BANCI | Ultima Ora

Oferte de credite cu dobanzi mai mici la Banca Transilvania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-12-04 20:58

Banca Transilvania (BT) deruleaza in perioada 3-17 decembrie o campanie promotionala (BTFLEX) cu dobanzi reduse la creditele de nevoi personale, creditele ipotecare, overdraft si carduri de cumparaturi.

De exemplu, creditul de nevoi personale cu dobanda fixa si cu asigurare de viata si somaj are in perioada campaniei o dobanda fixa de 7,9% pentru cei care-si incaseaza veniturile intr-un cont al bancii.

Dobanda promotionala este cu doua puncte mai mica fata de dobanda standard, de 9,5% cu incasarea veniturilor sau 10,5% fara incasarea veniturilor.

Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui imprumut, este 9,5%, calculata pentru un credit de 36.500 de lei pe o perioada de 5 ani.

Creditul cu dobanda variabila are o dobanda si mai mica, 5,58%, formata din IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), care se modifica trimestrial, plus o marja fixa de 4,5%, valabila daca primesti sau urmeaza sa primesti veniturile intr-un cont al bancii.

Dobanda este cu un punct mai mica decat dobanda standard, de 6,58%, in cazul incasarii veniturilor, si cu 1,25 puncte sub dodanda standard in cazul neincasarii veniturilor.

O dobanda si mai mica, de 4,83% (IRCC + marja de 3,75%), este valabila pentru creditul de nevoi personale la pachet cu un card de credit Star. (vezi aici oferta)

Banca Transilvania are cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale, comparativ cu restul bancilor romanesti, conform topului realizat de Bancherul.ro.

Valoarea unui credit de nevoi personale poate ajunge la 100.000 de lei, iar perioada de rambursare este de pana la 5 ani.

Conditii care trebuie indeplinite pentru obtinerea creditului de nevoi personale:
- varsta minima: 18 ani
- cetatenie romana
- salariat de minim 3 luni
- fara restante la alte credite

Creditul imobiliar-ipotecar din oferta BT are o dobanda variabila de 3,58% (IRCC+2,5%), in cazul incasarii veniturilor intr-un cont BT, cu 0,45 puncte mai mica decat dobanda standard, de 4,03%, si cu 0,75 puncte sub dobanda standard fara incasare venituri, de 4,33%.

Creditul ipotecar poate fi rambursat pe o perioada de pana la 30 de ani, iar avansul minim este de 15% din valoarea locuintei cumparate. (vezi aici oferta)

Taguri: overdraft  credite ipotecare  credite de consum  Banca Transilvania  descoperit de cont  banca  carduri de credit  credite nevoi personale  credite pentru locuinte  credite imobiliare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraProgramul Banca Transilvania din 30 noiembrie si 1-2 decembrie

Sucursalele Banca Transilvana vor fi inchise in 30 noiembrie si 1 decembrie, zile de sarbatori legale. "În data de 30.11 și 01.12 vor fi deschise doar unitățile BT din centrele comerciale cu un program redus. În data de 02.12 programul de lucru este detalii

Programul BCR in 30 noiembrie si 1 decembrie

Banca Comercială Română (BCR) anunță că, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, este disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa extinsă teritorială. Unitățile BCR şi detalii

Site-ul OTP Leasing a fost spart iar datele clientilor, compromise

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a finalizat în cursul lunii noiembrie 2022 o investigație la operatorul OTP LEASING ROMANIA IFN SA, în cadrul căreia a constatat încălcarea dispozițiilor art. 25 alin. detalii

La platile bancare online se va afisa si numele detinatorului contului, pentru prevenirea fraudelor

Băncile din România oferă clienților o nouă facilitate de verificare a identității beneficiarului real al plății prin Serviciul Afișare Nume Beneficiar (SANB), care are ca obiectiv prevenirea fraudelor în rândul clienților care efectuează plăți electronice și reducerea tranzacțiilor eronate generate de introducerea greșită a beneficiarului (a contului IBAN), conform unui comunicat de presa comun al Transfond si ARB, in care se adauga: În faza pilot, Serviciul Afișare Nume Beneficiar este disponibil la CEC Bank, ING Bank și Libra Internet Bank, urmând ca, începând cu anul 2023 și alte bănci să ofere această facilitate. Serviciul Afișare Nume Beneficiar este pus la dispoziția detalii

  

Ultimele Comentarii