Informatii utile banci | CEC Bank

CEC Bank anunta lansarea noii platforme Internet Banking Home CEConline

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-11-26 11:59

Va anuntam lansarea noii platforme Internet Banking Home CEConline, destinata persoanelor fizice, cu un design prietenos si functionalitati noi, precum:

-Deschiderea de conturi in valuta

-Vizualizarea graficului de rambursare a creditului

-Activarea serviciului Mobile Banking

-Schimburi valutare la cursuri avantajoase si fara limita pe tranzactie

-Optiunea "Cere bani"

Va invitam sa folositi noua platforma accesand link-ul https://home.ceconline.ro unde veti gasi Manualul de utilizare.

In cazul in care sunteti persoane fizice aveti acces automat la noua aplicatie, aceasta functionand pentru o perioada concomitent cu cea veche, fara a fi necesar niciun demers suplimentar. Accesul se va realiza in baza aceluiasi nume de utilizator si cod generat de dispozitivul dumneavoastra.

In cazul in care sunteti persoane juridice, va invitam sa utilizati in continuare actuala platforma, bucurandu-va de optiunile si facilitatile acesteia.

Atentie! Nu deveniti victima inselaciunilor online! Mai multe detalii regasiti accesand acest link.

CEC Bank respecta si protejeaza datele dumneavoastra personale, conform prevederilor legale aplicabile din 25.05.2018. Detalii pe site-ul CEC Bank, in unitatile Bancii sau la dpo@cec.ro.

Serviciul de Internet Banking utilizeaza un cookie tehnic necesar bunei functionari a site-ului. Rolul acestuia este de identificare unica a sesiunii utilizator avand si componenta anti-frauda. Pentru mai multe detalii referitoare la politica de cookie a Bancii, apasati «aici».

In cazul in care observati in browser-ul dumneavoastra imagini suspecte care nu corespund cu cele din paginile web ale Bancii, aparitia unor ferestre "pop-up" care va solicita sa introduceti date confidentiale, sau daca nu puteti sa va autentificati in pagina de login de la prima incercare, va rugam sa nu mai introduceti alte coduri generate de dispozitivul de autentificare si sa anuntati imediat Banca la telefon +40-(0)21-202.50.50 sau la www.cec.ro/contact, intrucat s-ar putea sa deveniti victima unei tentative de frauda.

Taguri: CEC Bank  banca  internet banking  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CEC BankCEC Bank acorda IMM-urilor credite verzi cu dobanzi reduse si garantii europene

CEC Bank acordă credite verzi pentru IMM-uri cu dobânzi reduse și garanții europene, în baza parteneriatului cu Grupul Băncii Europene de Investiții (BEI), anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: CEC Bank acordă credite cu dobânzi reduse și garanții detalii

CEC Bank acorda Rimnicomb un credit garantat de EximBank

CEC Bank a acordat o finanțare de 10 milioane de lei companiei Rîmnicomb, important furnizor de nutrețuri pentru ferme de păsări sau animale, parte din grupul Avicola Focșani. Finanțarea beneficiază de o garanție acordată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de detalii

CEC Bank ofera un pachet de servicii bancare destinat persoanelor cu dizabilitati

Medeva Fintech, alături de CEC Bank, lansează primul pachet complet de servicii bancare, Figo.Pay by CEC Bank, adresat persoanelor din categoriile vulnerabile (persoane cu dizabilități, însoțitorii persoanelor cu dizabilități, asistenți sociali, personal angajat detalii

CEC Bank finanteaza constructia data center-ului ClusterPower din jud. Dolj

CEC Bank finanțează construcția data-centerului ClusterPower – o investiție greenfield de 208 milioane de lei în județul Dolj, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Valoarea creditului de pre-finanțare acordat de CEC Bank se ridică la 175,3 milioane de lei, detalii

  

Ultimele Comentarii