BANCI | Stirea Zilei

La care banca e mai bine sa-mi fac un cont pentru a schimba lei in euro?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-03-22 22:26

"Vreau sa schimb in euro o suma importanta de lei pe care urmeaza sa-i incasez intr-un cont si as vrea sa stiu la care banca e cel mai bun curs de schimb valutar pentru a cumpara euro", intreaba un cititor.

Conform cotatiilor valutare practicate astazi de 15 banci romanesti, cel mai bun curs pentru vanzarea de euro intr-un cont bancar este la CEC Bank: 4,9097 lei pentru un euro.

Urmatoarele cele mai bune cursuri de schimb le gasim la Alpha Bank (4,9100 lei) si First Bank (4,9300 lei).

Cele mai dezavantajoase cursuri de schimb pentru a cupara euro le au cei cu conturi la BCR (4,9810 lei), ING (4,9870 lei) si Patria Bank (4,9778 lei).

Pentru cumpararea de euro in numerar de la ghiseele bancilor, cele mai bune cursuri le gasim tot la CEC Bank (4,9200 lei pentru un euro, mai mare decat la schimbul valutar in cont), Alpha Bank si First Bank (4,9400 lei/1 euro).

Cei care vor sa schimbe euro in lei, la ghiseele bancilor, gasesc cele mai bune oferte la CEC Bank (4,8400 lei/1 euro), Libra Bank (4,8400 lei/1 euro) si Idea Bank (4,8320 lei/1 euro).

Cele mai slabe cotatii pentru vanzarea de euro la ghiseele bancilor le gasim la BRD, ING si Banca Romaneasca.

In cazul platilor in euro cu cardurile in lei, cele mai bune cursuri de schimb se gasesc la CEC Bank, Alpha Bank si First Bank, iar cele mai dezavantajoase la Raiffeisen, Unicredit si ING.

Taguri: curs BNR  curs de schimb valutar  curs EURO/RON  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCSALB nu recomanda amanarea ratelor la credite

Recomandarea CSALB către consumatori este să apeleze doar în ultimă instanță la amânarea plății ratelor la credit. Amânarea vine cu costuri suplimentare, la care se adaugă imprevizibilitatea situației economice din momentul reluării detalii

Topul băncilor cu cele mai mari dobânzi la depozitele în lei pentru populatie

Bancile cu cele mai ridicate dobânzi pentru depozitele la termen în lei pentru persoanele fizice sunt Patria Bank, Libra Bank, Banca Transilvania (BT), CEC Bank, Alpha Bank și Unicredit, conform topului realizat de Bancherul.ro. Toate cele șase detalii

Credite ipotecare cu dobânzi fixe: topul bancilor

Bancile cu cele mai mici dobânzi fixe la creditele ipotecare în lei sunt BCR, Banca Transilvania (BT) și Patria Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro. Doar 10 bănci au în oferta credite ipotecare cu dobânzi fixe în primii detalii

Care sunt creditele de nevoi personale cu cele mai mici dobânzi?

Cele mai mici dobânzi la creditele de nevoi personale în lei le găsim la Banca Transilvania, BCR, Banca Românească, Garanti BBVA și CEC Bank, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a analizat un număr de 23 de împrumuturi din oferta a 14 detalii

  

Ultimele Comentarii