BANCI | Ultima Ora

Si la Raiffeisen Bank se pot face transferuri instant

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-09-12 09:05

Raiffeisen Bank anunta intr-un comunicat ca este a saptea banca din Romania care permite clientilor persoane fizice sa faca transferuri de bani instant, dupa Banca Transilvania, BCR, CEC Bank, Patria Bank, Libra Bank, Vista Bank.

Comisionul pentru o plata instant la Raiffeisen este acelasi ca la un transfer interbancar obisnuit: 4,45 lei, dupa cum precizeaza banca:

"O plata in lei efectuata de catre un client care nu detine un pachet de cont curent, de tip: Zero Tot, Zero Simplu, Premium sau FWR pe canal instant are comision identic cu cel al unei plati de acelasi tip efectuata pe canal standard: 4 lei+ 0.45 lei comision Transfond.

Daca clientul nu indeplineste conditia de gratuitate la pachet (o plata lunar), va plati comisionul de administrare al pachetului, celelalte comisioane vor fi conform celor cuprinse in pachet (adica 0 platile instant)."

La unele banci, precum Libra Bank, platile instant sunt gratuite, fara comision.

Comunicatul Raiffeisen:

Raiffeisen Bank - a saptea banca care lanseaza platile instant

Raiffeisen Bank lansează plațile instant, intrand astfel în top 7 bănci care au aderat la schema Transfond

Produsul facilitează transferul banilor în câteva secunde și este disponibil 24/7/365 din aplicația Raiffeisen Smart Mobile, autorizarea plăților fiind posibilă cu elemente biometrice sau PIN, în deplină siguranță.

În prima etapă, serviciul instant (plăți interbancare mai mici de 50.000 lei, efectuate către bănci aflate în schema de plăți instant) este pus de Raiffeisen Bank la dispoziția clientilor săi persoane fizice.

Banca va dezvolta serviciul în perioada imediat următoare și către persoanele juridice.

În acest moment, toți clienții Raiffeisen Bank - persoane fizice și persoane juridice - pot primi instant banii care se trimit prin
bănci aflate în schema instant.

"Caracteristica principală a plăților instant este de "tranzacții în timp real", suma transferată ajunge în contul beneficiarului în maxim 10 secunde de la inițierea plății.

În plus, disponibilitatea non-stop a serviciului va poziționa clar produsul în topul preferințelor consumatorilor, dar și al firmelor care își încasează banii instant. Astfel se creează oportunitati de configurare și lansare a unor noi produse și servicii bancare bazate pe "ecosistemul instant", cum sunt plățile prin coduri QR." a spus Florentina Stilu, Director Servicii Tranzacționale la Raiffeisen Bank.

“Avem peste 2,3 milioane de clienți persoane fizice, din care jumătate (1,15 milioane) sunt clienți digitali. Prin lansarea plaților instant ne dorim să atragem în era digitala pe toți clienții noștri. Cine deține un cont curent la Raiffeisen Bank și folosește aplicația Smart Mobile, va avea o experiența îmbunătățită semnificativ. Așa cum știți costurile sunt 0, daca se face o singură plată lunar. De asemenea, pot să-i asigur pe clienți ca securitatea tranzacțiilor este permanent monitorizată de bancă prin toate mijloacele existente. E una dintre preocupările noastre majore.” a spus Vladimir Kalinov, Vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank.

 

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  Raiffeisen Bank  BT  Banca Transilvania  Banca Comerciala Romana (BCR)  CEC Bank  banca  Vista Bank  transferuri de bani  plati instant cu telefonul  Transfond  transfer bancar  Libra Internet Bank  plati  plati instant  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraLa ATM-urile BCR se pot retrage contactless bani

Banca Comercială Română a demarat implementarea funcționalității de retragere contactless a numerarului la bancomatele și multifuncționalele sale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Funcționalitatea va fi disponibilă atât pentru cardurile emise de BCR, detalii

Rezultatele ING Bank in S1 2022: profit net in crestere cu 39%, la 535 milioane lei

ING Bank anunta, intr-un comunicat, rezultatele din prima jumatate a anului 2022: profit net de 535 milioane lei, in crestere cu 39%, depozite mai mari cu 11%, pana la 51 miliarde lei si in avans de 20% a creditelor brute, la 36,5 miliarde lei.  Costurile cu provizioanele au scazut cu 23%, la 103 milioane lei, iar taxele platite s-au majorat cu 112%, la 368 milioane lei. Comunicatul ING Bank:  ING Bank România: premiere în creditare și revenirea în topul dealerilor primari în trimestrul al doilea - ING aduce o nouă premieră pe piața din România: pre-aprobarea financiară a unui credit ipotecar 100% online; - În al doilea trimestru, ING a detalii

ING Bank: cum se face refuzul la plata pentru recuperarea banilor pe biletele Blue Air

ING Bank si-a informat clientii, intr-o postare pe Facebook, cum trebuie sa formuleze refuzurile la plata in cazul anularii zborurilor anulate de Blue Air, pentru a-si primi banii inapoi pe biletele achitate cu cardul. ING Bank nu mentioneaza, in anunt, numele companiei aeriene, insa se intelege ca este vorba de Blue Air, singura care si-a anulat zborurile in urma popririi conturilor de catre agentia de mediu a statului. Postarea ING Bank pe Facebook: "Venim în ajutorul clienților ING Bank România care sunt puși în situația de a solicită refuzuri la plată ca urmare a anulării zborurilor din ultima perioadă cu pașii ce trebuie urmați în vederea gestionării corecte a acestor detalii

Si la Raiffeisen Bank se pot face transferuri instant

Raiffeisen Bank anunta intr-un comunicat ca este a saptea banca din Romania care permite clientilor persoane fizice sa faca transferuri de bani instant, dupa Banca Transilvania, BCR, CEC Bank, Patria Bank, Libra Bank, Vista Bank. Comisionul pentru o plata instant la Raiffeisen este acelasi ca la un transfer interbancar obisnuit: 4,45 lei, dupa cum precizeaza banca: "O plata in lei efectuata de catre un client care nu detine un pachet de cont curent, de tip: Zero Tot, Zero Simplu, Premium sau FWR pe canal instant are comision identic cu cel al unei plati de acelasi tip efectuata pe canal standard: 4 lei+ 0.45 lei comision Transfond. Daca clientul nu indeplineste conditia de gratuitate la pachet (o plata lunar), va plati detalii

  

Ultimele Comentarii