BANCI | Ultima Ora

Copiii pot sa-si deschida online un cont la BCR

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-10-04 05:36

Banca Comercială Română este prima bancă din România care oferă copiilor și adolescenților posibilitatea de a deschide 100% online un cont bancar, alături de părinți, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Procesul de deschidere este disponibil pe platforma de digital banking George și se parcurge gratuit și rapid, în aproximativ 10 minute, cu semnătură digitală și card digital activat imediat.

Prin George se pot deschide online două tipuri de conturi destinate copiilor și adolescenților:

• George Kids, contul pentru copiii sub 14 ani, unde oricare dintre părinți are posibilitatea să obțină un cont nou pentru copil și să aleagă emiterea unui card asociat contului. Părintele încarcă în aplicație certificatul de naștere al copilului și semnează digital documentele aferente. Nu este necesară prezența copilului, iar cardul George este emis pe numele părintelui.

• George Young, contul pentru adolescenții de la 14 ani și până la împlinirea vârstei de 18 ani, unde este necesară cartea de identitate a adolescentului. Copilul trebuie să fie alături de părinte, în cadrul procesului online, urmând să semneze digital, împreună cu acesta, contractul bancar. Cardul este emis pe numele copilului, având un design semnat de Kitra, în parteneriat cu One Night Gallery. De asemenea, adolescentul primește acces la platforma de digital banking George, unde poate accesa și alte produse, își poate face propriul buget și beneficiaza de reduceri prin Moneyback.

„Punem la dispoziția copiilor și părinților din România un sistem de acces 100% online la un cont bancar, fără nicio deplasare la bancă.

Deschiderea unui astfel de cont face parte din procesul absolut necesar al educației financiare, fiind unul dintre pașii practici pe care orice copil îi poate întreprinde în înțelegerea modului în care circulă banii într-o economie, ce înseamnă în viața sa și cum poate face primele plăți contactless.

Prin intermediul ecosistemului George, adolescenții își pot deschide online conturi de economii sau în valută și au la îndemână beneficii speciale, cum ar fi acces gratuit la evenimente, reduceri la librării, magazine de modă sau restaurante.

În mai puțin de două săptămâni de la lansarea fluxului online, peste 2.000 de conturi pentru copii și adolescenți au fost deschise deja 100% online“, a declarat Anda Păștean, Șef Departament Daily Banking, BCR.

BCR nu percepe niciun comision de deschidere sau administrare lunară de cont pentru copiii de până la 14 ani.

Deținătorii de conturi George Young beneficiază de comision zero în primele 6 luni de la deschiderea contului, după care pot avea în continuare zero lei costuri, dacă fac cel puțin o plată cu cardul în fiecare lună, altfel comisionul de administrare va fi de 8 lei/lună. De asemenea, comisionul de livrare card la domiciliu este 0 lei până la data de 20 decembrie 2022 și 10 lei ulterior.

Beneficiile conturilor de copii includ:

George Kids

• Zero comision de administrare
• Zero comision la retrageri de numerar la orice ATM din lume
• 2 carduri George Standard gratuit, pentru părinți, cardul fiind disponibil în patru culori, pe suport din material reciclat, prietenos cu mediul
• Cont gratuit în euro

George Young

• Zero comision de administrare, dacă fac cel puțin o plată cu cardul în fiecare lună
• Zero comision la retrageri de numerar la orice ATM din lume
• Cont gratuit în euro, dacă fac cel puțin o plată cu cardul în fiecare lună
• Curs de schimb preferențial în euro, în limita a 500 euro/lună
• Acces gratuit la platforma de digital banking George
• Multiple avantaje, de la beneficii exclusive la partenerii George, reduceri la restaurante și acces gratuit la evenimente

Deschiderea contului curent poate fi realizată de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, indiferent că este smartphone, tabletă sau calculator, iar validarea se face prin apel video în Contact Center.

În urma procesului, toate tipurile de carduri de pe conturile de copii sunt disponibile imediat în format digital, fiind trimise și fizic la adresa solicitată, în două zile lucrătoare.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 18 centre de afaceri și 16 birouri mobile dedicate companiilor și 321 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori.

BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 1.800 de echipamente, aproximativ 11.300 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 44.500 de angajați deservesc 16,1 milioane de clienți în cadrul a 2.091 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia). La sfârșitul lui 2021, Erste Group deținea active totale în valoare de 307 miliarde EUR, înregistra un profit net de 1,92 miliarde EUR, precum și un indice al capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) la 14,5%.

Taguri: cont online  Banca Comerciala Romana (BCR)  banca  cont bancar  carduri de debit  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraLa platile bancare online se va afisa si numele detinatorului contului, pentru prevenirea fraudelor

Băncile din România oferă clienților o nouă facilitate de verificare a identității beneficiarului real al plății prin Serviciul Afișare Nume Beneficiar (SANB), care are ca obiectiv prevenirea fraudelor în rândul clienților care efectuează plăți electronice și reducerea tranzacțiilor eronate generate de introducerea greșită a beneficiarului (a contului IBAN), conform unui comunicat de presa comun al Transfond si ARB, in care se adauga: În faza pilot, Serviciul Afișare Nume Beneficiar este disponibil la CEC Bank, ING Bank și Libra Internet Bank, urmând ca, începând cu anul 2023 și alte bănci să ofere această facilitate. Serviciul Afișare Nume Beneficiar este pus la dispoziția detalii

ING, amendata pentru divulgarea datelor personale ale clientilor

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a finalizat în cursul lunii octombrie 2022 o investigație la operatorul ING Bank NV Amsterdam Sucursala București și a constatat încălcarea dispozițiilor art. 32 alin. (1) și alin. (2) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Operatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 98.076,00 lei (echivalentul sumei de 20.000 EURO). Investigația a fost demarată ca urmare a transmiterii de către operator a unei notificări privind încălcarea securității datelor cu caracter personal în temeiul Regulamentului General privind Protecția Datelor. La baza detalii

Aplicatia George BCR este folosita de 1,6 milioane persoane fizice si 127.000 de firme

• La patru ani de la lansarea oficială în România, peste 1,6 milioane de persoane fizice sunt astăzi utilizatori activi de George, alături de 127.000 de companii • În fiecare minut, 15 persoane fac tranzacții în detalii

Bancile sunt sfatuite sa-si indrume la CSALB clientii cu care au ligitii

Dacă la momentul înființării și debutului activității CSALB (2015-2016), numărul de procese dintre bănci și consumatori era de aproximativ 40.000, în prezent, numărul litigiilor din instanțe a scăzut de trei ori, la puțin peste 13.000 de detalii