BANCI | Profil

BCR acorda credite prin programul Noua Casa

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-02-14 19:33

Banca Comercială Română (BCR) anunță că primește, începând din această săptămână, cereri pentru programul Noua Casă, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga:

BCR oferă creditul Noua Casă cu o dobândă de 2% + IRCC (5,71%) și 0 costuri pentru analiza dosarului.

Avansul minim este de 5% pentru locuințe de până la 70.000 euro, echivalent lei, și de 15% pentru locuințe cu valori între 70.001 si 140.000 de euro, echivalent lei.

Suma maximă care poate fi obținută poate ajunge la 119.000 euro, iar termenul maxim de acordare este de 30 de ani.

Creditele Noua Casă BCR se acordă în limita plafonului disponibil alocat la începutul anului.

BCR le recomandă tuturor clienților care solicită creditul Noua Casă de la BCR să se orienteze și către protecția lor și a celor dragi pe perioada derulării creditului, printr-o asigurare de viață, cu adăugarea unor acoperiri suplimentare, absolut necesare în cazul unor evenimente neprevăzute.

Acestea acoperă plata temporară a ratelor în cazurile de șomaj involuntar sau concediu medical prelungit, sau acoperă chiar parțial sau total creditul, în cazul apariției unor afecțiuni grave, în funcție de diagnosticul medical, în caz de invaliditate parțială și permanentă sau chiar deces. Costul este descrescător, calculându-se lunar în funcție de soldul creditului.

De asemenea, este recomandată încheierea unei asigurări separate pentru protecția venitului, care asigură un anumit venit în cazul pierderii locului de muncă, oferind clienților oportunitatea să se concentreze pe găsirea unui nou job. 

BCR oferă și credit ipotecar standard cu dobândă fixă pe 5 sau 10 ani, produs extrem de util și accesat de către clienții care își doresc o predictibilitate a sumelor de plată, mai ales în actualul context de evoluție a inflației și, implicit, a dobânzilor. 

Exemplu de calcul Noua Casă BCR:

• Credit: 270.000 RON
• Perioadă: 30 ani
• Dobândă: 7,71% (2% + IRCC), IRCC: 5,71%; este variabilă și se calculează în funcție de Indicele de referință pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC) publicat în ultima zi lucrătoare a fiecărui trimestru pe website-ul Băncii Naționale a României, la care se adaugă o marjă fixă de 2%. (IRCC = 5,71% valabil până la 31.03.2023)
• Comision evaluare imobil: 470 lei, inclusiv TVA
• Comision de gestiune FNGCIMM - 0,30% anual, calculat la valoarea garanţiei
• Rata lunară: 1.927 lei (nu include comisionul de gestiune datorat FNGCIMM)
• Valoare totală plătibilă: 702.159 lei
• Dobândă anuală efectivă (DAE): 8,16 %

Banca Comercială Română s-a alaturat programului „Prima Casă”, transformat ulterior în “Noua Casă”,  încă din 2009. De atunci, 1 din 4 români a ales să își achiziționeze o locuință la BCR prin acest program guvernamental.

Mai multe detalii despre condițiile și pașii necesari obținerii creditului Noua Casă BCR sunt disponibile aici, pe site-ul BCR. 

Taguri: Programul Prima Casa  credite ipotecare  Banca Comerciala Romana (BCR)  banca  Programul Noua Casa  credite Prima Casa  credite pentru locuinte  credite imobiliare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilExim Banca Romaneasca se lanseaza pe piata bancara

Exim Banca Romaneasca se lanseaza astazi oficial pe piata de banking ca banca universala de top, 100% romaneasca, cu servicii complete pentru persoane fizice si juridice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: ”De astazi devine oficiala detalii

Promotie Banca Transilvania la produse non-financiare

Banca Transilvania lansează Stup Fest, campanie pentru antreprenorii din București, care pot accesa soluții non-financiare cu discount, oferite de partenerii Stup în perioada 8 – 12 mai, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Campania lansată azi vine cu soluții non-financiare pentru antreprenorii care încep o afacere și pentru cei care doresc să o dezvolte în online, indiferent dacă sunt sau nu clienți ai Băncii Transilvania.

Stup Fest, aproape 20 de soluții cu discount pentru antreprenori: Oferta cuprinde soluții pentru facturare digitală, campanii de marketing, deschiderea unui magazin online, semnătură electronică, contabilitate, identitate de brand, recrutare, abonamente detalii

Banca Transilvania a inceput anul in forta

„Am început anul în forță, implementând planul nostru de creștere a activității băncii și susținere a economiei naționale, în ciuda climatului volatil și incert atât pe piețele financiare internaționale, cât și pe plan intern", spune Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania, in comunicatul privind rezultatele bancii din primul trimestru al anului 2023: Rezultatele financiare BT la 31 martie 2023 Creștere organică susținută în primele trei luni ale anului Banca Transilvania a înregistrat în primele trei luni ale anului o evoluție susținută a activității: au crescut semnificativ economiile clienților (5%), creditele detalii

Cresterea dobanzilor la credite nu a afectat clientii BCR: rata creditelor neperformante a urcat cu doar 0,1%

"Rata creditelor neperformante s-a situat la 2,9% în martie 2023, în creștere marginală față de 2,8% în decembrie 2022. Această evoluție reflectă o acumulare normală de noi credite neperformante, un trend pozitiv al recuperărilor pe ambele segmente retail și corporate, precum și soldul stabil de credite acordate clienților", anunta BCR in comunicatul privind rezultatele financiare din primul trimestru al anului 2023: Grupul BCR, rezultate în T1 2023: Sănătate financiară și consiliere adaptată obiectivelor de viață și de business Rezumat [1] Deschiși pentru oameni, deschiși pentru afaceri cu impact: ‒ Portofoliul total de credite nete acordate clienților de Banca detalii

  

Ultimele Comentarii