BANCI | Ultima Ora

Asigurare de călătorie online, prin BT Pay

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-05-12 07:03

Banca Transilvania lansează o facilitate pentru clienții care preferă să facă banking prin telefon și doresc să călătorească în siguranță: asigurare Groupama prin BT Pay, 100% online, obținută în aproximativ două minute, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Opțiunea, unică pe piața românească, este lansată prin parteneriatul dintre Banca Transilvania și Groupama și acoperă un număr nelimitat de călătorii în străinătate sau în România, pe o perioadă de un an, iar prețul întregii asigurări este similar celui pentru o asigurare pe o săptămână.

Facilitatea va fi disponibilă gradual, în decurs de aproximativ două săptămâni, pentru toți utilizatorii aplicației BT Pay.

Despre asigurarea de călătorie:

 Este valabilă în străinătate și/sau România.

 Persoana care achiziționează asigurare de călătorie poate asigura suplimentar și alte persoane, inclusiv copii.

 Asigurarea prin BT Pay este distinctă de cea pentru cardurile premium de la Banca Transilvania, acoperind, suplimentar, următoarele:
o anularea călătoriei (storno), inclusiv contravaloarea biletelor la evenimente (concerte, spectacole, muzee, cursuri, conferințe etc.) sau întreruperea călătoriei, respectiv prelungirea călătoriei pentru soț/soție în cazul în care persoana asigurată este spitalizată.

o sunt acoperite atât sporturile de sezon, cât și riscurile de accident în urma practicării sporturilor cu grad mediu și ridicat de risc.

o se poate opta inclusiv pentru asigurarea călătoriilor din România – nu doar din străinătate.

Declarații:

 Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania: “Cu această opțiune facem încă un pas pentru a agrega în BT Pay rezolvarea cât mai multor nevoi ale clienților noștri, iar utilizarea cardului și asigurarea merg mână în mână. Asigurarea a fost gândită atât pentru persoanele care pleacă în vacanță o dată pe an, cât și pentru cele care călătoresc frecvent. Pe lângă accesibilitate ca preț și aplicare, simplitatea vine din faptul că, odată activată asigurarea, timp de un an clienții noștri nu mai trebuie să își facă griji atunci când călătoresc”.

 Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama: "Anticiparea nevoilor clienților noștri a fost întotdeauna una dintre prioritățile noastre, la fel și găsirea de modalități prin care să răspundem cât mai eficient acestor nevoi, făcând apel de fiecare dată la digitalizare, simplitate și calitate. Asigurarea Groupama prin BT Pay este o astfel de inovație, 100% online, ușor de folosit și gândită astfel încât să acopere nevoile reale ale clienților noștri”.

Obiceiurile clienților BT: călătorii mai multe, valoare a cumpărăturilor în străinătate, în creștere

Un sfert din valoarea cumpărăturilor cu cardurile BT reprezintă plăți în străinătate. Călătoriile atrag nevoia de protecție pe perioada acestora, cu atât mai mult cu cât numărul lor pe parcursul unui an este, de asemenea, în creștere.

Pașii necesari pentru asigurarea prin BT Pay:

 Accesarea banner-ului Asigurare de călătorie din BT Pay;

 Completarea cu informații pentru personalizarea asigurării;

 Consultarea ofertei, ținând cont inclusiv de posibilitatea de a asigura și alte persoane, inclusiv copii;

 Plata prin aplicație;

 Primirea pe email a poliței de asigurare.

Lansarea opțiunii Asigurare de călătorie prin BT Pay face parte din strategia Băncii Transilvania de a veni constant cu alternative de banking la distanţă.

Taguri: aplicatie mobile banking  Banca Transilvania  BT Pay  banca  asigurare  Groupama  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraProblema cu platile in aplicatia Home Bank ING

Aplicatia Home Bank a ING are o problema cu platile in lei facte dupa un sablon, cele salvate sau cele frecvente, conform plangerilor clientilor bancii. "Nu pot face plata unei facturi, ca in fiecare luna, dupa ce completez datele nu se intampla nimic, nu o pot finalliza", reclama un cititor. ING a raspuns, pe Facebook, ca exista aceasta problema, iar solutia este ca platile sa se faca prin introducerea contului manual, fara a se uiliza datele presetate, sau sa se foloseasca datele din raportul de tranzactii: "Platile in lei functioneaza in parametrii normali, singura problema fiind la platile salvate/frecvente. Se poate realiza plata prin introducerea contului IBAN manual sau utilizand o plata din raportul de detalii

Noi credite APIA pentru fermieri de la Banca Transilvania

Banca Transilvania lansează Creditul De 5 ori APIA, destinat finanțării culturilor agricole și creșterii animalelor, prin care fermierii pot obține până la de 5 ori valoarea unui credit anual APIA, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

ARB: Controlul Consiliului Concurenței la banci reprezintă o practică uzuală normală

Consiliul Concurenței verifică existența unui potențial comportament anticoncurențial la nivelul sectoarelor economice, un astfel de demers fiind o practică uzuală normală într-o economie funcțională, conform unui comunicat al Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), in care se adauga; Asociația Română a Băncilor și băncile membre au o conduită conformă normelor de concurență, aceasta reprezentând o preocupare permanentă și prioritară la nivelul comunității bancare. În acest sens, la nivelul comunității bancare, a fost adoptat Ghidul privind conformarea cu regulile de concurență prin intermediul căruia participanții și-au asumat angajamentul de a da dovadă, în desfășurarea activităților, de un comportament detalii

Cumparaturile pentru scoala se fac in mall si supermarket, mai putin online

• Principalele tipuri de cheltuieli sunt cele cu îmbracămintea și încălțămintea • 1 din 3 părinți spune că va apela la meditații pentru copilul său • 3 din 4 părinți le-au cumpărat deja copiilor smartphone, tabletă sau laptop
 
2 din 3 părinți susțin că bugetul alocat pentru cumpărăturile cu începerea anului scolar va fi mai mare decât anul trecut. Astfel, peste 38% vorbesc despre o creștere a cheltuielilor cu 30%, în timp ce aproximativ 28% apreciază că această sumă a crescut cu 10%, rezultă dintr-un sondaj realizat de CEC Bank în parteneriat cu comparatorul bancar FinZoom.ro, conform unui comunicat de detalii

  

Ultimele Comentarii