BANCI | Banca Transilvania (BT)

Banca Transilvania dubleaza donatiile facute in iulie catre Peditel

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-07-08 07:52

 

Donaţiile către PEDITEL, făcute în luna iulie prin site-ul BT, sunt dublate de Banca Transilvania, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

PEDITEL este singurul serviciu non-stop de asistenţă pediatrică gratuită din România, destinat părinţilor care primesc îndrumare şi sfaturi medicale pentru sănătatea copiilor.

Cei 17 medici care fac parte din echipă pot fi contactaţi fie la numărul de telefon 1791, fie prin aplicaţia din Android sau iOS, cea din urmă permiţând apeluri video şi chat, posibilitatea de a avea dosar medical pentru fiecare copil, precum şi acces la webinarii, articole etc.

În 2020, PEDITEL a primit peste 83.000 de apeluri de la părinţi, ceea ce a însemnat aproape 350.000 de minute de convorbiri.

De la înfiinţare şi până în prezent, în decurs de şapte ani, PEDITEL a ajutat cu sfaturi peste 300.000 de copii din România și diaspora. PEDITEL, program susţinut de Banca Transilvania, a fost lansat de Fundația Părinți din România, ca grup de inițiativă al comunităţii www.parinticlujeni.ro, cu scopul de a informa și reprezenta părinţii şi viitorii părinţi.

Aceasta este cea mai nouă cauză socială susţinută de Banca Transilvania în acest an, prin dublarea donaţiilor făcute de români, respectiv prin donaţii directe, sub umbrela BT Comunitate.

Taguri: BT  Banca Transilvania  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Banca Transilvania (BT)Banca Transilvania dubleaza donatiile facute in iulie catre Peditel

  Donaţiile către PEDITEL, făcute în luna iulie prin site-ul BT, sunt dublate de Banca Transilvania, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: PEDITEL este singurul serviciu non-stop de asistenţă pediatrică gratuită din România, destinat părinţilor detalii

Beneficiarii de granturi HoReCa au tranzactii gratuite si acces la credite fara garantii la Banca Transilvania

Banca Transilvania face parte dintr-un nou program de granturi, de această dată cu destinaţie HoReCa, care înseamnă finanţare nerambursabilă pentru IMM-urile din industria ospitalităţii: hoteluri, restaurante, pensiuni, agenţii de turism şi organizatori de evenimente, anunta detalii

TechTalent, un nou partener al Bancii Transilvania in zona tehnologica

TechTalent Software şi Banca Transilvania anunţă startul unui parteneriat care va încorpora serviciile TechTalent în proiectele şi aplicaţiile majore de banking ale BT, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Nivelul de senioritate, cunoştinţele tehnice detalii

Banca Transilvania are un numar de Call Center dedicat pentru romanii din strainatate

Banca Transilvania facilitează accesul românilor de pretutindeni la serviciile sale şi la asistenţa oferită de echipa Call Center prin lansarea unui număr de telefon dedicat, +40264 303 003, non-stop, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Facilitarea accesului detalii

  

Ultimele Comentarii