BANCI | Cariera

Zoltán Balázs este noul sef al creditarii la OTP Bank Romania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-10-21 19:59

Zoltán Balázs este Director General Adjunct și coordonator al Diviziei Creditare și Administrare Risc în cadrul OTP Bank România

Cu o experiență de peste 20 de ani în sectorul bancar, Zoltán Balázs a fost recent desemnat Director General Adjunct și coordonator al Diviziei Creditare și Administrare Risc în cadrul OTP Bank România, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

În noua sa calitate de Director General Adjunct, Zoltán va susține dezvoltarea operațiunilor OTP Bank, contribuind astfel la misiunea de creștere puternică și durabilă a băncii.

”Focusul nostru este să oferim stabilitate într-un context macroeconomic greu încercat, dar și să continuăm obiectivele asumate prin amplul program de transformare, numit Apollo. Noua viziune de business și noua strategie bazată pe dezvoltare și creștere organică pentru următorii 4 ani prezintă oportunități, dar și provocări. Sunt pregătit să pornesc în această călătorie în care îmi voi pune în valoare experiența și în care am sprijinul unei echipe foarte puternice de profesioniști din cadrul Diviziei Credit și Managementul Riscului, în care am foarte mare încredere”, a declarat Zoltán Balázs.

Zoltán Balázs s-a alăturat OTP Bank România la începutul acestui an, în funcția de Consultant în Management, iar în acest interval au fost parcurse procedurile necesare pentru aprobarea oficială a Băncii Naționale a României. Sub coordonarea sa, Divizia Creditare și Administrare Risc asigură stabilitatea financiară și contribuie la prevenirea și controlul riscurilor.

El are studii solide în domeniul financiar-bancar și experiență semnificativă în diverse arii ale bankingului, inclusiv în vânzări corporate, administrarea riscului, managementul și soluționarea de portofolii de active neperformante și expertiză în finanțarea și dezvoltarea proiectelor de real estate.

Formarea sa academică include un MBA cu specializare în activități bancare și antreprenoriat la Universitatea Case Weser. Anterior preluării noii poziții în cadrul OTP Bank, a deținut roluri de management în industria bancară, precum CEO al Erste Real Estate în cadrul Erste Bank Ungaria sau Executive Director Risk la MKB Bank și a avut rolul de consilier pentru segmentul de active neperformante în cadrul BCR.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Promovând inovația, creșterea stabilă și servicii financiare integrate, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 36 de mii de angajați deservește zilnic aproape 19 milioane de clienți din 12 țări.

Taguri: OTP Bank  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraPatricia Andrei este noul director de resurse umane al CEC Bank

Patricia Andrei este noul director de HR al CEC Bank, poziție din care va coordona întreaga activitate de resurse umane a băncii cu cea mai mare rețea teritorială din România, care include peste 1.000 de unități și aproape 6.000 de angajați la nivelul întregii țări, detalii

Eleni Skoura, numita Head of Retail la ING Bank

Începând cu 23 august, Eleni Skoura se va alătura echipei ING Bank România, preluând poziția de Head of Retail Banking și membru al Comitetului Executiv al băncii. În acest rol, ea va conduce o echipă de peste 400 de angajați și va coordona toate detalii

Anca Petcu este noul director de operatiuni la First Bank

First Bank anunță numirea Ancăi Petcu în rolul de Chief Operations Officer (COO). În calitate de COO, Anca Petcu îi va raporta lui Henk Paardekooper, CEO First Bank, și va fi membră a echipei executive a companiei, ca Vice Președinte First Bank, conform unui comunicat de detalii

Dragos Calin, aprobat de BNR director general adjunct la BRCI

La un an de la relansarea activității, Banca Română de Credite și Investiții (BRCI) a decis să își consolideze echipa de management cu scopul de a gestiona mai bine  procesul de diversificare a portofoliului său de produse și servicii, detalii

  

Ultimele Comentarii