IFN | Educatie financiara

Atentie la momeala creditelor de la IFN-uri cu 0% dobanda in prima luna! Ulterior dobanda urca la 2000% (doua mii la suta)!

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-02-19 12:08

"Linie de credit pentru 24 de luni cu 0% dobanda* in primele 30 de zile!" suna oferta CreditPrime.ro, o Institutie Financiara Nebancara (IFN) care acorda credite online.

Aceasta poate fi o buna momeala pentru naivii care cred in gratuitati si pe care CreditPrime.ro ii si pacaleste, intr-un mod ilegal, adica prezentand mai jos, cu litere mult mai mici, ca dupa cele 30 de zile cu dobanda 0, Dobanda Anuala Efectiva (DAE), indicatorul pentru costul total al unui imprumut, poate ajunge chiar si la 2202% pe an. (vezi foto)

Adica de peste 200 de ori mai mult decat dobanda unei linii de credit (descoperit de cont sau overdraft) acordata de banci. (vezi aici topul bancilor cu ele mai mici dobanzi pentru un credit tip descoperit de cont)

Ceea ce inseamna ca in cazul unei linii de credit in valoare de 500 de lei de la Creditprime, cu DAE de 2193% pe an, dobanda care trebuie platita dupa un an este de 1.079 lei, iar suma totala de plata este de 1.579 de lei, adica de trei ori mai mult decat suma imprumutata.

Taguri: banca  credite IFN  credit online  credite nevoi personale  imprumut  Institutii Financiare Nebancare (IFN)  

Comentarii

Andrei
CreditPrime
Lol. Scrierea condițiilor suplimentare cu litere mici este o practică obișnuită în zilele noastre, nu numai pentru IFN-uri dar și pentru multe instituții bancare. Dumneavoastră nu ați dezvăluit nici un secret! Cu toate acestea, faptele rămân fapte – dacă deschideți o linie de credit și în prima lună achitați la timp, nu veți mai plăti ABSOLUT NIMIC în plus. În asta și constă avantajul! Deci puteți solicita un credit la compania CreditPrime dacă aveți urgent nevoie de bani, și aveți posibilitatea să îi returnați peste o lună, iar acest lucru va fi convenabil pentru dumneavoastră.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiaraMai pot schimba lirele vechi din hartie?

"As mai putea schimba bancnotele de 50 de lire de hîrtie in Anglia? Fiindcă în țară mi le refuza...mulțumesc mult", intreaba un cititor, la Reclamatiibanci.ro. Raspuns ReclamatiiBanci.ro Stimate domn, Puteti schimba oricand detalii

Sfaturi pentru cumpărături online în siguranță de la Alpha Bank România

Alpha Bank România a demarat o campanie de conștientizare și combatere a tentativelor de fraudă cibernetică, pentru a veni în sprijinul consumatorilor, în sezonul de cumpărături, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: În perioadele cu oferte și detalii

You BRD nu merge, spune ca a expirat tokenul. Ce pot sa fac?

"You Brd e cea mai prosta aplicatie. am sters-o si am reinstalat-o de nu stiu cate ori . daca intri de mai multe ori pe zi zice ca a expirat tokenul si trebuie reinstalata. e de rahat.
am sunat si la ei si spun acelasi lucru: sa stergi si sa reinstalezi. am si alta detalii

E bine sa schimb ROBOR-ul la creditul Prima Casa cu o dobanda fixa? Calcul estimativ al ratelor in urmatorii 5 ani

Primul lucru la care trebuie sa va ganditi daca primiti o oferta de schimbare a dobanzii variabile indexata cu ROBOR la creditul Prima Casa cu o dobanda fixa in primii ani este cealalta dobada fixa, adica marja fixa care intra in calculul dobanzii variabile dupa perioada cu dobanda detalii

  

Ultimele Comentarii