BANCI | Stirea Zilei

Raiffeisen Bank a inchis unitatea din Piata Unirii, in centrul Capitalei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-04-07 22:20

Nici macar unitatile bancare situate in centrul marilor orase nu mai sunt de interes pentru banci, care se bazeaza acum tot mai mult pe furnizarea de produse si servicii online.

De exemplu, Raiffeisen Bank a inchis recent o unitate situata chiar in centrul Capitalei, in Piata Unirii (vezi foto), prin fata careia trec zilnic foarte multi oameni.

Pentru banca, insa, se pare ca situarea intr-o zona cu trafic intens nu mai este de actualitate, dat fiind ca tot mai multi clienti ai sai recurg la serviciile bancare de pe telefon si internet.

Clientii "digitali" ai Raiffeisen, adica cei care utilizeaza aplicatii de internet/mobile banking pentru operatiuni bancare, a crescut cu 18% in 2020, la un total de 850.000 de clienti persoane fizice si juridice.

Ceea ce inseamna ca o ponderea clientilor "digitali" ai Raiffeisen Bank a ajuns la 39% din numarul total de clienti ai bancii, 2.176.853 milioane.

Raiffeisen a inchis in 2020 un numar 17 unitati, astfel ca reteaua sa teritoriala a scazut la 337 de unitati in total.

Numarul total al unitatilor bancare din Romania a scazut in 2020 cu 183, la un total de 3.835, conform statisticilor furnizate de Banca Nationala a Romaniei (BNR).

Pe parcursul ultimilor trei ani, numarul unitatilor bancare s-a diminuat cu 720 de unitati. (vezi aici statisticile

Taguri: Raiffeisen Bank  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCSALB nu recomanda amanarea ratelor la credite

Recomandarea CSALB către consumatori este să apeleze doar în ultimă instanță la amânarea plății ratelor la credit. Amânarea vine cu costuri suplimentare, la care se adaugă imprevizibilitatea situației economice din momentul reluării detalii

Topul băncilor cu cele mai mari dobânzi la depozitele în lei pentru populatie

Bancile cu cele mai ridicate dobânzi pentru depozitele la termen în lei pentru persoanele fizice sunt Patria Bank, Libra Bank, Banca Transilvania (BT), CEC Bank, Alpha Bank și Unicredit, conform topului realizat de Bancherul.ro. Toate cele șase detalii

Credite ipotecare cu dobânzi fixe: topul bancilor

Bancile cu cele mai mici dobânzi fixe la creditele ipotecare în lei sunt BCR, Banca Transilvania (BT) și Patria Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro. Doar 10 bănci au în oferta credite ipotecare cu dobânzi fixe în primii detalii

Care sunt creditele de nevoi personale cu cele mai mici dobânzi?

Cele mai mici dobânzi la creditele de nevoi personale în lei le găsim la Banca Transilvania, BCR, Banca Românească, Garanti BBVA și CEC Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a analizat un număr de 23 de împrumuturi din oferta a 14 detalii

  

Ultimele Comentarii