IFN | Banca Transilvania (BT)

BT Mic lanseaza initiativa Cumpara de la o afacere mica

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-09-17 21:51

 Oamenii susţin economia locală prin susţinerea afacerilor mici.

 La începutul pandemiei, echipa BT Mic a luat legătura cu fiecare din cei peste 11.000 de clienţi BT Mic pentru a găsi, acolo unde este cazul, soluţii de redresare.

 BT Mic a continuat acordarea de credite noi pe tot parcursul anului, pentru susţinerea afacerilor mici.

BT Mic lansează iniţiativa Cumpără de la o afacere mică pentru a impulsiona cât mai multe persoane să aleagă sa cumpere de la firme aflate la început de drum, de la businessuri mici, de
familie, conform unui comunicat de presa, in care se mai mentioneaza:

O brutările, un magazin cu produse bio, un coffee shop, un studio foto, un atelier de web design - afacerile mici cu produse şi servicii originale.

Blogul BT Mic, lansat tot azi, prezintă povestea unor antreprenori români cu afaceri mici care vorbesc despre începuturi, idei, provocări, pasiune şi reinventare.

Acestea pot inspira atât persoane cu spirit antreprenorial, cât şi viitori clienţi. Oamenii pot cumpăra de la ei facil pentru că în fiecare articol este la îndemână site-ul, profilul din social media sau adresa firmei respective.

Cumpără de la o afacere mică este, înainte de toate, un îndemn la solidaritate, o mişcare pentru a susţine – permanent, dar mai ales în aceast perioadă – afacerile mici.

Ele plătesc taxe, impozite şi creează locuri de muncă pe plan local.

“Afacerile mici ne oferă adevărate lecţii antreprenoriale şi de viaţă pentru că în cadrul lor se învaţă lucruri valoroase: autonomia, rezilienţa, optimismul, să nu renunţăm şi să căutăm soluţii. De aici pornesc toate afacerile care ajung mari. Iniţiativa îşi propune să ne facă să ne gândim altfel când vrem să cumpărăm ceva: de unde cumpăr, ce opţiuni am, ce impact are faptul că eu cumpăr dintr-un anumit loc pentru magazinul respectiv, pentru afacerea respectivă? Orice decizie de cumpărare de la o afacere mică generează o valoare adaugată
mare în dezvoltarea acesteia. Iar acum este nevoie de asta mai mult decât oricând. ” - Cristina Şindile, Director General, BT Mic.

BT Mic, alături de clienţi din prima zi a stării de urgenţă

De la începutul pandemiei, BT Mic a susţinut companiile mici prin amânarea ratelor la credite şi dialog continuu. Micii antreprenori au avut şi au nevoie cel mai mult în perioada aceasta de lichiditate, de soluţii şi sfaturi de redresare pentru a putea ţine deschisă afacerea.

Toţi cei peste 11.000 de clienţi au fost sunaţi la începutul crizei de echipa BT Mic, dialogul deschis păstrându-se şi în continuare.

“Dialogul permanent cu clienţii face parte din cultura organizaţională BT Mic. Însă pandemia ne-a determinat să intensificăm aceste discuţii pentru a înţelege mai bine impactul actualului context economic asupra lor, ce ar pesupune reorganizarea modelului de business, cum putem adapta finanţarea. Aşa ne-am dat cel mai bine seama de implicaţii, de riscuri, de soluţii. Creditarea este un act de responsabilitate şi pentru noi, şi pentru ei” – adaugă Cristina Şindile.

Pentru 3.000 de microcompanii care lucrează cu BT Mic a fost amânată plata ratelor la credite.

Fiecare amânare în parte a fost discutată şi agreată cu clienţii, care au înţeles ce presupune, iar perioada a fost la alegerea acestora. Mulţi au optat pentru o perioadă mai mică decât cea permisă legal, iar azi deja 1.000 dintre ei au ieşit din perioada de suspendare a ratelor.

De asemenea, în ciuda situaţiei generate de pandemie, BT Mic a continuat să acorde finanţări noi, fără a limita accesul clienţilor: a păstrat termenele de finanţare maxime, sumele şi garanţiile flexibile, dar şi de răspuns rapid - maxim 4 zile la cererile de creditare.

Povestea BT Mic, start-up al Grupului Financiar Banca Transilvania, înfiinţat acum 3 ani, poate fi urmărită pe Blogul BT.

Taguri: BT  Banca Transilvania  credite firme  banca  Credite IMM  BT Mic  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Banca Transilvania (BT)BT Leasing finanteaza autoturisme electrice si hibrid

BT Leasing (BTL) lansează Drive Green, ofertă de finanţare pentru autoturisme electrice sau hibrid, noi sau rulate, pentru persoanele fizice, se arata intr-un comunicat de presa, in care se mai arata: Prin dobânzi şi comisioane reduse până la finalul anului, BTL şi-a detalii

Prin Programul Noua Casa se pot cumpara locuinte mai mari

Prima locuinţă cu finanţare prin Programul Noua Casă, derulat prin Banca Transilvania, a fost cumpărată în Bucureşti, anunta banca intr-un comunicat, in care mai arata: Apartamentul are 3 camere şi a costat aproximativ 73.000 de euro, iar creditul este de 66.500 de euro, detalii

Românii şi Banca Transilvania au donat 120.000 de euro pentru a pregăti 1.200 de copii pentru şcoală

Aproape 120.000 de euro au fost donaţi de români şi de Banca Transilvania în cadrul campaniei Echipează-ţi copilul să meargă la şcoală chiar dacă nu e al tău, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Iniţiată la începutul lunii septembrie de BT şi de detalii

Peste 50.000 de clienti BT si-au integrat in BT Pay aplicatiile Google Fit si Apple Health

In doar o zi de la anunţarea noii facilităţi din aplicaţia BT Pay - integrarea cu aplicațiile de monitorizare a activității fizice Google Fit şi Apple Health - peste 50.000 de clienţi şi-au integrat în BT Pay aplicaţiile de health, anunta Banca Transilvania. Prin detalii

Ultimele Comentarii