BANCI | Stirea Zilei

La care banca e mai bine sa-mi fac un cont pentru a schimba lei in euro?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-03-22 22:26

"Vreau sa schimb in euro o suma importanta de lei pe care urmeaza sa-i incasez intr-un cont si as vrea sa stiu la care banca e cel mai bun curs de schimb valutar pentru a cumpara euro", intreaba un cititor.

Conform cotatiilor valutare practicate astazi de 15 banci romanesti, cel mai bun curs pentru vanzarea de euro intr-un cont bancar este la CEC Bank: 4,9097 lei pentru un euro.

Urmatoarele cele mai bune cursuri de schimb le gasim la Alpha Bank (4,9100 lei) si First Bank (4,9300 lei).

Cele mai dezavantajoase cursuri de schimb pentru a cupara euro le au cei cu conturi la BCR (4,9810 lei), ING (4,9870 lei) si Patria Bank (4,9778 lei).

Pentru cumpararea de euro in numerar de la ghiseele bancilor, cele mai bune cursuri le gasim tot la CEC Bank (4,9200 lei pentru un euro, mai mare decat la schimbul valutar in cont), Alpha Bank si First Bank (4,9400 lei/1 euro).

Cei care vor sa schimbe euro in lei, la ghiseele bancilor, gasesc cele mai bune oferte la CEC Bank (4,8400 lei/1 euro), Libra Bank (4,8400 lei/1 euro) si Idea Bank (4,8320 lei/1 euro).

Cele mai slabe cotatii pentru vanzarea de euro la ghiseele bancilor le gasim la BRD, ING si Banca Romaneasca.

In cazul platilor in euro cu cardurile in lei, cele mai bune cursuri de schimb se gasesc la CEC Bank, Alpha Bank si First Bank, iar cele mai dezavantajoase la Raiffeisen, Unicredit si ING.

Taguri: curs BNR  curs de schimb valutar  curs EURO/RON  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiCreditele noi acordate de banci ating maxime istorice, in ciuda crizei COVID-19

Valoarea creditelor noi in lei acordate de banci populatiei si firmelor a atins in luna martie un record istoric, in ciuda restrictiilor de circulatie si socializare impuse de criza COVID-19, arata datele statistice publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Astfel, totalul detalii

Dobanda creditelor de nevoi personale, in scadere la 12,23%

Dobanda Anuala Efectiva (DAE) la creditele de nevoi personale a scazut in luna aprilie la 12,23%, de la 12,49% cat era in luna martie, conform topului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul 23 de astfel de imprumuturi din oferta unui numar de 13 banci. Clasamentul include doar detalii

Care sunt cardurile de credit cu cele mai mici dobanzi?

Cardurile de credit emise de CEC Bank, Libra Bank si Idea Bank au cele mai mici dobanzi dintre ofertele celor 14 banci luate in calcul in clasamentul realizat de Bancherul.ro. Dobanzile practicate de cele trei banci se incadreaza intre 13% la CEC Bank, 14% la Libra Bank si 19% la Idea detalii

Dobanzile pentru un descoperit de card (overdraft) variaza intre 10% si 17%

Dobanzile pentru un credit tip descoperit de card/cont (overdraft) practicate de un numar de 10 dintre cele mai importante banci variaza intre 10% si aproape 17% pe an, conform topului realizat de Bancherul.ro, pe baza informatiilor publicate de banci. Cea mai mica dobanda pentru un detalii

  

Ultimele Comentarii