ASIGURARI | Profil

Daniela Casapu, in conducerea firmei de asigurari Signal Iduna

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-02-09 10:06

Compania de asigurări SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, numărul unu în asigurările de sănătate pe piața locală, o numește pe Daniela Casapu în funcția de membră în Directoratul companiei. Aceasta va fi responsabilă de coordonarea activității Diviziei care include departamentele Vânzări, Servicii Clienți și Marketing, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:

Alături de Daniela Casapu, din Directoratul SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE mai fac parte Tiberiu Maier, Președinte al Directoratului și Mihaela Drugă, Membră a Directoratului.

Daniela Casapu va continua promovarea serviciilor pe segmentul asigurărilor de sănătate cu un potențial de creștere important atât în zona marilor companii, cât mai ales în zona IMM-urilor și a persoanelor fizice, cu accent puternic pe beneficii și pe simplitate în accesare.

„Sunt onorată să mă alătur SIGNAL IDUNA, o companie care și-a asumat, încă de la început, misiunea de dezvoltare pe termen lung a pieței de asigurări de sănătate. Mă regăsesc în valorile și în modelul de business sustenabil al acesteia și mă bucur să întâlnesc o echipă profesionistă care tratează fiecare client cu maximă responsabilitate și deschidere. Am încredere că experiența mea comercială în asigurări, de până acum, va contribui major la îndeplinirea obiectivelor SIGNAL IDUNA pe piața din România și împreună cu leadershipul companiei, vom oferi românilor soluțiile optime, rapide, ușor de accesat și de gestionat”, declară Daniela Casapu, membră a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

Daniela Casapu are o experiență comercială de peste 17 ani în asigurări, acumulată în cadrul companiei Generali România. A coordonat mai multe echipe, a pus bazele departamentelor de Marketing, Relații cu Clienții și CRM, iar începând cu 2015 a preluat conducerea rețelei naționale de vânzări. În toată această perioadă, a contribuit semnificativ la obținerea unor rezultate remarcabile atât în vânzări, cât și la creșterea indicatorilor de brand și a satisfacției în rândul clienților.

„Îi urăm Danielei Casapu bun-venit alături de noi. Experiența sa în gestionarea unor proiecte complexe și inovatoare vine în completarea unor acțiuni cu rezultate remarcabile, recunoscute în segmentul asigurărilor de sănătate. Prin numirea sa, SIGNAL IDUNA face încă un pas important spre consolidarea unei poziții cât mai înalte în topul asigurătorilor din România”, menționează Tiberiu Maier, Președinte al Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

Prin expertiza sa, Daniela Casapu reprezintă un atu pentru SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE, aflată într-o perioadă de dezvoltare extrem de importantă spre digitalizare și modernizarea proceselor de accesare a asigurărilor.

Despre SIGNAL IDUNA

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania.

Fondat în urmă cu peste 110 ani, Grupul SIGNAL IDUNA și-a câștigat o reputație excelentă ca furnizor puternic și de încredere pentru asigurări și servicii financiare, oferind o gamă largă de soluții (asigurări, servicii bancare și investiții) clienților individuali și corporate. Conduita comercială a SIGNAL IDUNA este orientată către succesul pe termen lung și se bazează pe satisfacerea nevoilor clienților și pe dezvoltarea pieței, pe inovație și independență financiară.

În prezent, SIGNAL IDUNA este prezentă pe piețele de asigurări din Germania, Polonia, Ungaria și România. Pe piața locală, SIGNAL IDUNA și-a început operațiunile în anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurări de sănătate private pentru familie și pentru companii, asigurări de viață, asigurări de accident. SIGNAL IDUNA oferă soluții de reasigurare, analiză și servicii de consultanță în ceea ce privește subscrierea riscului pentru gestionarea optimă a asigurărilor de sănătate.

În 2022, compania de asigurări SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE a finalizat tranzacția celor două companii SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI și SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI DE VIAȚĂ și a demarat procesul de integrare a acestora. Expertiza SIGNAL IDUNA este susținută de acoperire la nivel național și de o experiență digitală simplificată și atractivă pentru clienți.
Pentru mai multe informații puteți vizita website-ul companieiwww.signal-iduna.ro.

Taguri: asigurari de viata  asigurare  asigurari auto  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilExim Banca Romaneasca se lanseaza pe piata bancara

Exim Banca Romaneasca se lanseaza astazi oficial pe piata de banking ca banca universala de top, 100% romaneasca, cu servicii complete pentru persoane fizice si juridice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: ”De astazi devine oficiala detalii

Promotie Banca Transilvania la produse non-financiare

Banca Transilvania lansează Stup Fest, campanie pentru antreprenorii din București, care pot accesa soluții non-financiare cu discount, oferite de partenerii Stup în perioada 8 – 12 mai, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Campania lansată azi vine cu soluții non-financiare pentru antreprenorii care încep o afacere și pentru cei care doresc să o dezvolte în online, indiferent dacă sunt sau nu clienți ai Băncii Transilvania.

Stup Fest, aproape 20 de soluții cu discount pentru antreprenori: Oferta cuprinde soluții pentru facturare digitală, campanii de marketing, deschiderea unui magazin online, semnătură electronică, contabilitate, identitate de brand, recrutare, abonamente detalii

Banca Transilvania a inceput anul in forta

„Am început anul în forță, implementând planul nostru de creștere a activității băncii și susținere a economiei naționale, în ciuda climatului volatil și incert atât pe piețele financiare internaționale, cât și pe plan intern", spune Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania, in comunicatul privind rezultatele bancii din primul trimestru al anului 2023: Rezultatele financiare BT la 31 martie 2023 Creștere organică susținută în primele trei luni ale anului Banca Transilvania a înregistrat în primele trei luni ale anului o evoluție susținută a activității: au crescut semnificativ economiile clienților (5%), creditele detalii

Cresterea dobanzilor la credite nu a afectat clientii BCR: rata creditelor neperformante a urcat cu doar 0,1%

"Rata creditelor neperformante s-a situat la 2,9% în martie 2023, în creștere marginală față de 2,8% în decembrie 2022. Această evoluție reflectă o acumulare normală de noi credite neperformante, un trend pozitiv al recuperărilor pe ambele segmente retail și corporate, precum și soldul stabil de credite acordate clienților", anunta BCR in comunicatul privind rezultatele financiare din primul trimestru al anului 2023: Grupul BCR, rezultate în T1 2023: Sănătate financiară și consiliere adaptată obiectivelor de viață și de business Rezumat [1] Deschiși pentru oameni, deschiși pentru afaceri cu impact: ‒ Portofoliul total de credite nete acordate clienților de Banca detalii

  

Ultimele Comentarii