Informatii utile banci | Ultima Ora

Cum se amana ratele la creditele Alpha Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-01-25 22:17

Alpha Bank a publicat procedura de amanare a ratelor la credite in 2021, conform prevederilor OUG 37/2020, modificata prin OUG 227/2020:

Amanare plata rate persoane fizice

Daca esti client persoana fizica titular al unei facilitati de credit la Alpha Bank Romania iti oferim solutii de restructurare in scopul adaptarii condiţiilor de rambursare la posibilitatile tale determinate de situatia actuala.

Solutia suspendarii obligatiilor de plata a ratelor scadente aferente facilitatilor de credit se realizeaza in conditiile Ordonantei de Urgenta 37/30.03.2020 si Normelor Metodologice emise in aplicarea acesteia, cu completarile ulterioare, pentru o perioada de timp ce nu poate depasi o perioada cumulativa de 9 luni (aceasta perioada include si suspendarile de rate precedente acordate pe parcursul anului 2020 iar creditul trebuie sa fie la zi la momentul depunerii cererii de suspendare) pentru fiecare credit in parte, cu prelungirea corespunzatoare a duratei creditului (prevedere aplicabila mai putin pentru cardurile de credit) si acumularea dobanzilor stabilite contractual, pe perioada de suspendare a obligatiilor de plata.

Totodata, iti putem oferi solutii de restructurare individualizate, in afara cadrului prevazut de Ordonanta de Urgenta 37/2020 cu completarile ulterioare, care pot implica prelungirea perioadei de creditare, reducerea ratei lunare de plata pe o perioada de timp etc.

Ne poti transmite solicitarea de suspendare a ratelor pana pe 15.03.2021, accesand link-ul de mai jos:

Vreau sa aplic pentru facilitatea de suspendare la plata a ratelor

Te asiguram ca depunem toate eforturile pentru solutionarea cat mai rapida a tuturor solicitarilor primite si te asiguram ca vei fi informat imediat ce ajungem la o decizie cu privire la solicitarea formulata de tine.

De asemenea, iti punem la dispozitie si urmatoarele canale alternative de transmitere a solicitarii de suspendare la plata:
adresa de email: info@alphabank.ro; telefonic, la numarul de tel: 0800 825 742; in orice unitate Alpha Bank Romania.

Informatii persoane juridice

1. Exista masuri de sprijin oferite clientilor IMM care au credit in derulare?

R: Daca intampini dificultati la rambursarea creditului companiei tale din motive medicale sau economice, contacteaza prin telefon sau e-mail Managerul de Relatii IMM alocat sau transmite-ne un e-mail la adresa asistentacovid19imm@alphabank.ro.

Taguri: Alpha Bank  Criza COVID-19  amanare rate credite  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraCEC Bank acorda credite ipotecare cu cea mai mica dobanda fixa din piata

CEC Bank acorda credite ipotecare cu o dobanda fixa in primii cinci ani de 4,7%, cea mai mica dintre ofertele altor banci cu acelasi tip de credit. Alte banci care acorda credite pentru locuinte cu dobanzi fixe in primii cinci ani sunt: BCR (5,45%), Patria Bank (6,2%), Unicredit (4,99%), detalii

Probleme la platile online cu cardurile Mastercard emise de toate bancile (actualizat)

"Cardurile Mastercard emise de toate bancile romanesti au probleme de utilizare la tranzactiile online, care functioneaza cu intermitente, si-au anuntat unele banci clientii.
"Va informam ca exista o problema generala legata de utilizarea cardurilor Mastercard la nivelul detalii

Probleme de functionare la aplicatia George a BCR (actualizat)

BCR anunta ca aplicatia de internet/mobile banking are probleme de functionare: "În acest moment, George funcționează cu o serie de intermitențe. Lucrăm intens pentru remedierea situației. Pentru orice întrebări, ne puteți suna la *2227, unde suntem disponibili detalii

Banca Transilvania ofera un credit verde cu cea mai mica dobanda din piata

Banca Transilvania (BT) a lansat un credit de nevoi personale verde, destinat achiziţionării de electrocasnice verzi (green), cu consum redus de energie, biciclete, trotinete si alte echipamente sau materiale prietenoase cu mediul. Imprumutul poate fi folosit si ca avans la credite detalii

  

Ultimele Comentarii