BANCI | Ultima Ora

Raiffeisen are probleme cu virarea salariilor, din cauza sistemului de plati SWIFT

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-12-15 21:43

Raiffeisen Bank are probleme cu platile si virarea salariilor din cauza sistemului international de plati SWIFT.

"Ați lăsat oamenii fără bani azi 15.12.2022. “Avem probleme cu sistemul swift”. Tocmai in ajun de sărbători", s-a plans un client al bancii, pe Facebook.

Raiffeisen a replicat:

"Dorim să te informăm că momentan ne confruntăm cu un incident cauzat de probleme de ale conectivității Grupului Raiffeisen Bank International la rețeaua SWIFT (Societatea pentru Telecomunicaţii Financiare Inter-bancare mondiale).

Prin urmare, pe parcursul acestei zile, este posibil ca parte din tranzacțiile care au fost transmise să nu poată fi momentan procesate.

Ne cerem scuze pentru acest inconvenient și te asigurăm că facem toate eforturile pentru a remedia această problemă."

Clientii bancii au criticat banca pentru frecventele probleme cu care se confrunta:

"Poate ne trezim în prag de sărbători și fără bani din cauza voastră!!! Bancă de tot râsul... ba nu va merg bancomatele, ba nu le-ati alimentat suficient în zilele de salariu.... salarii mereu virate foarte târziu față de alte bănci, pt ce mai suport nu știu să rămân la voi?!"

"Ce conectivitate ,ce swift,nici macar nu am putut sa-mi transfer bani de pe contul sotului in al meu ,aceiasi banca."

"Aloooo, bancaaaa? In fiecare luna aveți probleme cu viramentul banilor, Rezolvați odata problemele! Banca de tot rahatul!"

"Raiffeisen Bank, scuzele nu sunt acceptate, care sunt despăgubirile pentru "inconvenientul" pe care tocmai ce l-ați recunoscut. Voi ne-ați învățat ca orice " inconvenient " are un cost, deci care este suma pe care o veți acorda?"

"Niciodata nu v-ati grabit sa virati banii,intimp ce la alti colegi de-ai mei le intrau banii in jur de 12.00-13.00 la mine intrau pe la 17.00-18.00,am inteles in intervalul acesta de timp faceati alti bani,chiar nici nu ma intereseaza ce conectivitati nu va merg ,poate a-ti trimis prea multi bani acasa ,in Austria.Datineeeeeeeeeeeeeeeee baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,mai renuntati la comisioane si la prime."

"Au mai bine de 24h de când nu au soluționat această problemă!!! Avem credite de plătit, penalizările cine ni pe plătește???? Voi ??? Așteptăm salariile de pe 14, azi deja e 16!!!!"

(stire in curs de actualizare)

Taguri: Raiffeisen Bank  Raiffeisen Bank International AG (RBI)  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraDupa un an de razboi, Raiffeisen nu s-a decis daca pleaca sau nu din Rusia

„În ultimele unsprezece luni, Grupul RBI (Raiffeisen Bank International) a evaluat toate opțiunile strategice pentru viitorul Raiffeisenbank din Rusia, inclusiv o ieșire atent gestionată. Când am anunțat evaluarea, ne-am așteptat ca acest proces să detalii

Banca Transilvania, nota 10 la comunicarea cu investitorii

Banca Transilvania a obținut rating VEKTOR 10 pentru comunicarea din 2022 cu investitorii și acționarii, în urma evaluării Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România ( ARIR ), conform unui comunicat al bancii, in care se detalii

AGA Unicredit: „Ca urmare a deciziei luate in cadrul hotararii…”

Unicredit a publicat un Convocator pentru AGA si AGOA din 21 februarie 2023, semnat de presedintele bancii, Catalin Rasvan Radu, cu urmatoarea ordine de zi, la punctul 1 (vezi foto): „Luarea la cunostinta a faptului ca emiterea unui numar de 760 de detalii

Hotii de carduri au acum inteligenta artificiala: cum ne ferim de ei

ING Bank și Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică lansează un avertisment pentru toți românii care dețin carduri că noile tentative de fraudă din mediul online vor fi mai elaborate și mai greu de detectat, întrucât atacatorii cibernetici au început să folosească instrumente de inteligență artificială, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Printre cele mai utilizate metode de fraudare pentru accesarea datelor personale ale utilizatorilor se numără e-mail-urile de tip phishing prin care se solicită actualizarea datelor, anunțurile privind false investiții sau contractarea unor credite internaționale, dar și „ofertele de nerefuzat”. Totodată, multe mesaje înșelătoare sunt promovate și pe detalii

  

Ultimele Comentarii