BANCI | Profil

BT Pay, Internet si Mobile Banking (BT24, NEO) sunt cele mai cautate subiecte pe Intreb BT

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-07-12 19:40

Întreb BT a continuat să fie şi în prima parte a acestui an unul dintre cele mai accesate canale de comunicare ale Băncii Transilvania, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

A fost înregistrat un nou record de vizitatori: peste 1 milion,
+26% față de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cu peste 1.700 de întrebări şi răspunsuri despre banking, platforma este utilă persoanelor care doresc să ştie mai multe despre produsele şi serviciile bancare, dar şi cum trebuie să procedeze în relaţie cu BT, în anumite contexte.

Datorită motorului de căutare bazat pe inteligenţă artificială
(Swiftype), integrat în platformă în acest an, vizitatorii ajung imediat la informaţiile căutate pe Întreb BT.

Întreb BT în 2021:

 Peste 5.500 de vizitatori au intrat pe platformă, în fiecare zi.

 Cei peste 1 milion de vizitatori au făcut peste 3 milioane de vizite, mai ales din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Braşov.

 Cele mai multe vizite sunt din România, dar şi din Marea Britanie, Germania, Italia şi Spania.

 Cei mai mulţi vizitatori au între 25 şi 44 de ani (54%).

 Faţă de alţi ani, s-a schimbat interesul privind subiectele căutate, aşa încât vizitatorii au fost interesaţi mai ales de informaţii despre banking la distanţă, cum este aplicaţia BT Pay şi Internet şi Mobile Banking (BT24, NEO).

În zona de interes sunt, de asemenea, subiecte precum contul curent, carduri şi credite.

 Se menţine preferinţa accesării informaţiilor de pe telefon (76%).

Prin intermediul Întreb BT, Banca Transilvania oferă din 2014 acces facil la informaţii şi contribuie astfel la incluziune şi educaţie financiară.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu 27 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Taguri: BT  Banca Transilvania  BT Pay  banca  internet banking  mobile banking  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilCEC Bank acorda RAAL Bistrita un credit garantat de EximBank

CEC Bank a acordat grupului industrial RAAL din Bistrița, unicul producător de sisteme de răcire local și unul dintre principalii exportatori români, o finanțare de 5 milioane de euro pentru susținerea activității curente, cu garanție emisă de EximBank, în cadrul schemei de detalii

Eximbank: profil de banca si prezentare la finalul anului 2021

Banca de Export-Import a României - EximBank S.A. („EximBank”), a fost înfințată în anul 1992, find o instituție specializată prin care se derulează activități de susținere a mediului de afaceri românesc și a tranzacțiilor internaționale prin detalii

Credite online cu dobanda de 1.000% de la Simplu Credit

IFN-ul Simplu Credit a anuntat ca acorda credite online cu o Dobanda Anuala Efectiva (DAE) de aproape 1.000% pe an (989,07%), de aproape 100 de ori mai mare decat la un credit bancar, unde DAE este in jurul a 10% pe an. COMUNICAT DE PRESĂ Simplu Credit lansează detalii

Alpha Bank acorda credite prin programele IMM Prod, Garant Construct, Rural Invest si Innovation

Alpha Bank România se alătură celor patru noi programe guvernamentale ce au ca principale priorități dinamizarea producției locale, susținerea construcțiilor inclusiv în zona „green”, stimularea productivității și competitivității în domeniul detalii

  

Ultimele Comentarii