BANCI | Profil

Promotie la creditele ipotecare in euro la Patria Bank, cu DAE de la 3,79%

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-07-06 15:45

Patria Bank aduce vești bune clienților care doresc să achiziționeze o locuință sau să-și optimizeze ratele creditelor ipotecare deja deținute până în toamnă, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Patria Bank anunță o dobândă variabilă promoțională cu o marjă fixă de 3.30% la creditul ipotecar Patria Acasă în EURO, pentru toți clienții, indiferent dacă aleg sau nu să vireze venitul la Patria Bank, își doresc să achiziționeze o locuință sau vor să-și refinanțeze un împrumut ipotecar aflat la o altă bancă.

Oferta băncii va fi valabilă până la 30 septembrie 2022 și va presupune o rată anuală a dobânzii de 3,58% și DAE de la 3,79%. Valoarea creditului poate fi între 5.000 și 350.000 de euro, avansul necesar pentru accesarea sa începând de la 20% din valoarea imobilului achiziționat cu o perioadă de rambursare de maxim 30 de ani.

”Venim în întâmpinarea clienților noștri care aleg în această perioadă să își cumpere casa visată cu o ofertă promoțională care să-i ajute să-și împlinească acest plan. Ultimii ani și imobilele pe care le finanțăm ne-au confirmat schimbarea ce s-a accentuant în anii pandemiei: oamenii caută spații mai mari, mai aproape de zone verzi sau în afara orașelor. Astfel, continuăm eforturile de a găsi soluții și de a construi oferte și promoții care să răspundă cât mai bine nevoilor lor.” a declarat Elena Nicodinescu, Manager Department Dezvoltare Produse Retail și Canale Digitale, Patria Bank.

Creditul Patria Acasă în EURO este un credit de achiziție imobil care a înregistrat o dublare a cererilor, pe volume noi, în luna iunie 2022 față de iunie 2021.

În oferta standard a băncii, alături de Creditul Patria Acasă în euro, clienții pot opta pentru creditul ipotecar Acasă în lei cu dobândă fixă pe 5 ani (ulterior variabilă) sau dobândă variabilă.

Creditele Patria Acasă pot fi obținute în orice unitate Patria Bank iar mai multe informații despre ofertă, condiții și costuri fi găsite aici: Credit ipotecar chiar si fara avans Patria Acasa. Credite Patria Bank.


Despre Patria Bank | www.patriabank.ro
 
Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizica națională și ofera produse si servicii bancare de baza 100% online tuturor romanilor, oriunde s-ar afla acestia. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) si BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

 

Taguri: Patria Bank  credite ipotecare  banca  dobanzi credite ipotecare  credite pentru locuinte  credite imobiliare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilIncasări instant în euro prin Banca Transilvania, premiera pe piata bancara

Banca Transilvania a lansat încasările instant în euro, serviciu gratuit datorită căruia persoanele fizice și juridice primesc, pe loc, banii de la una dintre băncile din Europa, parte din sistemul de decontare TIPS (TARGET instant payment settlement), detalii

Alpha Bank este bancă parteneră pentru programul Femeia Manager 2022 - 2027

Alpha Bank România a fost selectată ca bancă parteneră pentru implementarea programului Femeia Manager 2022 - 2027, derulat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT), anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Programul, dedicat îmbunătățirii performanțelor economice ale întreprinderilor conduse de femei, prevede acordarea unui ajutor financiar nerambursabil de maximum 200.000 lei IMM-urilor în care cel puţin unul dintre asociaţi este femeie şi deţine cel puţin 50% din părţile sociale/acțiunile societăţii. Alpha Bank România va facilita beneficiarilor eligibili deschiderea de conturi curente pentru accesarea ajutorului nerambursabil și va oferi finanțare suplimentară pentru dezvoltarea detalii

Sondaj: Românii bogați sunt mai atenți cu bugetul decât cei săraci

• 2 din 3 români își urmăresc bugetul și țin evidența veniturilor și cheltuielilor. Cei vârstnici sunt mai atenți decât cei tineri  Pentru 25,52% dintre români, cheltuielile cu locuința ocupă 40-60% din venituri. În acest context, românii încep să fie mult mai atenți și prudenți în ceea ce privește alte tipuri de cheltuieli care pot afecta bugetul familiei (ex. vacanțe, ieșiri în oraș etc.) rezultă dintr-un sondaj realizat de CEC Bank în parteneriat cu comparatorul bancar FinZoom.ro, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: 66,43% dintre respondenți declară că obișnuiesc să-și urmărească bugetul lunar, numărul acestora fiind detalii

CEC Bank acorda Rodbun finanțări de 30 milioane lei

CEC Bank a acordat grupului de firme Rodbun linii de finanțare în valoare cumulată de 30 milioane lei, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Rodbun este cel mai ambițios proiect antreprenorial din agricultura românească - cu activități de dezvoltare de noi soiuri și inovație, rețea de distribuție pentru inputuri agricole, servicii și consultanță.  PCF Investment Banking a acționat în calitate de consultant financiar exclusiv al grupului de productie agricolă Rodbun în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției.  ”Suntem mândri să susținem business-uri agricole din România care se dezvoltă și inovează. Iar Rodbun este un model de urmat: proiectele recente vizează detalii

  

Ultimele Comentarii