BANCI | Profil

ING Point Brasov Coresi Mall, transformat in ING Office

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-04-13 05:26

ING Bank România anunță inaugurarea unui nou office în Coresi Shopping Resort din Brașov. ING Office Coresi Mall a fost deschis pe data de 1 aprilie, iar clienții vor putea accesa aici produse și servicii destinate nu doar persoanelor fizice, ci și celor juridice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 

Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank Romania:

„ING Office Coresi Mall este primul office deschis de ING Bank România după câțiva ani și va fi urmat de alte evenimente de acest tip. În această locație clienții au acces atât la produse și servicii dedicate persoanelor fizice cât și persoanelor juridice. Pentru noi este foarte important să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii care să corespundă nevoilor și cerințelor acestora pentru a-i susține să fie mereu cu un pas înainte, în viață și în afaceri”.

Spațiul care deservește ING Office Coresi Mall este unul modern, cu un design special gândit astfel încât activitatea consultanților și interacțiunea cu fiecare client în parte să se deruleze într-un mod cât mai facil și eficient.

De acum, odată cu transformarea ING Point Brașov Coresi Shopping Center în ING Office Coresi Mall, numărul consultanților disponibili pentru a veni în sprijinul clienților va fi sporit.

Noua locație deservește toate categoriile de clienți: segmentul de retail va putea derula în continuare aceleași tipuri de operațiuni ca și înainte, iar antreprenorii vor avea acces la produsele dedicate segmentului de business banking (conturi pentru firme, credite și alte produse dedicate întreprinderilor mici și mijlocii).

Produsele ING Bank România, mai ușor de accesat

ING Office Coresi Mall aduce laolaltă principalele produse și servicii accesate de clienții ING Bank România, facilitând astfel accesul la acestea și, implicit, simplificând experiența acestora. Toate produsele ING Bank România sunt adaptate nu doar stilului de viață al clienților, ci și nevoilor lor de business, în continuă dezvoltare.

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,4 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. 

Înființată în 1994, ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci.

ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.

 

Taguri: credite ipotecare  credite de consum  ING Bank  reclamatie ING Bank  reclamatie banca  Home Bank  banca  carduri de credit  credit online  credite imobiliare  carduri de debit  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilExim Banca Romaneasca se lanseaza pe piata bancara

Exim Banca Romaneasca se lanseaza astazi oficial pe piata de banking ca banca universala de top, 100% romaneasca, cu servicii complete pentru persoane fizice si juridice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: ”De astazi devine oficiala detalii

Promotie Banca Transilvania la produse non-financiare

Banca Transilvania lansează Stup Fest, campanie pentru antreprenorii din București, care pot accesa soluții non-financiare cu discount, oferite de partenerii Stup în perioada 8 – 12 mai, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Campania lansată azi vine cu soluții non-financiare pentru antreprenorii care încep o afacere și pentru cei care doresc să o dezvolte în online, indiferent dacă sunt sau nu clienți ai Băncii Transilvania.

Stup Fest, aproape 20 de soluții cu discount pentru antreprenori: Oferta cuprinde soluții pentru facturare digitală, campanii de marketing, deschiderea unui magazin online, semnătură electronică, contabilitate, identitate de brand, recrutare, abonamente detalii

Banca Transilvania a inceput anul in forta

„Am început anul în forță, implementând planul nostru de creștere a activității băncii și susținere a economiei naționale, în ciuda climatului volatil și incert atât pe piețele financiare internaționale, cât și pe plan intern", spune Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania, in comunicatul privind rezultatele bancii din primul trimestru al anului 2023: Rezultatele financiare BT la 31 martie 2023 Creștere organică susținută în primele trei luni ale anului Banca Transilvania a înregistrat în primele trei luni ale anului o evoluție susținută a activității: au crescut semnificativ economiile clienților (5%), creditele detalii

Cresterea dobanzilor la credite nu a afectat clientii BCR: rata creditelor neperformante a urcat cu doar 0,1%

"Rata creditelor neperformante s-a situat la 2,9% în martie 2023, în creștere marginală față de 2,8% în decembrie 2022. Această evoluție reflectă o acumulare normală de noi credite neperformante, un trend pozitiv al recuperărilor pe ambele segmente retail și corporate, precum și soldul stabil de credite acordate clienților", anunta BCR in comunicatul privind rezultatele financiare din primul trimestru al anului 2023: Grupul BCR, rezultate în T1 2023: Sănătate financiară și consiliere adaptată obiectivelor de viață și de business Rezumat [1] Deschiși pentru oameni, deschiși pentru afaceri cu impact: ‒ Portofoliul total de credite nete acordate clienților de Banca detalii

  

Ultimele Comentarii