BANCI | Profil

Banca Românească, acreditată pentru accesarea produselor bancare la distanță cu identificare video

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-09-01 05:39

Banca Românească (BROM) a obținut acreditarea Autorității pentru Digitalizarea României pentru accesarea produselor bancare la distanță cu identificare video, asigurând astfel o experiență digitală completă și sigură pentru clienții băncii, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: 

BROM a dezvoltat și pune la dispoziția persoanelor fizice platforma www.e-bancamea.ro care poate înrola clienți noi 100% online, de pe un telefon mobil, tabletă, laptop sau desktop, confirmând astfel angajamentul pentru digitalizare și oferirea de produse și servicii bancare moderne, la cele mai înalte standarde. 

Prin intermediul acestei platforme digitale, banca oferă acces facil, rapid și sigur la un pachet complex de produse si servicii: cont curent în lei, card de debit premium (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert și Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSential. 

Platforma face posibilă înrolarea 100% online în numai 10 minute, după parcurgerea a patru pași:

1. IDENTIFICARE - BROM colectează un prim set de date de la viitorul client în vederea începerii procesului de înrolare.

2. DESPRE TINE – Banca solicită elementele de identificare ale clientului. 

3. APEL VIDEO - BROM validează informațiile furnizate de client prin intermediul unui apel video. 

4. SEMNARE - Viitorul client BROM semnează electronic documentele asociate pachetului eSential. 

La finalul procesului, clientul intră în posesia contractului semnat digital, a credențialelor de acces la soluția de Internet Banking, iar, ulterior, primește prin poștă cardul de debit premium, MasterCard Gold. 

Utilizatorii care accesează platforma www.e-bancamea.ro și aplică pentru pachetul eSential beneficiază de comisioane zeropentru serviciile incluse în pachet - deschiderea și administrarea lunară a contului curent în lei, administrarea cardului de debit, retragerea de numerar de la orice bancomat, administrarea serviciului Internet Banking și activarea serviciului SMS Alert. 

În plus, după înrolarea online și obținerea Pachetului eSential, clientul poate beneficia și de alte avantaje la produsele și serviciile Băncii Românești precum reduceri de dobândă pentru creditele de consum și cele ipotecare și comision de administrare zero pentru conturile curente în valută asociate Pachetului eSential.

Banca Românească oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu o rețea teritorială de aproape 85 de sucursale și agenții, Banca Românească se poziționează în prezent - prin soluțiile diversificate pe care le propune nevoilor financiare ale persoanelor fizice și juridice - ca instituție financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilității și competitivității.

 

Taguri: cont online  Banca Romaneasca  banca  credit online  Eximbank  depozite bancare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilSondaj: doar 27,7% dintre români au beneficiat de creșteri salariale in acest an

Doar 27,7% dintre români au beneficiat de majorări salariale pe parcursul acestui an, 47,1% dintre aceștia au beneficiat de creșteri de salarii de până la 5%, iar 36,8% - de majorări între 5% și 10%, rezultă dintr-un sondaj realizat de CEC Bank în detalii

SRL-urile si PFA-urile cu cont la Banca Transilvania pot sa-si completeze online declaratia unica pentru actionari

Pachetul Primul An Gratuit de la Banca Transilvania vine cu un beneficiu nou pentru antreprenori: posibilitatea de a completa online, prin SOLO, Declarația unică pentru ANAF, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: PFA-urile și SRL-urile care lucrează cu BT beneficiază de acest serviciu gratuit în primul an datorită parteneriatului dintre Banca Transilvania și SOLO Fintech, companie care oferă servicii 100% digitale pentru administrarea unui PFA. Declarația unică este formularul prin care PFA-urile și acționarii SRL-urilor își declară câștigurile și, pe baza acestora, impozitul și contribuțiile sociale. Pașii necesari pentru a beneficia de serviciul SOLO: - Accesarea platormei www.solo.ro;
- Completarea detalii

EximBank finanteaza dezvoltarea Farplas & Smart Solutions, furnizor pentru industria automotive

EximBank a acordat un pachet financiar in valoare totala de 11,5 milioane de euro companiei Farplas&Smart Solutions, parte a grupului Delta Invest din Mioveni (judetul Arges), producator roman de produse si componente injectate din mase plastice, in special pentru industria detalii

Biltele la tren se pot plati online sau cu cardul, la POS-uri Alpha Bank

În urmă finalizării procedurilor de achiziție publică, CFR Călători și Alpha Bank România au încheiat acorduri cadru pe termen lung pentru accesibilizarea și simplificarea procesului de plată la achiziționarea legitimațiilor de călătorie, prin mijloace electronice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Alpha Bank România pune la dispoziția operatorului național de transport feroviar de călători serviciul e-commerce pentru achiziția online a legitimațiilor de călătorie precum și aplicația Alpha PhonePOS care permite plata cu card bancar a legitimațiilor de călătorie în tren. Achiziția online a legitimațiilor de călătorie atât pe rute naționale, cât și internaționale precum și soluția detalii