Criza COVID-19 | Criza COVID-19

Maine este ultima zi in care mai puteti cere amanarea ratelor la creditele de la BCR si BRD

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-06-29 08:38

Cei care au credite la BCR si BRD si sunt afectati de criza coronavirusului mai pot depune cereri de amanare a ratelor pana maine, 30 iunie, conform ofertelor proprii ale celor doua banci, pe o perioada de pana la trei luni.

BCR si BRD au prelungit pana la finalul lunii perioada de depunere a cererilor de suspendare a ratelor la credite, dupa ce termenul de depunere a cererilor conform OUG 37/2020 a expirat in 15 iunie.

Amanarea ratelor la BRD se face o perioada de pana la 3 luni cu prelungirea duratei creditului cu cea a amanarii, cu exceptia creditelor Prima Casa, pentru care noua durata a creditului nu poate depasi durat maxima prevazuta de lege, de 360 de luni.
Dobanda si comisioanele aferente ratelor se vor achita esalonat, pe toata durata a creditului, fara costuri suplimentare, adica fara sa se aplice dobanda la dobanda (vezi aici detalii).

Si la BCR amanarea ratelor se face la fel, pe o perioada de trei luni si fara costuri suplimentare, cu prelungirea perioadei de creditare.

Insa nu toti clientii bancii pot cerere amanare ratelor, ci doar cei car nu aveau intarzieri la plata in data de 16 martie, cand s-a instituit starea de urgenta din cauza crizei COVID-19, sau daca le-au achitat intre timp. Exista si alte conditii pentru amanarea ratelor la BCR, vezi aici detalii.

Restul bancilor nu au prelungit ofertele de amanare a ratelor la credite.

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  Banca Comerciala Romana (BCR)  amanare rate credite  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Criza COVID-19Cum se amana ratele la creditele Garanti BBVA

Garanti BBVA a anuntat modalitatea de amanare a ratelor la creditele persoanelor fizice, conform prevederilor OUG 37/2020. Iata informatiile publicate de banca: Informare privind conditiile si efectele suspendarii platii ratelor la credite Avand in vedere detalii

Cum se face amanarea ratelor la creditele Unicredit Bank, conform OUG 227/2020

Unicredit Bank prezinta procedura privind amanarea ratelor la credite conform OUG 227/2020, intr-un text publicat pe site-ul bancii: Informare solutii suspendare plati pentru persoane fizice conform OUG 37/2020, astfel cum a fost modificata prin OUG detalii

Cum se amana ratele la Credit Europe Bank

Credit Europe Bank a publicat modalitatea de amanare a ratelor la credite in 2021, conform prevederilor OUG 227/2020, care a modicat OUG 37/2020: Suspendarea ratelor aferente creditelor în contextul OUG 37/2020 cu modificările și completările detalii

Banca Romaneasca anunta cum vor fi amanate ratele la credite

Guvernul României a aprobat Ordonanța de Urgență nr. 227/2020 privind modificarea și completarea OUG nr. 37/2020 Guvernul României anunță continuarea măsurii pusă la dispoziția clienților instituțiilor bancare în primăvara lui 2020 prin detalii

  

Ultimele Comentarii