BANCI | Profil

First Bank lanseaza o aplicatie pentru creditarea IMM-urilor

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-04-28 18:23

First Bank își completează ecosistemul de soluții digitale prin lansarea aplicației SME Creditum. Aceasta permite băncii să simplifice procesul de creditare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Astfel, pentru persoanele juridice care au nevoie de finanțare, timpul de aprobare a dosarelor de creditare se reduce cu până la 80%.

Această optimizare vine în întâmpinarea companiilor mici și mijlocii, după ce anul trecut First Bank a eficientizat procesul de creditare destinat microîntreprinderilor, cu cifră de afaceri până la 1 milion €.

Transformarea digitală a fost posibilă cu ajutorul tehnologiei FintechOS, prin agregarea de date din multiple surse externe și analiza automatizată a informațiilor colectate.

“SME Creditum și Micro Creditum reprezintă soluții digitale care fac trecerea de la procese manuale, la optimizări bazate pe cele mai noi tehnologii, sunt inovații care susțin și consolidează strategia băncii noastre, “Digital with a human touch”.

A existat o schimbare fundamentală în modul în care se desfășoară afacerile, s-au schimbat comportamentele de consum și, în mod firesc, s-au schimbat și necesitățile. A rămâne relevant înseamnă a urmări îndeaproape traseul parcurs de un client în relația cu banca și a face coerent și distinctiv acest customer journey. Atunci când un client evaluează o instituție financiară, nu mai compară propriu-zis băncile între ele, ci experiențele oferite de acestea. De aceea, experiența pe care o oferim clientului este esențială”, a declarat Mădălina Teodorescu, Vicepreședinte al First Bank.

“Nevoile IMM-urilor au evoluat în perioada pandemiei, iar necesitatea accesării rapide a liniilor de finanțare a devenit un factor esențial pentru multe companii. Pentru a le veni în întâmpinare, băncile s-au orientat rapid spre soluții de creditare rapide, flexibile și personalizate. Suntem onorați că am putut fi alături de First Bank în acest proces, într-un context în care și FintechOS s-a adaptat rapid noilor nevoi din industria financiară, iar soluția pe care am îmbunătățit-o constant în ultimul an oferă și mai multă agilitate în procesul de personalizare a produselor și serviciilor oferite. Parteneriatul cu First Bank pentru lansarea aplicației SME Creditum confirmă misiunea noastră comună, aceea de a fi organizații cu adevărat centrate pe clienți”, a declarat Andrei Găman, VP Comercial Europa FintechOS.

Taguri: First Bank  credite firme  banca  Credite IMM  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBanca Transilvania implementeaza o solutie de inteligenta artificiala

QUALITANCE și IBM Global Business Services (GBS) au fost selectate de către Banca Transilvania să dezvolte o soluție integrată, unificată și scalabilă, bazată pe inteligență artificială, care oferă experiențe digitale unitare angajaților și clienților băncii. Noua soluție a detalii

Depozitele la TBI Bank, garantate in Bulgaria, au crescut cu 21%

TBI Bank, o banca inregistrata in Bulgaria, anunta "o creștere sustenabilă a depozitelor, depășind în mod substanțial media pieței. Portofoliul total a crescut cu peste 21%, ajungând la 376 milioane euro." Depozitele romanilor la TBI Bank sunt garantate de fondul de detalii

Rezultatele BRD in T1 2021: creditele noi au crescut semnificativ

BRD Groupe Société Générale si-a prezentat rezultatele financiare in primul trimestru (T1) din 2021, in care se arata ca a fost un inceput de an solid. Imprumuturile noi acordate persoanelor fizice au crescut semnificativ, iar creditarea companiilor a detalii

Grupul ING obtine un profit de un miliard de euro in T1 2021

Rezultatul în T12021 înainte de impozitare este de 1.463 de milioane de euro; rentabilitatea capitalurilor rămâne puternică la 15,5%, conform unui comunicat al Grupului ING. Venitul net din dobânzi este în creștere comparativ cu T42020, susținut de detalii

  

Ultimele Comentarii