PENSII PRIVATE | Profil

BT Pensii administreaza pensii facultative cu 0 comision din contributii

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-07-04 15:12

 Pe piața fondurilor de pensii facultative, comisionul are limita maximă de 5% din contribuția la pensie

 BT Pensii are peste 27.000 de clienți care economisesc prin fondul Pensia Mea

BT Pensii, companie a Grupului Banca Transilvania care administrează fondul de pensii facultative Pensia Mea, anunță un beneficiu nou, comision zero din contribuții.

La nivelul pieței fondurilor de pensii facultative, comisionul este de până la 5% din contribuție, procent stabilit prin cadru legal.

BT Pensii vine cu acest beneficiu pentru a încuraja economisirea și pentru a susține un viitor mai sustenabil în România.

“Pensiile sunt un subiect pe buzele multor români, din multe puncte de vedere. Noi ne dorim să fie unul pozitiv, care să îi facă pe români să fie mai pregătiți pentru viitor. Suținem economisirea pe termen lung prin costuri reduse și simplitate în gestionarea contului de pensie facultativă. Ne bucurăm că peste
27.000 de persoane au ales să își planifice viitorul financiar prin Pensia Mea. Ne-am propus să fim prima opțiune pentru oamenii care își construiesc viitorul, pentru cei care azi muncesc și economisesc”, declară Aurel Bernat, Președintele Consiliului de Administrație BT Pensii.

Compania BT Pensii este coordonată de Corina Cojocaru, Director General și are active de 129 milioane lei.

Ce înseamnă Pensia Mea de la BT Pensii:

 Venit suplimentar: este un fond de acumulare de care o persoană poate beneficia după vârsta de 60 de ani;

 Flexibilitate: contribuția lunară poate fi modificată oricând sau poate fi suspendată o perioadă, cu posibilitatea reluării. Valoarea minimă este de 60 de lei/lună, iar cea maximă,
de 15% din venitul brut lunar;

 Facilitate fiscală: atât contribuția personală, cât și cea oferită de angajator este deductibilă fiscal până la echivalentul în lei a 400 euro/an;

 Gestionare facilă a banilor: plata se face direct din contul curent sau de către angajator. De asemenea, clienții au acces la instrumente online, cum ar fi Contul online de pe site-ul BT Pensii, unde pot verifica inclusiv suma acumulată, respectiv Calculatorul de buget.

 Un viitor mai sustenabil.

Pensia facultativă completează sistemul public de pensii și pensia privată obligatorie, însemnând bani acumulați pentru o viitoare pensie. În România, pensia publică medie este de 54,4% din salariul mediu net, și anume 1.772 de lei, confom Institutului Național de Statistică (martie 2022).

Vârsta medie a populaţiei este de 42 de ani, iar segmentul 50-54 de ani are cea mai mare pondere din total (8,9%), conform aceleiași surse (ianuarie 2022).

Taguri: Banca Transilvania  pensii private  banca  fonduri de pensii  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



Banca Transilvania limiteaza unitatile in care se pot face operatiuni cu numerar in anumite valute

Banca Transilvania anunță câteva modificări privind operațiunile cu numerar în valută, valabile din 4 decembrie 2023, se arata intr-un comunicat al bancii, in care se adauga: Operațiunile pentru care sunt modificări: - Plățile, detalii

Credit cu aprobare rapidă pentru fermierii care cultivă cereale

CEC Bank continuă finanțarea agriculturii românești și lansează creditul cu aprobare rapidă, dedicat fermierilor care cultivă cereale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:
 
“Agricultura este un domeniu prioritar pentru detalii

Oferta cu dobanda de 6,5% la depozitele CEC Bank

CEC Bank continuă campania derulată pentru Pachetul Grijă Completă, cu o dobândă avantajoasă la depozitul cu depuneri ulterioare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 
"CEC Bank continuă să încurajeze economisirea prin acordarea unor dobânzi detalii

CEC Bank isi intareste pozitia pe piata bancara, prin majorarea activelor cu 30%

- CEC Bank continuă să susțină economia: credite noi acordate de circa 5 miliarde de lei în primul semestru din 2023  - CEC Bank continuă să-și consolideze poziția pe piață – cu o creștere a activelor nete de  detalii

 



 

Ultimele Comentarii