BANCI | Ultima Ora

Incepe integrarea Idea Bank in Banca Transilvania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-04-18 10:29

Banca Transilvania anunta primele servicii disponibile pentru clientii Idea::Bank, precum si lansarea unui microsite cu informatii utile, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Integrarea Idea::Bank in Grupul Financiar BT este in desfasurare pana in 13 iunie a.c., cand va fi finalizata cesiunea catre Banca Transilvania a contractelor incheiate de Idea::Bank cu clientii sai.

Servicii ale Bancii Transilvania pentru clientii Idea::Bank, valabile din 18 aprilie a.c.:

- Folosirea bancomatelor BT: toti clientii Idea::Bank pot folosi cardurile la ATM-urile Bancii Transilvania in aceleasi conditii de cost cu cele de la Idea::Bank.

- Plata ratelor la Banca Transilvania: clientii Idea::Bank pot achita ratele aferente creditelor de la Idea::Bank inclusiv in sediile BT, precum si prin self-banking, la aparatele BT Express, pe baza codului de bare de pe documentele aferente generate de Idea::Bank.

- Call Center dedicat: 0800 800 881, +40 264 308 014, ideaBT@btrl.ro.

Intr-o etapa urmatoare, incepand cu 10 mai a.c., clientii Idea::Bank vor primi prin e-mail si/sau posta o informare personalizata cu privire la toate produsele si serviciile pe care Banca Transilvania le ofera, ca urmare a cesiunii de contracte, echivalent al celor de la Idea::Bank.

Din 14 iunie a.c., clientii Idea::Bank care devin clienti BT vor putea accesa produsele si serviciile exclusiv prin Banca Transilvania.

BT a anuntat in octombrie 2021 cumpararea intregului pachet de actiuni in cadrul Idea::Bank, Idea::Leasing si Idea::Broker de Asigurare, fiind a treia achizitie bancara facuta de Banca Transilvania.

Idea::Bank va ramane entitate juridica, parte din Grupul Financiar BT, va avea brand nou si va deveni hub digital in cadrul caruia vor fi dezvoltate solutii de banking online.

Taguri: Banca Transilvania  Idea Bank  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca la care Romania este actionar alaturi de Rusia a facut profit

Consiliul Guvernatorilor al Băncii pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) și-a desfășurat cea de-a 24-a reuniune anuală sub președinția domnului Samir Sharifov, Ministrul de Finanțe al Republicii Azerbaidjan, conform unui comunicat de presa, in care se detalii

BCR trimite in SUA opt firme din InnovX-BCR in cautare de investitii

8 businessuri de tehnologie din cadrul InnovX-BCR vor participa în perioada 26-29 iunie la cel mai important eveniment dedicat investițiilor străine directe din Statele Unite: SelectUSA Investment Summit. Cele opt companii fac parte din toate grupele acceleratorului InnovX-BCR detalii

BNR nu-l lasa pe inventatorul creditului doar cu buletinul sa-si faca banca

Banca Nationala a Romaniei (BNR) nu este de acord ca inventatorul creditului doar cu buletinul din urma cu 15 ani, Dan Ostahie, proprietarul magazinelor Altex, sa-si faca banca, prin preluarea Porsche Bank. Motivul este lipsa de experienta a lui Ostahie in domeniul bancar, conform detalii

Dobanda de 8% la depozitele online pe 2 ani la Patria Bank

Patria Bank continuă să încurajeze economisirea și anunță dobânzi de top la depozitele în lei. În plus, 4 din 5 clienți noi de depozite accesează produsul 100% online, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Patria Bank a detalii

  

Ultimele Comentarii