BANCI | Ultima Ora

Asigurare de călătorie online, prin BT Pay

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-05-12 07:03

Banca Transilvania lansează o facilitate pentru clienții care preferă să facă banking prin telefon și doresc să călătorească în siguranță: asigurare Groupama prin BT Pay, 100% online, obținută în aproximativ două minute, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Opțiunea, unică pe piața românească, este lansată prin parteneriatul dintre Banca Transilvania și Groupama și acoperă un număr nelimitat de călătorii în străinătate sau în România, pe o perioadă de un an, iar prețul întregii asigurări este similar celui pentru o asigurare pe o săptămână.

Facilitatea va fi disponibilă gradual, în decurs de aproximativ două săptămâni, pentru toți utilizatorii aplicației BT Pay.

Despre asigurarea de călătorie:

 Este valabilă în străinătate și/sau România.

 Persoana care achiziționează asigurare de călătorie poate asigura suplimentar și alte persoane, inclusiv copii.

 Asigurarea prin BT Pay este distinctă de cea pentru cardurile premium de la Banca Transilvania, acoperind, suplimentar, următoarele:
o anularea călătoriei (storno), inclusiv contravaloarea biletelor la evenimente (concerte, spectacole, muzee, cursuri, conferințe etc.) sau întreruperea călătoriei, respectiv prelungirea călătoriei pentru soț/soție în cazul în care persoana asigurată este spitalizată.

o sunt acoperite atât sporturile de sezon, cât și riscurile de accident în urma practicării sporturilor cu grad mediu și ridicat de risc.

o se poate opta inclusiv pentru asigurarea călătoriilor din România – nu doar din străinătate.

Declarații:

 Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania: “Cu această opțiune facem încă un pas pentru a agrega în BT Pay rezolvarea cât mai multor nevoi ale clienților noștri, iar utilizarea cardului și asigurarea merg mână în mână. Asigurarea a fost gândită atât pentru persoanele care pleacă în vacanță o dată pe an, cât și pentru cele care călătoresc frecvent. Pe lângă accesibilitate ca preț și aplicare, simplitatea vine din faptul că, odată activată asigurarea, timp de un an clienții noștri nu mai trebuie să își facă griji atunci când călătoresc”.

 Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama: "Anticiparea nevoilor clienților noștri a fost întotdeauna una dintre prioritățile noastre, la fel și găsirea de modalități prin care să răspundem cât mai eficient acestor nevoi, făcând apel de fiecare dată la digitalizare, simplitate și calitate. Asigurarea Groupama prin BT Pay este o astfel de inovație, 100% online, ușor de folosit și gândită astfel încât să acopere nevoile reale ale clienților noștri”.

Obiceiurile clienților BT: călătorii mai multe, valoare a cumpărăturilor în străinătate, în creștere

Un sfert din valoarea cumpărăturilor cu cardurile BT reprezintă plăți în străinătate. Călătoriile atrag nevoia de protecție pe perioada acestora, cu atât mai mult cu cât numărul lor pe parcursul unui an este, de asemenea, în creștere.

Pașii necesari pentru asigurarea prin BT Pay:

 Accesarea banner-ului Asigurare de călătorie din BT Pay;

 Completarea cu informații pentru personalizarea asigurării;

 Consultarea ofertei, ținând cont inclusiv de posibilitatea de a asigura și alte persoane, inclusiv copii;

 Plata prin aplicație;

 Primirea pe email a poliței de asigurare.

Lansarea opțiunii Asigurare de călătorie prin BT Pay face parte din strategia Băncii Transilvania de a veni constant cu alternative de banking la distanţă.

Taguri: aplicatie mobile banking  Banca Transilvania  BT Pay  banca  asigurare  Groupama  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraANPC amendeaza alte opt banci si propune recalcularea ratelor la credite, ceea ce ar insema cresterea acestora

ANPC amendeaza alte opt banci si propune recalcularea ratelor la credite, ceea ce ar insema cresterea acestora, in conditiile in care deja s-au majorat semnificativ in ultima perioada, din cauza indicilor de dobanda (IRCC) mai mari. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) acuza bancile ca si-au inselat clientii cu credite pe termen lung, de peste 10 ani (credite imobiliare pentru casa, in principal) prin aplicarea unei formule de calcul cu rate egale, nu descrescatoare. In legea care care se aplica creditelor imobiliare (OUG 52/2016 privind contractele de credit pentru bunuri imobile) nu este prevazuta modalitatea de calcul al ratelor, daca aceasta trebuie facuta in rate egale sau descrescatoare. Doar in legea care detalii

Profitul bancilor creste puternic, cu 70%

Profitul sistemului bancar a inregistrat o crestere puternica in primul trimestru al anului, cu 70% fata de aceeasi perioada a anului precedent, de la 2 la 3,4 miliarde lei, conform datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Umflarea castigurilor detalii

Credit pentru panouri fotovoltaice, de la Banca Transilvania

Banca Transilvania lansează un pachet de soluții pentru reducerea costurilor cu energia, care cuprinde finanțare BT pentru panouri fotovoltaice, simulator online de economisire a banilor și oferte specifice din partea partenerilor băncii în acest program, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Soluțiile sunt destinate antreprenorilor care doresc să-și crească sustenabil afacerea prin producerea și utilizarea energiei verzi din surse regenerabile. Soluții pentru reducerea consumului de energie și independență energetică:  Creditul pentru panouri fotovoltaice o Fără comision de acordare până la finalul anului o Perioadă de acordare de până la 10 ani o Împrumuturi detalii

BCR este a 4-a banca la care se pot face transferuri catre un numar de telefon, fara cod IBAN

Banca Comerciala Romana (BCR) este a patra banca ai carei clienti pot face transferuri de bani catre numerele de telefon ale clientilor Bancii Transilvania (BT), ING si CEC Bank, fara a fi necesar codul IBAN.  Banca Comercială Română extinde ecosistemul digital George printr-o nouă funcționalitate și lansează plățile intra și interbancare prin intermediul numerelor de telefon. Astfel, clienții BCR pot transfera bani, folosind doar numerele de telefon ale destinatarilor, fără a utiliza codul IBAN, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Opțiunea de plată funcționează prin intermediul TRANSFOND și este valabilă între băncile participante la serviciu și între clienții care și-au dat acordul de a detalii

  

Ultimele Comentarii