BANCI | Stirea Zilei

Credite Noua Casa prin Banca Transilvania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-03-30 18:45

Banca Transilvania acordă credite Noua Casă cu o dobândă de 2% + IRCC (1,17%), anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Din plafonul total de 1,5 miliarde de lei pentru băncile din program, aproape 250 de milioane de lei au revenit Băncii Transilvania.

Anul trecut, soldul creditelor imobiliare acordate de BT – incluzând împrumuturile Noua Casă – a crescut cu 15% față de 2020.

În 2021, peste 14.000 de români şi-au cumpărat locuinţă cu ajutorul Băncii Transilvania, suma acordată fiind de peste 3,7 miliarde lei.

Detalii despre Noua Casă:

 Avansul minim este de 5% pentru locuințe de până la 70.000 euro, echivalent în lei, respectiv de 15% pentru locuințe cu valori între 70.001 si 140.000 de euro, echivalent în lei.

Suma maximă care poate fi obținută poate ajunge la 119.000 euro.

 Dobânda este variabilă, calculată în funcție de indicele de referință pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), la care se adaugă o marjă fixă de maxim 2%.

 Termenul maxim de acordare este de 30 de ani.

 Comision pentru analiza dosarului și taxa de gestiune lunară a contului este zero.

 Programul este destinat persoanelor fizice, care pot cumpăra locuințe prin intermediul creditelor garantate de stat.

 Asigurarea locuinței trebuie să acopere toate riscurile și să fie la valoarea de piață de la momentul încheierii asigurării anuale.

Util pentru clienți:

Ghidul FNGCIMM programului Noua Casă 2022

Termenii de creditare, explicați de BT

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar.

Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 19% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Taguri: Programul Prima Casa  credite ipotecare  Banca Transilvania  banca  Programul Noua Casa  credite Prima Casa  credite pentru locuinte  credite imobiliare  imprumut  Noua Casa  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiTopul depozitelor bancare in lei cu cele mai mari dobanzi (actualizat)

Bancile cu cele mai mari dobanzi la depozitele in lei pentru populatie sunt TBI Bank, Intesa, CEC Bank, Eximbank si Patria Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro. Toate cele cinci banci platesc pentru un depozit in lei la termen de un an dobanzi de peste detalii

Recomandarile BNR pentru banci in noul context cu dobanzi mari si riscuri ridicate

Razboiul din Ucraina si explozia preturilor si dobanzilor cresc riscurile de operare ale bancilor, care sunt nevoite sa adopte masuri prudentiale, in principal prin intarirea rezervelor de capital din emiterea de obligatiuni sau din profitul neplatit actionarilor sub forma de detalii

Care sunt bancile cu cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare?

Rata lunara medie la un credit ipotecar pentru cumpararea unei locuinte este in prezent de 2.156 de lei, comparativ cu 1.196 de lei, cat era in vara anului trecut, conform topului dobanzilor practicate de banci la aceste imprumuturi, realizat de Bancherul.ro, pe baza datelor din detalii

La ce banca imi fac un card in euro?

„Vreau sa-mi fac un card in euro. Ce banca imi recomandati?”, intreaba un cititor. Pentru a-i oferi un raspuns adecvat, am facut un clasament al comisioanelor practicate de cele 10 banci care au in oferta carduri in euro. Am luat in calcul urmatoarele tipuri detalii