BANCI | Ultima Ora

Oferte de credite cu dobanzi mai mici la Banca Transilvania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-12-04 20:58

Banca Transilvania (BT) deruleaza in perioada 3-17 decembrie o campanie promotionala (BTFLEX) cu dobanzi reduse la creditele de nevoi personale, creditele ipotecare, overdraft si carduri de cumparaturi.

De exemplu, creditul de nevoi personale cu dobanda fixa si cu asigurare de viata si somaj are in perioada campaniei o dobanda fixa de 7,9% pentru cei care-si incaseaza veniturile intr-un cont al bancii.

Dobanda promotionala este cu doua puncte mai mica fata de dobanda standard, de 9,5% cu incasarea veniturilor sau 10,5% fara incasarea veniturilor.

Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui imprumut, este 9,5%, calculata pentru un credit de 36.500 de lei pe o perioada de 5 ani.

Creditul cu dobanda variabila are o dobanda si mai mica, 5,58%, formata din IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor), care se modifica trimestrial, plus o marja fixa de 4,5%, valabila daca primesti sau urmeaza sa primesti veniturile intr-un cont al bancii.

Dobanda este cu un punct mai mica decat dobanda standard, de 6,58%, in cazul incasarii veniturilor, si cu 1,25 puncte sub dodanda standard in cazul neincasarii veniturilor.

O dobanda si mai mica, de 4,83% (IRCC + marja de 3,75%), este valabila pentru creditul de nevoi personale la pachet cu un card de credit Star. (vezi aici oferta)

Banca Transilvania are cele mai mici dobanzi la creditele de nevoi personale, comparativ cu restul bancilor romanesti, conform topului realizat de Bancherul.ro.

Valoarea unui credit de nevoi personale poate ajunge la 100.000 de lei, iar perioada de rambursare este de pana la 5 ani.

Conditii care trebuie indeplinite pentru obtinerea creditului de nevoi personale:
- varsta minima: 18 ani
- cetatenie romana
- salariat de minim 3 luni
- fara restante la alte credite

Creditul imobiliar-ipotecar din oferta BT are o dobanda variabila de 3,58% (IRCC+2,5%), in cazul incasarii veniturilor intr-un cont BT, cu 0,45 puncte mai mica decat dobanda standard, de 4,03%, si cu 0,75 puncte sub dobanda standard fara incasare venituri, de 4,33%.

Creditul ipotecar poate fi rambursat pe o perioada de pana la 30 de ani, iar avansul minim este de 15% din valoarea locuintei cumparate. (vezi aici oferta)

Taguri: overdraft  credite ipotecare  credite de consum  Banca Transilvania  descoperit de cont  banca  carduri de credit  credite nevoi personale  credite pentru locuinte  credite imobiliare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraROBOR: 5,5%, EURIBOR: - 0,4%. Ce bine ca am credit in euro!

"Ce bine ca am credit in euro! Daca-l aveam in lei, acum as fi avut probleme, cu ROBOR-ul la peste 5%, in timp ce Euribor-ul este -0,4%", se bucura un cititor. L-am intrebat daca nu este afectat, in schimb, de cursul valutar leu/euro. "Deloc, a raspuns el. Am aceeasi rata de ani detalii

First Bank si-a sporit semnificativ profitul

First Bank raportează un profit de 57,1 milioane de lei pentru anul 2021, o creștere semnificativă față de perioada similară precentă, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Veniturile operaționale nete ale băncii au crescut cu 7% față detalii

BNR a majorat dobanda la 3,75%, peste estimarile analistilor

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a majorat dobanda de politica monetara cu 0,75 puncte, la 3,75%, mai mult decat estimarile analistilor, care asteptau o crestere de o jumatate de punct. Decizia a fost determinata de majorarea inflatiei, precum si de deciziile de detalii

CEC App este noua aplicatie de mobile banking a CEC Bank

CEC Bank a relansat aplicația de mobile banking sub un nume nou - CEC App și cu un design modern, îmbunătățit și funcționalități noi: creditare online. Din Mobile Banking se pot contracta credite de nevoi personale, printr-un flux scurt, fără documente suplimentare detalii

  

Ultimele Comentarii