BANCI | Profil

Banca Românească, acreditată pentru accesarea produselor bancare la distanță cu identificare video

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-09-01 05:39

Banca Românească (BROM) a obținut acreditarea Autorității pentru Digitalizarea României pentru accesarea produselor bancare la distanță cu identificare video, asigurând astfel o experiență digitală completă și sigură pentru clienții băncii, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: 

BROM a dezvoltat și pune la dispoziția persoanelor fizice platforma www.e-bancamea.ro care poate înrola clienți noi 100% online, de pe un telefon mobil, tabletă, laptop sau desktop, confirmând astfel angajamentul pentru digitalizare și oferirea de produse și servicii bancare moderne, la cele mai înalte standarde. 

Prin intermediul acestei platforme digitale, banca oferă acces facil, rapid și sigur la un pachet complex de produse si servicii: cont curent în lei, card de debit premium (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert și Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSential. 

Platforma face posibilă înrolarea 100% online în numai 10 minute, după parcurgerea a patru pași:

1. IDENTIFICARE - BROM colectează un prim set de date de la viitorul client în vederea începerii procesului de înrolare.

2. DESPRE TINE – Banca solicită elementele de identificare ale clientului. 

3. APEL VIDEO - BROM validează informațiile furnizate de client prin intermediul unui apel video. 

4. SEMNARE - Viitorul client BROM semnează electronic documentele asociate pachetului eSential. 

La finalul procesului, clientul intră în posesia contractului semnat digital, a credențialelor de acces la soluția de Internet Banking, iar, ulterior, primește prin poștă cardul de debit premium, MasterCard Gold. 

Utilizatorii care accesează platforma www.e-bancamea.ro și aplică pentru pachetul eSential beneficiază de comisioane zeropentru serviciile incluse în pachet - deschiderea și administrarea lunară a contului curent în lei, administrarea cardului de debit, retragerea de numerar de la orice bancomat, administrarea serviciului Internet Banking și activarea serviciului SMS Alert. 

În plus, după înrolarea online și obținerea Pachetului eSential, clientul poate beneficia și de alte avantaje la produsele și serviciile Băncii Românești precum reduceri de dobândă pentru creditele de consum și cele ipotecare și comision de administrare zero pentru conturile curente în valută asociate Pachetului eSential.

Banca Românească oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate adaptate nevoilor fiecăruia. Cu o rețea teritorială de aproape 85 de sucursale și agenții, Banca Românească se poziționează în prezent - prin soluțiile diversificate pe care le propune nevoilor financiare ale persoanelor fizice și juridice - ca instituție financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilității și competitivității.

 

Taguri: cont online  Banca Romaneasca  banca  credit online  Eximbank  depozite bancare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilIncasări instant în euro prin Banca Transilvania, premiera pe piata bancara

Banca Transilvania a lansat încasările instant în euro, serviciu gratuit datorită căruia persoanele fizice și juridice primesc, pe loc, banii de la una dintre băncile din Europa, parte din sistemul de decontare TIPS (TARGET instant payment settlement), detalii

Alpha Bank este bancă parteneră pentru programul Femeia Manager 2022 - 2027

Alpha Bank România a fost selectată ca bancă parteneră pentru implementarea programului Femeia Manager 2022 - 2027, derulat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT), anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Programul, dedicat îmbunătățirii performanțelor economice ale întreprinderilor conduse de femei, prevede acordarea unui ajutor financiar nerambursabil de maximum 200.000 lei IMM-urilor în care cel puţin unul dintre asociaţi este femeie şi deţine cel puţin 50% din părţile sociale/acțiunile societăţii. Alpha Bank România va facilita beneficiarilor eligibili deschiderea de conturi curente pentru accesarea ajutorului nerambursabil și va oferi finanțare suplimentară pentru dezvoltarea detalii

Sondaj: Românii bogați sunt mai atenți cu bugetul decât cei săraci

• 2 din 3 români își urmăresc bugetul și țin evidența veniturilor și cheltuielilor. Cei vârstnici sunt mai atenți decât cei tineri  Pentru 25,52% dintre români, cheltuielile cu locuința ocupă 40-60% din venituri. În acest context, românii încep să fie mult mai atenți și prudenți în ceea ce privește alte tipuri de cheltuieli care pot afecta bugetul familiei (ex. vacanțe, ieșiri în oraș etc.) rezultă dintr-un sondaj realizat de CEC Bank în parteneriat cu comparatorul bancar FinZoom.ro, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: 66,43% dintre respondenți declară că obișnuiesc să-și urmărească bugetul lunar, numărul acestora fiind detalii

CEC Bank acorda Rodbun finanțări de 30 milioane lei

CEC Bank a acordat grupului de firme Rodbun linii de finanțare în valoare cumulată de 30 milioane lei, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Rodbun este cel mai ambițios proiect antreprenorial din agricultura românească - cu activități de dezvoltare de noi soiuri și inovație, rețea de distribuție pentru inputuri agricole, servicii și consultanță.  PCF Investment Banking a acționat în calitate de consultant financiar exclusiv al grupului de productie agricolă Rodbun în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției.  ”Suntem mândri să susținem business-uri agricole din România care se dezvoltă și inovează. Iar Rodbun este un model de urmat: proiectele recente vizează detalii

  

Ultimele Comentarii