BANCI | Stirea Zilei

Credite Noua Casa prin Banca Transilvania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-03-30 18:45

Banca Transilvania acordă credite Noua Casă cu o dobândă de 2% + IRCC (1,17%), anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Din plafonul total de 1,5 miliarde de lei pentru băncile din program, aproape 250 de milioane de lei au revenit Băncii Transilvania.

Anul trecut, soldul creditelor imobiliare acordate de BT – incluzând împrumuturile Noua Casă – a crescut cu 15% față de 2020.

În 2021, peste 14.000 de români şi-au cumpărat locuinţă cu ajutorul Băncii Transilvania, suma acordată fiind de peste 3,7 miliarde lei.

Detalii despre Noua Casă:

 Avansul minim este de 5% pentru locuințe de până la 70.000 euro, echivalent în lei, respectiv de 15% pentru locuințe cu valori între 70.001 si 140.000 de euro, echivalent în lei.

Suma maximă care poate fi obținută poate ajunge la 119.000 euro.

 Dobânda este variabilă, calculată în funcție de indicele de referință pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), la care se adaugă o marjă fixă de maxim 2%.

 Termenul maxim de acordare este de 30 de ani.

 Comision pentru analiza dosarului și taxa de gestiune lunară a contului este zero.

 Programul este destinat persoanelor fizice, care pot cumpăra locuințe prin intermediul creditelor garantate de stat.

 Asigurarea locuinței trebuie să acopere toate riscurile și să fie la valoarea de piață de la momentul încheierii asigurării anuale.

Util pentru clienți:

Ghidul FNGCIMM programului Noua Casă 2022

Termenii de creditare, explicați de BT

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar.

Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 19% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Taguri: Programul Prima Casa  credite ipotecare  Banca Transilvania  banca  Programul Noua Casa  credite Prima Casa  credite pentru locuinte  credite imobiliare  imprumut  Noua Casa  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiSchimbarea ROBOR cu IRCC la credite: ce e bine sa stim

ROBOR este un indice de dobanda utilizat la acordarea de credite noi in lei cu dobanda variabila pentru persoane fizice, doar pana in luna mai 2019. Dupa aceasta data, conform OUG 19/2019, dobanda variabila la creditele noi in lei pentru persoane fizice, nu si pentru persoanele juridice, detalii

Banca Transilvania majoreaza la 4% dobanda la depozitele pe 6 luni si 1 an. Vezi topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in lei

Banca Transilvania (BT) a majorat la 4% dobanda pentru un depozit in lei pentru persoane fizice la termene de 6 luni si un an, aceasta fiind cea mai mare dobanda platita de bancile mari pentru economiile in lei. (vezi topul dobanzilor, in detalii

Bancile sunt pregatite sa-i ajute pe cei care vor avea probleme cu plata ratelor la credite

Creșterea accentuată a prețurilor, războiul de lângă România, majorarea dobânzilor, reprezintă motive de îngrijorare pentru consumatorii români de servicii și produse financiare. Reprezentanții sistemului bancar transmit detalii

Amanarea ratelor la credite nu mai ajuta la nimic, dimpotriva

Amanarea ratelor la credite nu-i ajuta cu nimic pe cei cu credite cu dobanda variabila indexata la ROBOR. Dimpotriva, ar putea sa le cauzeze si mai multe probleme mai tarziu, cand vor trebui sa plateasca o rata si mai mare decat in prezent. In perioada pandemiei coronavirusului, amanarea detalii

  

Ultimele Comentarii