorează modalități noi de a susține antreprenorii cu soluții de banking și de business, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Câteva dintre functionalitățile BT Go în această etapă-pilot:

 Deschidere online de cont curent în lei și valută;

 Transfer de bani între conturi proprii și către partenerii de business;

 Vizualizare tranzacții și generare extrase de cont;

 Emitere și plata facturilor;

 Încărcare documente - facturi, bonuri, contracte.

„În general, utilizând aplicațiile bancare obișnuite, firmele își gestionează conturile: fac plăți, schimburi valutare, se uită peste tranzacții.

În BT Go construim gândindu-ne la cum funcționează firmele în viața de zi cu zi, adăugând funcționalități pentru managementul firmei, de la bani, conturi sau facturi.

Este o etapă pe care o abordăm gradual, explorăm, testăm și implementăm. Ne uităm la nevoi prin ochii antreprenorilor și astfel avem șanse mai bune să realizăm ceva util.

Astăzi clienții băncii pot utiliza mai multe aplicații dezvoltate de BT de-a lungul anilor. Gradual, pe măsură ce BT Go crește ca număr de functionalități și beneficiari, va deveni principala aplicație pentru companii a băncii noastre”, declară Tiberiu Moisă, Director General Adjunct IMM & MidCorporate, Banca Transilvania.

Banca și-a dezvoltat în ultimii ani capacitatea de a produce tot mai mult intern soluții digitale pentru clienți, așa cum este aplicația BT Go, la care au contribuit aproape 50 de persoane din echipa băncii și a companiei Finshape.

Etapa pre-lansare a BT Go a însemnat peste 1.000 de clienți înrolați cu succes.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei. Ca bancă universală, acoperă toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar.

Are 20% cotă de piață, aproape 4 milioane de clienți, peste 9.200 de angajați, soluții de online banking și 500 de sedii în 180 de localități.

Valoarea brandului Banca Transilvania a depășit pragul de 500 de milioane USD și a intrat în top 300 în Brand Finance Banking 500 2023. De asemenea, este în Top 10 Strongest Banking Brands Worldwide, cu un brand rating AAA+. Dincolo de banking, banca dorește să aibă impact pozitiv în România - pentru oameni, business și mediu.

Taguri: aplicatie mobile banking  Banca Transilvania  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilPalatul CEC, iluminat în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Palatul CEC, una dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului,  a fost iluminat în culoarea mov, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Cu ocazia Zilei Internaționale detalii

Palatul CEC, iluminat în culorile Tricolorului, de Ziua Națională a României

Palatul CEC, una dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului,  a fost iluminat în culorile tricolorului, pentru a marca Ziua Națională a României, anunta CEC Bank intr-un comunicat, in care adauga: Palatul CEC a fost construit între detalii

Banca Transilvania primeste rating Baa2 de la Moodys

Banca Transilvania a primit rating de credit investment grade din partea Moody’s, care apreciază la BT capitalul robust, rentabilitatea puternică și rezilientă, precum și lichiditatea semnificativă, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Perspectiva stabilă a detalii

Clientii Bancii Transilvania nu vor mai fi nevoiti sa-si actualizeze singuri datele personale

Banca Transilvania face parte dintr-un proiect-pilot de anvergură care, prin implicarea Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor, va schimba pozitiv experiența clienților, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Verificarea și actualizarea periodică a detalii

  

Ultimele Comentarii