BURSA | Profil

BRD - Groupe Societe Generale a inceput sa realizeze tranzactii cu derivate la Bursa din Sibiu

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2008-12-10 07:33

BRD - Groupe Societe Generale a nceput să realizeze din şedinţa de marţi tranzacţii cu derivate la Bursa din Sibiu, n nume propriu şi n contul clienţilor, după ce a fost nscrisă ca participant pe piaţa administrată de Sibex, potrivit comunicatului transmis marţi de bursa sibiană.

BRD - Groupe Societe Generale a anunţat n prima parte a lunii august că va realiza n mod direct operaţiuni la Bursă, n baza atestării primite de la Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM), ca parte procesului de integrare a activităţilor casei de brokeraj BRD Securities n cadrul grupului.

BRD Groupe Societe Generale controlează 99,82% din capitalul societăţii de servicii de investiţii financiare (SSIF) BRD Securities. Societatea de brokeraj este autorizată să desfăşoare ntreaga gamă de operaţiuni prevăzute de legea romnă, de la tranzacţionarea la Bursa de Valori Bucureşti - pnă la emiterea şi plasarea de acţiuni şi obligaţiuni pe piaţa locală sau internaţională.

BRD este listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi are o valoare de piaţă de 5,57 miliarde lei, la preţul de nchidere din şedinţa de marţi, de 8 lei/acţiune.

Bursa Monetar Financiară şi de Mărfuri (SIBEX) a fost fondată n 1994 şi este un operator de piaţă ce administrează cea mai mare piaţă de instrumente derivate din Romnia. Contracte futures şi opţions ce au ca activ suport acţiuni, rate de schimb, şi aur sunt disponibile pentru tranzacţionare pe piaţa Sibex printr-un sistem de tranzacţionare electronic.

Operaţiunile de compensare şi decontare sunt furnizate de către Casa Romnă de Compensaţie, o entiate separată controlată de către Sibex şi societăţile de brokeraj locale.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilCargus foloseste Alpha PhonePOS, solutia de plati mobile a Alpha Bank

Cargus România și Alpha Bank Romania au semnat un parteneriat pentru a pune la dispoziție pe piața locală cea mai avansată soluție de acceptare la plată a cardurilor pentru servicii de livrare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Alpha PhonePOS este prima detalii

First Bank permite actualizarea online a datelor personale

Actualizarea datelor, un proces care de regulă se desfășoară în cadrul sucursalelor, este acum accesibilă online, direct în pagina web a băncii, anunta First Bank intr-un comunicat, in care adauga: Astfel, clienții First Bank sunt invitați să-și actualizeze datele detalii

Leasing auto verde pentru masini electrice si hibride, de la BCR Leasing

BCR Leasing IFN lansează un produs de leasing auto verde destinat companiilor interesate de achiziționarea de autoturisme noi electrice și hibride, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Oferta BCR Leasing a fost dezvoltată pentru a detalii

Alpha Bank si-a dublat creditarea

Alpha Bank anunta intr-un comunicat rezultatele financiare obtinute in primul semestru al anului, din care rezulta ca banca si-a dublat volumul de credite acordate clientilor. Comunicatul Alpha Bank: Rezumatul semestrului I al anului detalii

  

Ultimele Comentarii