Informatii utile banci | Ultima Ora

OTP Bank lanseaza o aplicatie pentru plata cu cardul

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-03-08 21:44

OTP Bank continuă dezvoltarea portofoliului de soluții digitale oferite clienților locali prin lansarea serviciului OTP POSibil, o soluție inovatoare care permite acceptarea la plată a cardurilor bancare și utilizarea telefonului mobil în loc de POS, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Prin OTP POSibil, OTP Bank susține afacerile locale, oferind un instrument care permite realizarea operațiunilor de acceptare la plată pe loc, fără necesitatea unui terminal POS clasic și fără costuri de mentenanță sau consumabile suplimentare. Aplicația este compatibilă cu terminalele mobile cu sistem de operare Android, telefon mobil sau tabletă, și este optimă pentru utilizarea în activitățile de curierat și livrări, servicii de transport în regim taxi și activități antreprenoriale, acolo unde mobilitatea afacerii este un factor-cheie.

OTP POSibil este implementată în parteneriat cu Mastercard și Visa și încorporează tehnologia denumită generic „SoftPOS”, care oferă mobilitate, rapiditate și flexibilitate în acceptarea la plată a cardurilor bancare contactless și a dispozitivelor de plată alternative, dotate cu tehnologia NFC, ușurând operațiunile de încasare.

„După ce în urmă cu câteva zile anunțam inaugurarea unei noi sucursale flagship la Timișoara, iată că acum venim cu o altă noutate: lansarea OTP POSibil. Este o aplicație digitală inovatoare, creată special pentru cei care vor să încaseze plățile din mers, direct pe telefonul lor mobil, într-un mod sigur și rapid. Strategia noastră de creștere a OTP Bank are în vedere, așadar, extinderea rețelei fizice, dar în paralel dezvoltăm și soluții online moderne și flexibile, în conformitate cu transformarea comportamentului general față de shopping.
În plus, nu pot să nu remarc că raportul plăților digitale în portofoliul nostru continuă să crească susținut, fiind stimulat de rafinarea canalelor digitale și creșterea încrederii în securitatea acestui tip de tranzacții bancare”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, divizia Retail.

Tranzacțiile și plățile digitale au o pondere de 93% din totalul tranzacțiilor din portofoliul OTP Bank, în cazul persoanelor fizice, și de 97% în cadrul companiilor.

Noua aplicație se înscrie în seria lansărilor de instrumente digitale ale OTP Bank, după ce în anul 2020 a introdus pe plan local serviciul Mobile Payments, care permite plata cu telefonul mobil sau alte terminale mobile compatibile, prin aplicațiile OTPay, pentru Android, și Apple Pay Wallet. Totodată, au fost actualizate serviciul de internet banking OTPdirekt și aplicația mobilă SmartBank.

Aplicația OTP POSibil se instalează pe telefonul mobil în mod similar cu aplicația de plăți mobile OTPay și apoi poate fi accesată cu ajutorul datelor de conectare furnizate de OTP Bank prin email și SMS, conform „Contractului de acceptare la plată a cardurilor” semnat în prealabil cu banca.

Tranzacțiile sunt securizate prin tehnologii de criptare specifice terminalelor POS, pot fi urmărite direct în aplicație, iar încasările sunt procesate automat în contul utilizatorului în a doua zi lucrătoare după realizarea tranzacției.

Taguri: OTP Bank  aplicatie plati cu telefonul mobil  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraCEC Bank a inceput sa acorde credite prin programul Noua Casa 2021

Creditele Noua Casă sunt disponibile în cele peste 1 000 de unități CEC Bank și în acest an. CEC Bank este partener al programului de 12 ani și se află pe locul 4 în topul finanțărilor acordate, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: "CEC Bank vine cu o detalii

OTP Bank acorda credite online

OTP Bank continuă strategia de dezvoltare digitală a portofoliului prin lansarea unui nou instrument de creditare, Creditul 100% online de nevoi personale în lei, cu o durată de aprobare și punere la dispoziție a banilor de doar 30 de minute, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

BNP Paribas Personal Finance, amendata de ANSPDCP pentru transmiterea unor SMS-uri comerciale fara acordul persoanei

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a finalizat în luna februarie 2021 o investigație la operatorul BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București și a constatat săvârșirea faptei de ”nerespectarea detalii

Plati catre un numar de telefon, la Banca Transilvania si CEC Bank

Începând de astăzi, 18 martie 2021, clienții Băncii Transilvania și ai CEC Bank pot iniția plăți extrem de simplu între două conturi deschise la aceste bănci, utilizând doar numărul de telefon mobil al beneficiarului plății, prin intermediul serviciului detalii

  

Ultimele Comentarii