BANCI | Ultima Ora

BCR a vandut Arval leasingul operational

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-11-01 20:08

Grupul BCR și Arval România au finalizat acordul pentru transferul unei părți din activitatea de leasing operațional a BCR Fleet Management, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Consiliul Concurenței a validat tranzacția prin care Arval Romania preia de la 1 noiembrie 2022 controlul asupra flotei apreciind că această achiziție nu ridică obstacole în zona concurenței.

Noul parteneriat creat între două branduri reper ale industriilor bancare și de leasing operațional va include activități viitoare comune de promovare a serviciilor de mobilitate sustenabilă, în linie cu strategiile și direcțiile de dezvoltare ale ambelor companii.

“Suntem foarte încântați de acest parteneriat și am toată convingerea că, împreună cu BCR, vom putea dezvolta noi produse și descoperi noi oportunități de dezvoltare la nivelul pieței locale. Implicarea activă a echipelor BCR si Arval a accelerat întregul proces – de la tranzacție și până la integrarea clientelei în sistemele noastre, iar acest lucru ne-a permis să punem la dispoziția clienților, într-un timp record, întreaga gamă de produse și servicii pentru a răspunde unei nevoi din ce in ce mai ridicate de mobilitate și tranziție energetică.

Datorită eforturilor susținute ale unui partener de talia si cu expertiza BCR-ului, putem afirma cu mândrie că poziția obținută la începutul anului, aceea de lider în segmentul de Leasing Operațional Full service a fost reconsolidată”, a declarat Roxana Lupescu, General Manager Arval Romania.

“Într-o perioadă de continuă schimbare, parteneriatele reprezintă cheia pentru consolidarea business-ului și deschiderea către noi oportunități de piață. Pentru Grupul BCR, finalizarea cu succes a acestei tranzacții înseamnă ajustarea strategiei cu privire la produsul de leasing operațional și oferirea către clienți a unor soluții îmbunătățite în cooperare cu un partener cu o expertiză globală în zona de mobilitate și administrare a flotelor. Aș vrea să le mulțumesc tuturor echipelor implicate în concretizarea acestui parteneriat”, a declarat Bogdan Speteanu, Director Executiv Produse Corporate BCR.

Întregul proces a beneficiat de consultanță susținută din partea companiilor RTPR pentru Arval Romania și Filip & Company pentru BCR.

Despre BCR:

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe. BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 18 centre de afaceri și 16 birouri mobile dedicate companiilor și 321 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de o rețea națională extinsă de ATM-uri și mașini multifuncționale – 1.700 de echipamente, și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.
www.bcr.ro

Despre Arval:

Arval este specializat în leasing de vehicule full service și noi solutii de mobilitate, încheind contracte de leasing pentru mai mult de 1,4 milioane de masini la nivel global, până la finalul lui Iunie 2021. În fiecare zi, mai mult de 7.200 de angajați Arval din 30 de tări oferă solutii flexible pentru a face călătoriile ușoare și sustenabile pentru clientii săi, de la corporații internationale la companii mici și clienti persoane fizice.

Arval este membru fondator al Aliantei Globale Element-Arval, un lider global în sectorul administrării flotelor, cu peste 3 milioane de vehicule în 53 de țări. Arval a fost fondat în 1989 și face parte din Grupul BNP Paribas. Ca parte din Grup, Arval este cuprins în divizia Retail Banking & Services.

In România, Arval este prezentă din 2007 și a cladit în mod consistent o echipă de peste 90 de experți ce oferă servicii de leasing operațional complet catre mai mult de 800 clienți. La finalul lunii Decembrie 2021, Arval a devenit liderul pieței locale pe segmentul de Leasing Operational Full Service cu o flota de 12.581 vehicule.
www.arval.com / www.arval.ro

Taguri: Banca Comerciala Romana (BCR)  leasing  leasing operational  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraProfitul bancilor creste puternic, cu 70%

Profitul sistemului bancar a inregistrat o crestere puternica in primul trimestru al anului, cu 70% fata de aceeasi perioada a anului precedent, de la 2 la 3,4 miliarde lei, conform datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Umflarea castigurilor detalii

Credit pentru panouri fotovoltaice, de la Banca Transilvania

Banca Transilvania lansează un pachet de soluții pentru reducerea costurilor cu energia, care cuprinde finanțare BT pentru panouri fotovoltaice, simulator online de economisire a banilor și oferte specifice din partea partenerilor băncii în acest program, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Soluțiile sunt destinate antreprenorilor care doresc să-și crească sustenabil afacerea prin producerea și utilizarea energiei verzi din surse regenerabile. Soluții pentru reducerea consumului de energie și independență energetică:  Creditul pentru panouri fotovoltaice o Fără comision de acordare până la finalul anului o Perioadă de acordare de până la 10 ani o Împrumuturi detalii

BCR este a 4-a banca la care se pot face transferuri catre un numar de telefon, fara cod IBAN

Banca Comerciala Romana (BCR) este a patra banca ai carei clienti pot face transferuri de bani catre numerele de telefon ale clientilor Bancii Transilvania (BT), ING si CEC Bank, fara a fi necesar codul IBAN.  Banca Comercială Română extinde ecosistemul digital George printr-o nouă funcționalitate și lansează plățile intra și interbancare prin intermediul numerelor de telefon. Astfel, clienții BCR pot transfera bani, folosind doar numerele de telefon ale destinatarilor, fără a utiliza codul IBAN, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Opțiunea de plată funcționează prin intermediul TRANSFOND și este valabilă între băncile participante la serviciu și între clienții care și-au dat acordul de a detalii

ANPC cere bancilor sa schimbe modul de calcul al ratelor la credite

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anuntat ca a sanctionat mai multe banci pentru modul in care calculeaza ratele la credite. Concret, ANPC spune ca "pe graficul de rambursare, rata era compusă, în primii ani, 25% din soldul principal de rambursat și 75 % dobândă. Prin aceasta modalitate de calcul, consumatorii plateau, de fapt, preponderent dobândă. Comisarii ANPC au propus măsura de emitere a unor noi grafice de rambursare, atât pentru creditele aflate în curs, cât și pentru cele viitoare, unde principalul creditului datorat să fie achitat de către consumatori în rate egale, pe întreaga perioadă de creditare, în raport cu dobânda detalii

  

Ultimele Comentarii