BANCI | Profil

Patria Bank lanseaza un program de loialitate cu reduceri la magazine

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-12-21 06:58

Patria Bank lansează Patria Club, un program de loialitate pentru clienții băncii, prin care le oferă discounturi la achizițiile efectuate în cadrul rețelei de parteneri. În plus, în data de 25 decembrie, clienții Patria Bank vor beneficia de comision 0% la retragerile de numerar de pe cardul de debit, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Clienții băncii, persoane fizice și juridice, pot beneficia de reduceri la o gamă variată de achiziții în cadrul Patria Club, prin utilizarea unui cod de reducere pus la dispoziție de Patria Bank.

În prezent, discounturile disponibile în cadrul programului de loialitate Patria Club variază între 10% și 40%. Beneficiile se aplică la achizițiile de haine, produse și accesorii pentru casă, consultanță juridică, servicii medicale și achiziții de cursuri.

„Pe lângă avantajele de care se bucură deja clienții noștri, prin Patria Club, noul program de loialitate al Patria Bank, ne propunem să le oferim acestora beneficii suplimentare, răsplătindu-le astfel loialitatea față de banca noastră. Patria Club este o altă dovadă că punem clientul pe primul plan în toate acțiunile noastre și, deoarece credem într-un parteneriat pe termen lung cu toți clienții noștri, programul de loialitate va continua și în următoarele luni.

Mihaela Duminică, Manager de Marketing și Comunicare, Patria Bank
Mihaela Duminică, Manager de Marketing și Comunicare, Patria Bank

Astfel, începând cu 2023, ne vom concentra să identificăm cât mai bine nevoile clienților noștri și să diversificăm portofoliul de parteneri, pentru a putea oferi reduceri cât mai diverse, la un număr cât mai mare de parteneri. Beneficiile incluse în programul de loialitate se adresează tuturor clienților băncii”, a declarat Mihaela Duminică, Manager de Marketing și Comunicare, Patria Bank.

Ofertele pe care le pot accesa clienții Patria Bank prin programul de loialitate Patria Club vor fi modificate la un interval de 1-2 luni, în medie, și vor include atât discounturi, cât și parteneri noi.

Despre Patria | www.patriabank.ro
 
Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de bază 100% online tuturor românilor, oriunde s-ar afla aceștia.

Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Taguri: Patria Bank  credite ipotecare  banca  carduri de credit  credite nevoi personale  credite imobiliare  carduri de debit  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfileMAG a devenit cel mai mare magazin online si in Ungaria

Finantarea obtinuta de la Alpha Bank de catre eMAG, cel mai mare retailer online din Romania, sustine constructia unui centru logistic eMAG de ultima generatie langa Budapesta, in Ungaria, cu o capacitate de pana la 120.000 mp, reprezentand o investitie de peste 100 de milioane de detalii

Libra Bank deschide o noua sucursala, cu numarul 55, in Pipera

Libra Internet Bank își continuă dezvoltarea echilibrată și deschide o nouă sucursală, Sucursala Pipera, într-una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare din București, pe latura nordică a lacului Tei, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: „Prin deschiderea unei sucursale Libra Internet Bank în mijlocul unei zone cu o dezvoltare fulminantă, sporim gradul de accesibilitate la consultanța specializată a băncii pentru un segment foarte important de clienți, persoane juridice și fizice. Credem în echilibrul dintre soluțiile digitale și proximitatea față de client. De aceea, le asigurăm tuturor clienților noștri atât condițiile pentru a face banking de la distanță, cât și accesul nemijlocit la detalii

BT Leasing a preluat Țiriac Leasing

BT Leasing și Țiriac Leasing, jucători de top pe piața de leasing din România, au devenit prin fuziune o singură companie, BT Leasing, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: În urma fuziunii, BT Leasing ajunge la 25.000 de clienți, 500 de milioane de euro detalii

BRD se imprumuta cu 300 milioane euro

BRD, sucursala romaneasca a bancii franceze Groupe Societe Generale, a convocat in 16 februarie o adunare a actionarilor privind aprobarea unui imprumut de 300 milioane euro, necesar asigurarii noilor cerinte de capital impuse la nivel european de autoritatile de detalii

  

Ultimele Comentarii