BANCI | Ultima Ora

Banca Transilvania adopta un nou sistem de prevenire a fraudelor

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-06-07 14:25

SAS, lider în analytics, anunță că Banca Transilvania , cea mai mare bancă din România, va implementa o soluție SAS, pentru a acoperi toate nevoile de detectare și prevenire a fraudelor bancare, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:

Această colaborare reprezintă rezultatul unui parteneriat strâns între Banca Transilvania și SAS, desfășurat pe parcursul unui an, care va aduce un nivel competitiv băncii și va determina, în cele din urmă, servicii mai bune clienților săi.

Banca Transilvania va implementa un sistem de prevenire a fraudei pentru a asigura cel mai înalt nivel de capabilități de detectare a fraudei, permițând ajustarea optimă la mediul de business în continuă schimbare și la digitalizarea accelerată.

SAS va oferi capabilități pentru analiză avansate de date, inteligență artificială (AI)/machine learning (ML) și integrare perfectă cu o gamă largă de sisteme existente.

„Odată cu pandemia globală și perioadele de lockdown, am observat o creștere a tentativelor de fraudă digitală la nivel mondial. Nivelul de sofisticare a acestor încercări crește, însă Banca Transilvania se concentrează pe prevenirea fraudelor prin utilizarea tehnologiilor de top pentru a continua să furnizeze servicii impecabile și sigure clienților. Suntem încrezători în parteneriatul nostru cu SAS și vom continua să fim precursorii digitalizării pe piață”, spune Leontin Toderici, Director General Adjunct Operaţiuni, Banca Transilvania.

„Suntem fericiți și onorați de noul parteneriat cu Banca Transilvania. Obiectivul nostru este de a oferi suportul
necesar băncii pentru o interacțiune facilă și rapidă cu clienții, menținând, în același timp, un control solid asupra monitorizării antifraudă, cu un timp rapid de reacție. Suntem norocoși să avem un partener vizionar precum Banca Transilvania în această nouă călătorie și ne-am angajat să livrăm încă un proiect de succes”, Ștefan Baciu, Country Manager SAS România & Moldova.

Organizațiile de servicii financiare recunosc necesitatea tehnologiilor avansate care includ capabilităţi de inteligenţă artificială/machine learning pentru a identifica amenințările emergente care se suprapun în timp real.

SAS are capacitatea de a răspunde acestor cerințe prin soluțiile de gestionare a fraudelor, care oferă:

• evaluarea și luarea deciziilor în timp real și non-stop 24/7, pentru toate tranzacțiile, pe toate canalele de plată,
prin utilizarea tehnologiei avansate AI/ML;

• flexibilitate - permițând extinderea evolutivă a prevenirii fraudei în noi segmente de date;

• eficiența operațională și respectarea reglementărilor în vigoare.

Taguri: Banca Transilvania  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca Transilvania adopta un nou sistem de prevenire a fraudelor

SAS, lider în analytics, anunță că Banca Transilvania , cea mai mare bancă din România, va implementa o soluție SAS, pentru a acoperi toate nevoile de detectare și prevenire a fraudelor bancare, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Această colaborare detalii

Banca Transilvania a cumparat Idea Bank

Banca Transilvania va achizitiona actiunile detinute de grupul polonez Getin Holding la Idea::Bank, Idea::Leasing si Idea::Broker de Asigurare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Acordul de achizitie a fost semnat, iar pana la primirea aprobarii BNR si a Consiliului detalii

Rezultatele financiare ale ING Bank in T1 2021: profit mai mare cu 11%, creditarea in crestere cu 2%

ING Bank a anuntat rezultatele financiare din primul trimestru al anului 2021, in care a obtinut un profit brut de 183 milioane lei, in crestere anuala cu 11%. Profitul net al bancii s-a cifrat la 165 milioane lei.  Veniturile totale au sporit cu 2%, costurile cu detalii

Ergo Asigurari a fost preluata de Signal Iduna

Compania de asigurări SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE anunță semnarea în data de 20 mai 2021 a acordului privind achiziționarea companiilor ERGO Asigurări de Viață și ERGO Asigurări, parte a Grupului ERGO, conform unui comunicat de presa, in care se mai detalii

  

Ultimele Comentarii

 • Buna seara,doresc să amân ratele pe 5 luni daca se poate din cauza ca nu mai ... detalii

 • Imprumut

  Bună! Am contract de 2 ani și presetell status in Uk am proba de adresa si un salariu in jur de ... detalii

 • Burse trimise către executor

  Rușine Raiffeisen Bank! Cum este posibil sa trimiteți către executor banii ce proveneau din ... detalii

 • Transfer

  Buna ziua..... Nu am gasit pe internet o informatie folositoare si suntem in 2021.... Daca se ... detalii

 • cont

  ... detalii