BANCI | Ultima Ora

ING plateste o dobanda promotionala de 3% la depozitele noi in lei, timp de 4 luni

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-04-12 19:24

ING Bank a lansat o promotie la depozitele noi in lei deschise in aplicatia Home Bank: pentru sumele noi din conturi (peste nivelul mediei soldului din ultimele trei luni), banca plateste o dobanda promotionala de 3% pe an, timp de patru luni.

Dobanda de 3% pe an pe termen scurt este printre cele mai bune din piata bancara.

Termenele standard pe termen scurt la depozite sunt de 1 si 3 luni.

In cazul depozitelor pe o luna, cele mai bune dobanzi, la bancile mari, le gasim la Intesa (2,5%) si Garanti BBVA (2%), conform topului dobanzilor la depozite realizat de Bancherul.ro.

Pentru economiile pe o perioada de trei luni, dobanzi avantajoase sunt la Banca Transilvania si Intesa (3%), Garanti si OTP Bank (2,5%).

La banci mai mici, dobanzile depasesc nivelul de 4% pe an. De exemplu, la TBI Bank, dobanda la depozitul pe termen de 1 luna este 4%, iar la cel pe 3 luni este 4,35%.

Comunicatul ING Bank:

ING Bank România reintroduce în ING Home’Bank Depozitul Bonus cu o ofertă promoțională de 3% în perioada aprilie-mai

- Depozitul Bonus revine în aplicația de internet și mobile banking ING Home’Bank cu o ofertă de 3% pentru primele 4 luni la depozitele deschise în perioada aprilie – mai;

- Banii pot fi scoși și înainte de scadență fără a pierde dobânda acumulată între timp;

- După cele 4 luni, banii se intorc în contul ING Economii, iar dobânda revine la nivelul de dobandă aferent contului ING Economii din acel moment.

Deși ritmul de economisire al românilor a crescut în ultimii doi ani, doar 44% dintre aceștia pun bani deoparte, sub media europeană de 62%. Astfel, ING reintroduce Depozitul Bonus în lei disponibil 100% online, care poate fi deschis sau închis oricând din aplicația Home’Bank.

Odată cu relansarea acestuia, ING aduce și o oferta specială pentru cei care deschid depozitul în perioada aprilie – mai: o dobândă promoțională de 3% timp de patru luni. După aceste patru luni, suma inițială și dobânda se întorc automat în contul de economii. Produsul are zero costuri pentru deschiderea sau administrarea lui și zero costuri la transferul între conturi.

Accesarea lui este foarte simplă pentru clienții ING. Produsul este disponibil în ING Home’Bank, secțiunea Produse / Economii și Investiții, iar transferul se face simplu printr-o tranzacție între conturile clientului. Deși este un depozit la termen, produsul este unul extrem de flexibil: clienții pot lichida depozitul chiar înainte de scadență, fără să piardă dobânda acumulată.

Clienții pot constitui un Depozit Bonus pentru sumele ce depășesc media economiilor lor din ultimele trei luni, adică media soldurilor zilnice din conturile ING Economii, ING Economii pentru Copii și Depozite la termen în lei. Aceștia pot verifica suma la care se încadrează în meniul Portofoliu / ING Economii.

În plus, clienții pot adăuga oricând persoane împuternicite care să aibă acces la banii economisiți printr-o vizită într-un ING Office. Un client poate avea cel mult 200.000 lei în depozite Bonus și maxim 10 depozite Bonus în același timp.

Taguri: ING Bank  TBI Bank  dobanzi depozite  banca  topuri banci  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBCR trimite in SUA opt firme din InnovX-BCR in cautare de investitii

8 businessuri de tehnologie din cadrul InnovX-BCR vor participa în perioada 26-29 iunie la cel mai important eveniment dedicat investițiilor străine directe din Statele Unite: SelectUSA Investment Summit. Cele opt companii fac parte din toate grupele acceleratorului InnovX-BCR detalii

BNR nu-l lasa pe inventatorul creditului doar cu buletinul sa-si faca banca

Banca Nationala a Romaniei (BNR) nu este de acord ca inventatorul creditului doar cu buletinul din urma cu 15 ani, Dan Ostahie, proprietarul magazinelor Altex, sa-si faca banca, prin preluarea Porsche Bank. Motivul este lipsa de experienta a lui Ostahie in domeniul bancar, conform detalii

Dobanda de 8% la depozitele online pe 2 ani la Patria Bank

Patria Bank continuă să încurajeze economisirea și anunță dobânzi de top la depozitele în lei. În plus, 4 din 5 clienți noi de depozite accesează produsul 100% online, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Patria Bank a detalii

Preluarea Porsche Bank de Dan Ostahie a fost aprobata de Consiliul Concurentei

Dan Ostahie controlează Grupul Altex, care este organizat pe mai multe linii de activitate, respectiv: retail, servicii IT, import, producție și distribuție produse electro-IT&C, service, servicii financiare nebancare, transport, automotive, imobiliare, conform unui comunicat al detalii

  

Ultimele Comentarii