Informatii utile banci | Ultima Ora

OTP Bank lanseaza o aplicatie pentru plata cu cardul

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-03-08 21:44

OTP Bank continuă dezvoltarea portofoliului de soluții digitale oferite clienților locali prin lansarea serviciului OTP POSibil, o soluție inovatoare care permite acceptarea la plată a cardurilor bancare și utilizarea telefonului mobil în loc de POS, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Prin OTP POSibil, OTP Bank susține afacerile locale, oferind un instrument care permite realizarea operațiunilor de acceptare la plată pe loc, fără necesitatea unui terminal POS clasic și fără costuri de mentenanță sau consumabile suplimentare. Aplicația este compatibilă cu terminalele mobile cu sistem de operare Android, telefon mobil sau tabletă, și este optimă pentru utilizarea în activitățile de curierat și livrări, servicii de transport în regim taxi și activități antreprenoriale, acolo unde mobilitatea afacerii este un factor-cheie.

OTP POSibil este implementată în parteneriat cu Mastercard și Visa și încorporează tehnologia denumită generic „SoftPOS”, care oferă mobilitate, rapiditate și flexibilitate în acceptarea la plată a cardurilor bancare contactless și a dispozitivelor de plată alternative, dotate cu tehnologia NFC, ușurând operațiunile de încasare.

„După ce în urmă cu câteva zile anunțam inaugurarea unei noi sucursale flagship la Timișoara, iată că acum venim cu o altă noutate: lansarea OTP POSibil. Este o aplicație digitală inovatoare, creată special pentru cei care vor să încaseze plățile din mers, direct pe telefonul lor mobil, într-un mod sigur și rapid. Strategia noastră de creștere a OTP Bank are în vedere, așadar, extinderea rețelei fizice, dar în paralel dezvoltăm și soluții online moderne și flexibile, în conformitate cu transformarea comportamentului general față de shopping.
În plus, nu pot să nu remarc că raportul plăților digitale în portofoliul nostru continuă să crească susținut, fiind stimulat de rafinarea canalelor digitale și creșterea încrederii în securitatea acestui tip de tranzacții bancare”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, divizia Retail.

Tranzacțiile și plățile digitale au o pondere de 93% din totalul tranzacțiilor din portofoliul OTP Bank, în cazul persoanelor fizice, și de 97% în cadrul companiilor.

Noua aplicație se înscrie în seria lansărilor de instrumente digitale ale OTP Bank, după ce în anul 2020 a introdus pe plan local serviciul Mobile Payments, care permite plata cu telefonul mobil sau alte terminale mobile compatibile, prin aplicațiile OTPay, pentru Android, și Apple Pay Wallet. Totodată, au fost actualizate serviciul de internet banking OTPdirekt și aplicația mobilă SmartBank.

Aplicația OTP POSibil se instalează pe telefonul mobil în mod similar cu aplicația de plăți mobile OTPay și apoi poate fi accesată cu ajutorul datelor de conectare furnizate de OTP Bank prin email și SMS, conform „Contractului de acceptare la plată a cardurilor” semnat în prealabil cu banca.

Tranzacțiile sunt securizate prin tehnologii de criptare specifice terminalelor POS, pot fi urmărite direct în aplicație, iar încasările sunt procesate automat în contul utilizatorului în a doua zi lucrătoare după realizarea tranzacției.

Taguri: OTP Bank  aplicatie plati cu telefonul mobil  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraCEC Bank acorda credite ipotecare cu cea mai mica dobanda fixa din piata

CEC Bank acorda credite ipotecare cu o dobanda fixa in primii cinci ani de 4,7%, cea mai mica dintre ofertele altor banci cu acelasi tip de credit. Alte banci care acorda credite pentru locuinte cu dobanzi fixe in primii cinci ani sunt: BCR (5,45%), Patria Bank (6,2%), Unicredit (4,99%), detalii

Probleme la platile online cu cardurile Mastercard emise de toate bancile (actualizat)

"Cardurile Mastercard emise de toate bancile romanesti au probleme de utilizare la tranzactiile online, care functioneaza cu intermitente, si-au anuntat unele banci clientii.
"Va informam ca exista o problema generala legata de utilizarea cardurilor Mastercard la nivelul detalii

Probleme de functionare la aplicatia George a BCR (actualizat)

BCR anunta ca aplicatia de internet/mobile banking are probleme de functionare: "În acest moment, George funcționează cu o serie de intermitențe. Lucrăm intens pentru remedierea situației. Pentru orice întrebări, ne puteți suna la *2227, unde suntem disponibili detalii

Banca Transilvania ofera un credit verde cu cea mai mica dobanda din piata

Banca Transilvania (BT) a lansat un credit de nevoi personale verde, destinat achiziţionării de electrocasnice verzi (green), cu consum redus de energie, biciclete, trotinete si alte echipamente sau materiale prietenoase cu mediul. Imprumutul poate fi folosit si ca avans la credite detalii

  

Ultimele Comentarii