BANCI | Ultima Ora

ING va permite transferuri in valuta din contul de lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-02-17 06:36

ING Bank si-a anuntat clientii ca din luna iunie 2022 le va permite sa efectueze transferuri in valuta, de exemplu in euro, direct din contul de lei, fara a fi necesar un cont in valuta respectiva.

"Incepând cu luna iunie 2022, vei putea face din Home’Bank transferuri în valută direct din contul de lei.

Astfel, poți să folosești doar contul în lei, iar dacă te hotărăști să renunți la contul în valută, atunci îl poți închide ușor, direct din Home’Bank, din meniul Mai multe de la nivelul contului vizualizat în aplicație", precizeaza ING Bank, intr-o informare transmisa clientilor.

Comisionul pentru administrarea unei cont in valuta la ING va fi majorat de la 2 euro la 3 euro, mai spune ING:

"Începând cu luna mai 2022:

• Un client va putea deține la ING câte un singur cont curent în fiecare valută disponibilă. Această măsură nu afectează conturile curente în valută deja deschise.

• Comisionul de administrare aferent contului curent în valută va fi de 3 euro pe lună, per cont, față de 2 euro pe lună, per cont, cât este în prezent.

Îți reamintim că nu ai neapărată nevoie de un cont de euro deoarece poți face plăți în euro direct cu un card atașat unui cont în lei și se va aplica același curs de schimb valutar ca pentru o tranzacție de schimb valutar efectuată prin Home’Bank."

ING mai precizeaza ca banii din conturi sau depozite sunt garantati in Olanda (Tarile de Jos), tara de origine a bancii, in limita a 100.000 de euro pentru fiecare client:

"Îți reamintim că soldurile tale la ING Bank N.V., inclusiv la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala București, din conturile curente, de economii și de depozit, beneficiază de protecția Schemei de Garantare a Depozitelor din Regatul Țărilor de Jos, în limita a 100.000 euro per deponent, iar aceasta a redus de la 15 la 10 zile lucrătoare perioada în care pune la dispoziție compensațiile cuvenite.

Detalii despre Schema de garantare regăsești pe site-ul nostru, aici, inclusiv prin accesarea Informaţiilor de bază referitoare la protecţia depozitului, precum și în Condițiile generale de afaceri."

Taguri: cont euro  ING Bank  cont online  plati online  banca  cont bancar  plati in euro  transfer bancar  plati  

Comentarii

Cristea Daniel Florin
Transfer banesc
Bună dimineața!Spuneți va rog am cont la ING deschis în lei dar o ruda mia trimis pe acest cont franci elvețieni!Se convertesc în lei acești franci sau cum stau lucrurile?!Ms mult o zi bunaAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraOTP Bank sufera pierderi financiare, din cauza riscurilor operationale

• OTP Bank România continuă strategia de dezvoltare locală cu rezultate operaționale excelente, evoluții pozitive ale businessului și ale proiectelor de investiții. • Profitul operațional a atins 86 milioane lei, detalii

BNR cere bancilor sa reduca ROBOR-ul, pentru ca „au sarit calul”

Dobanzile la tranzactiile interbancare (ROBOR), au crescut mai mult decat ar trebui, iar bancile trebuie sa le mai reduca, a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR). "Bancile trebuie sa se uite cu mai multa atentie la mesajele detalii

Cum se face amanarea ratelor la creditele Banca Romaneasca

Care este procedura de suspendare a ratelor la creditele acordate de Banca Romaneasca, conform OUG 90/2022, potrivit informatiilor publicate de banca: Supendare Rate conform OUG 90/2022 Inainte de a completa și de a transmite Băncii solicitarea de suspendare a obligațiilor de plată, solicitantul este rugat să parcurgă toate informațiile din prezenta secțiune. Transmiterea solicitării echivalează cu luarea la cunoștintă și, acolo unde este cazul, cu acceptarea de către solicitant a celor enumerate mai jos: DETALII IMPORTANTE: OUG nr. 90/2022 stabilește următoarele criterii cumulative de eligibilitate aplicabile în cazul fiecărei solicitări de suspendare: (1) Solicitantul detalii

BNR a majorat dobanda la 5,5%

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a decis majorarea dobanzii de politica monetara cu 0,75 de puncte procentuale, la 5,50% pe an, usor sub estimarile medii ale analistilor, care se asteptau la o crestere de un punct. Unii analisti, precum cei ai Erste Bank, au ghicit decizia BNR ( detalii

  

Ultimele Comentarii