LEASING | Ultima Ora

BT Leasing sustine programul guvernamental IMM Leasing de echipamente si utilaje

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-10-30 15:29

Ionuţ Morar, Director General BT Leasing

BT Leasing (BTL) susţine antreprenorii prin implicarea în programul guvernamental IMM Leasing de echipamente şi utilaje, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:

Garanţiile de stat, dobânzile subvenţionate parţial şi posibilitatea de a achiziţiona inclusiv bunuri la mâna a doua sunt principalele avantaje ale programului.

Antreprenorii interesaţi pot aplica direct pe site-ul BTL.  

Iniţiativa este o oportunitate pentru firmele mici şi mijlocii cu activitate în producţie, comerţ şi servicii să investească în capacităţi care pot contribui la creşterea vânzărilor şi eficientizarea costurilor prin creşterea gradului de digitalizare şi prin automatizarea activităţii.

“Salutăm iniţiativa statului de a lansa acest program de garantare a investiţiilor prin leasing financiar. Fiecare companie ar trebui să aibă un plan de reînnoire periodică a autovehiculelor şi echipamentelor de producţie cu tehnologii din ce în ce mai noi, iar BT Leasing îşi propune să faciliteze accesul la astfel de tehnologii pentru cât mai multe IMM-uri româneşti, asigurând astfel un plus de eficienţă şi productivitate.” - declară Ionuţ Morar, Director General, BT Leasing.

Detalii despre program:

 Este garantată până la 80% din valoarea finanţării pentru achiziţia de echipamente IT şi tehnologia informaţiei sau maxim 60% pentru cumpărarea de utilaje şi echipamente tehnologice, vehicule pentru transport de mărfuri şi persoane folosite în scop comercial.

 Valoarea maximă cumulată a finanţărilor garantate care pot fi acordate unui beneficiar este de 5 milioane de lei.

 Durata maximă a perioadei de leasing este de 72 de luni.

 Avansul este de maxim 20% din valoarea achiziţiei bunului finanţat.

 Sunt subvenţionate de stat: jumătate din dobândă, comisionul de risc şi cel de administrare.

Banca Transilvania va transfera către BT Leasing cele mai bune practici şi experienţa sa din iniţiativele din care face parte acum, IMM Invest şi programul de granturi.

BT Leasing, peste 15.000 de clienţi şi 30.000 de contracte

BT Leasing este de peste 20 de ani pe piața de leasing, timp în care a finanțat peste 15.000 de clienți şi a încheiat peste 30.000 de contracte.

În 2019, obligaţiunile BT Leasing au debutat la tranzacţionare, fiind astfel a doua companie a Grupului Financiar Banca Transilvania care foloseşte mecanismele de finanțare ale Bursei de Valori Bucureşti.

Taguri: BT  Banca Transilvania  leasing  banca  BT Leasing  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBCR va face plati prin programul de microgranturi Masura 1 pentru 2.000 de firme si PFA

Firmele micro și PFA-urile ce sunt eligibile pentru ajutorul de stat din programul de microgranturi – Măsura 1 au la dispoziție 5 zile lucrătoare pentru a semna contractele cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA), anunta BCR intr-un comunicat, in care detalii

Probleme cu functionarea cardurilor Raiffeisen la POS-urile magazinelor: clientilor li s-au luat banii din conturi de doua ori (actualizat)

Clientii Raiffeisen se plang ca astazi au avut probleme in utilizarea cardurilor de debit la POS-urile magazinelor. "Azi dimineata nu mergea tranzactionarea cu cardul de debit Raiffeisen la POS alte banci", s-a plans un client al bancii, pe Facebook. "S-au facut detalii

Noi comisioane pentru clientii ING Bank

ING Bank a anuntat ca introduce noi comisioane pentru serviciile furnizate clientilor bancii. Astfel, din 1 martie 2021, ING isi va taxa clientii cu cate 18 lei pentru fiecare card livrat la domiciliul acestora. Un comision de 20 de lei va trebui achitat, tot din 1 martie 2021, detalii

Cum a fost jefuita o banca cu un biletel primit de casiera de la hot

O unitate a BRD Groupe Societe Generale din Bucuresti, in apropierea Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), a fost jefuita cu ajutorul unui biletel transmis de hot casieriei, in care-i cerea sa-i dea banii din sertar. (vezi biletelul in fotografia publicata de detalii

Ultimele Comentarii