BANCI | Ultima Ora

Platforma Patria de Oriunde: 2 din 3 clienți noi au deschis un depozit online

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-12-06 11:17

Patria de Oriunde, platforma digitală a Patria Bank, care oferă persoanelor fizice posibilitatea de a accesa 100% digital serviciile și produsele financiare ale băncii, fără drumuri în unitățile teritoriale, aniversează un an de când a fost lansată pe piața din România, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Cele mai populare produse financiare disponibile în cadrul Patria de Oriunde sunt depozitele în lei si euro. Astfel, în ultimele 12 luni, doi din trei clienți noi care au deschis un depozit la termen au optat pentru Patria de Oriunde, platforma devenind, într-un timp foarte scurt, principalul canal utilizat pentru crearea de depozite.

Pe lângă aceste produse, clienții au ales și alte servicii și produse financiare, precum pachete de conturi curente, carduri și Internet & Mobile Banking.

Platforma Patria de Oriunde, accesibilă oricărui utilizator de Internet care dorește să acceseze un produs financiar, din orice loc, a câștigat o popularitate mare încă de la lansare.

Astfel, în primul an, utilizatorii au beneficiat de avantajele platformei și au devenit clienții băncii. Aproximativ 70% au solicitat un depozit, iar 62% dintre aceștia au optat și pentru unul dintre pachetele de cont curent disponibile în oferta băncii.

”Platforma Patria de Oriunde este încă o dovadă că în Patria Bank accelerăm procesul de digitalizare a produselor oferite, demarat în urmă cu mai mulți ani, ca parte a strategiei noastre pe termen lung. Am creat Patria de Oriunde pentru a putea ajunge proactiv și în cel mai scurt timp la clienții noștri, indiferent unde s-ar afla aceștia, scutindu-i de drumurile în unitățile noastre teritoriale. Iar feedback-ul lor este pe măsură, astfel că, după primul an de funcționare, platforma a devenit populară în rândul clienților care își doresc soluții bancare rapide și la îndemână și canalul preferat al clienților care doresc să deschidă depozite. În continuare, vom dezvolta noi funcționalități digitale, pe care le vom pune la dispoziția clienților noștri”, a declarat Burak Yildiran, CEO Patria Bank.

Burak Yildiran, CEO Patria Bank
Burak Yildiran, CEO Patria Bank

În ultimii ani, Patria Bank a investit constant în dezvoltarea canalelor digitale, pentru a fi mai aproape de clienții săi și pentru a le oferi acces la produse financiare 100% digitale.

În prezent, mai mult de jumătate dintre utilizatorii platformei Patria de Oriunde sunt din mediul urban, 44% au un venit net de minimum 4.500 lei, iar circa două treimi au vârste cuprinse între 30-55 ani. Mai mult, patru din cinci clienți au declarat ca își doresc să facă economii odată cu înscrierea în platformă.

Patria Bank va continua procesul de digitalizare a produselor sale bancare în perioada următoare. Astfel, banca va lansa pe piață un nou canal de distribuție a creditului de consum negarantat pentru persoane fizice (clienți noi), 100% online prin intermediul platformei Patria de Oriunde și plănuiește extinderea produselor de economisire oferite prin includerea Contului de Economii în platformă, produs deja existent în unitățile teritoriale ale Patria Bank. 

Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor și afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de bază 100% online tuturor românilor, oriunde s-ar afla aceștia. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Taguri: Patria Bank  banca  depozite bancare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca elvetiana Credit Suisse, cu o vechime de 167 de ani, a devenit brusc istorie

Credit Suisse, banca mondiala de importanta sistemica, a 17-a ca marime din Europa, cu o istorie de 167 de ani, a fost preluata UBS, cea mai mare institutie de credit din Elvetia, pentru evitarea unei crize bancare in Europa. Credit Suisse si-a pierdut detalii

Dosarele de dauna Euroins se pot deschide la FGA: care este procedura

Fondul de garantare a asiguraților (FGA) a luat act de Decizia Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) prin care s-a dispus retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii EUROINS Romania Asigurare Reasigurare S.A. și constatarea stării de insolvență a detalii

Euroins, a treia mare firma de asigurari din Romania, inchisa de ASF, dupa investigatia ziarului Libertatea

Euroins, detinuta de grupul bulgar Eurohold, a treia mare firma de asigurari din Romania si cea mai importanta pe piata asigurarilor auto RCA, a fost declarata insolventa si i-a fost retrasa autorizatia de functionare de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), dupa o detalii

Frica de o noua criza bancara globala se raspandeste in Europa: Credit Suisse se imprumuta de urgenta la banca centrala

Marea banca elvetiana Credit Suisse a accesat un imprumut de urgenta in valoare de 50 de miliarde de franci elvetieni de la banca cetnrala a Elvetiei, in incercarea de a castiga increderea investitorilor, dupa ce actiunile sale la bursa s-au prabusind, starnind temeri privind o noua detalii

  

Ultimele Comentarii