TEHNOLOGII BANCARE | Banca Transilvania (BT)

Contestarea tranzactiilor cu carduri Banca Transilvania se poate face si prin BT Visual Help

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-12-18 15:07

BT Visual Help vine cu o opţiune nouă şi utilă pentru gestionarea cât mai bună a cardurilor şi a banilor, în cazul în care clienţii sunt nevoiţi să conteste o tranzacţie efectuată cu cardul, anunta Banca Transilvania (BT) intr-un comunicat, in care adauga:

Astfel, persoanele care iau legătura cu echipa call center BT sunt ghidate către platforma de self-banking - dezvoltată împreună cu fintech-ul CallVU (Israel) - opţiunea Contestare tranzacţii.

De la lansarea din 2019 şi până în prezent, BT şi CallVU au extins permanent gama de opţiuni pentru clienţii persoane fizice şi companii.

Cifrele arată că pandemia a accelerat semnificativ gradul de folosire a aplicaţiei pentru banking prin telefon, clienţii nemaifiind nevoiţi să vină la bancă.

În noiembrie a.c., BT Visual Help a înregistrat un număr record de interacţiuni, aproape 100.000, însemnând de 8 ori mai mult faţă de luna februarie a.c. 70% dintre sesiunile lunare sunt iniţiate de utilizatori noi.

Pentru clienţii aflaţi în situaţia să conteste o tranzacţie efectuată cu cardul, acum paşii sunt mai simpli:

Cu noua opţiune pot fi refuzate la plată anumite tranzacţii făcute cu cardul fizic sau digital, la bancomat, POS sau online. Paşii sunt următorii:

• Apelarea numărului de telefon:
- 0264 308 000
- Sau 0264 308 028 / Selectarea opţiunii BT Visual Help
• Accesarea link-ului primit prin SMS
• Autentificare
• Accesarea opţiunii Contestare tranzacţii din BT Visual Help şi a etapelor indicate pentru finalizare

Alte opţiuni de self-banking prin BT Visual Help:

• Istoricul tranzacţiilor pentru fiecare cont curent BT (pe 3 zile);
• Solicitare extras de cont;
• Informaţii despre plăţile în rate cu cardurile noastre STAR;
• Sume blocate/sumele care urmează să se plătească din cont pentru tranzacţiile cu cardurile sau la POS-urile altor bănci;

• Detalii despre obligaţiile de plată pentru cardurile de credit BT;

• Informaţii despre conturi – de la IBAN, suma din cont, valută, număr de puncte STAR;
• Descărcarea listei IBAN-urilor;
• Blocarea temporară sau definitivă a cardurilor;
• Solicitarea reemiterii unui card după blocarea definitivă;
• Modificarea limitelor de tranzacţionare cu cardurile băncii;
• Direcționări către alte soluții BT pentru #bankingladistanta.

Banca Transilvania este liderul pieţei cardurilor în România, cu aproape 4,3 milioane de carduri, dintre care 525.000 sunt carduri de credit.

1 din 4 carduri emise de Banca Transilvania este în format digital, în BT Pay, Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay şi Garmin Pay.

În fiecare secundă au loc, în medie, 12 tranzacţii cu cardurile băncii.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută acum 27 de ani, BT are aproape 18% cotă de piaţă, 3,2 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de persoane în echipă, soluţii de online banking de ultimă generaţie şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

Este singurul brand bancar românesc din clasamentul Brand Finance Banking 500 (2020).

Dincolo de banking, Banca Transilvania doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.bancatransilvania.ro, Blogul BT şi profilul băncii pe Twitter.

CallVU, unul dintre liderii în ceea ce priveşte digital customer engagement, ajută companiile globale să crească eficiența operațională şi să ofere experiențe pozitive clienților prin intermediul transformării digitale.

Platforma avansată CallVU este implementată de companii importante la nivel global şi le susține să automatizeze o gamă extinsă de servicii, vânzările şi procesele de customer support.

Prin transformarea interacțiunii fiecărui client într-un customer engagement, soluțiile CallVU permit companiilor să crească gradul de utilizare a conținutului digital, să faciliteze rezolvarea mai rapidă a solicitărilor clienților şi să crească conversiile în ceea ce priveşte vânzările. www.callvu.com

Taguri: BT  Banca Transilvania  tehnologii bancare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Banca Transilvania (BT)Ghid pentru grantul de capital de lucru, realizat de Banca Transilvania

Ghid pentru grantul de capital de lucru, publicat de Banca Transilvania Ai bifat toate criteriile din etapa de selectie a Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri si ai fost acceptat in program? Perfect! Hai sa iti spunem care sunt pasii detalii

Banca Transilvania este pregatita pentru noile cerinte de autentificare la platile online: banca recomanda aplicatia BT Pay

Din ianuarie 2021, tranzacţiile online cu cardul, realizate pe site-uri sau în aplicaţii din spaţiul economic european, trebuie să fie autentificate respectând standarde mai ridicate de securitate conform Directivei Europene revizuite privind serviciile de plată (PSD2), prin detalii

Contestarea tranzactiilor cu carduri Banca Transilvania se poate face si prin BT Visual Help

BT Visual Help vine cu o opţiune nouă şi utilă pentru gestionarea cât mai bună a cardurilor şi a banilor, în cazul în care clienţii sunt nevoiţi să conteste o tranzacţie efectuată cu cardul, anunta Banca Transilvania (BT) intr-un comunicat, in care detalii

Banca Transilvania si Fundatia Simona Halep doneaza 50.000 de euro organizatiei SOS Satele Copiilor Romania

● BT dublează fiecare donaţie făcută până în 21 decembrie ● Banca Transilvania şi Fundaţia Simona Halep se alătură campaniei Ajută copiii cei mai afectaţi de pandemie, iniţiată de SOS Satele Copiilor România, printr-o donaţie de 50.000 de euro, anunta detalii

Ultimele Comentarii

 • problema Home Bank ING

  Va rog sa-mi spuneti care este problema cu platile in aplicatia Home Bank a ING, pentru a va putea ... detalii

 • Ing

  Va rog faceți ceva cu aplicatia, de 2 zile încerc sa pot face niște plăti și nu ... detalii

 • Amanarea rate la banca

  As dori sa mi amana ti rata pe doua luni la banc incepe cu luna februarie martie deoarece mi sa u ... detalii

 • Actulizare date

  Buna ziua, daca o persoana nu este in tara si nu are posibilitatea sa vina in Romania pentru ... detalii

 • Amenintari blocare conturi

  Da, pe mine ma ameninta de cateva saptamani ca imi blocheaza conturile. Ideea este ca am fost sa ... detalii