Criza COVID-19 | BRD Groupe Societe Generale

Clientii BRD carora li se fura banii de pe carduri asteapta 40 minute la coada in fata bancii sa faca o reclamatie si 30 de zile sa-si primeasca banii inapoi (actualizat)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-06-11 08:04

Un client BRD caruia i s-au furat banii de pe card, printr-o frauda online, a trebuit sa astepte 40 de minute in ploaie in fata bancii pentru a face o cerere de despagubire, dupa care a aflat ca va primi banii inapoi abia peste o luna.

Normal ar fi ca BRD si organizatiile de carduri Visa si Mastercard sa-si despagubeasca imediat clientii care au fost victimele fraudelor.

Iata plangerea primita de la cititorul Bancherul.ro, client BRD:

"Buna ziua! Pe data de 26 mai 2020 mi-am verificat aplicatia mobila BRD si am constatat cu stupoare ca de pe cardul meu s-au facut 4 plati catre VIMEO in USA in data de 21.05.2020.

Am sunat la numarul de pe site, am blocat cardul si m-am deplasat la cea mai apropiata sucursala BRD (dupa cum am fost indrumata telefonic), mai precis BRD Pacii, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 111.

Am asteptat 40 de minute afara, in ploaie, pentru a fi preluata de cineva in vederea semnarii formularelor de refuz la plata si eliberarea unul nou card. Intreband cat dureaza pana imi recuperez banii, domnisoara de la ghiseu mi-a raspuns, balbaindu-se, ca dureaza 30 de zile pana la solutionarea problemei.

Domnilor, poate pentru dumneavostra 700 de lei nu este o suma impresionanta, dar pentru un platitor de rate, culmea, rate la BRD este monstuos, suma respectiva reprezentand cuantumul datoriilor catre aceasta banca. 30 de zile sunt inadmisibile pentru solutionarea unui caz de frauda evident."

Raspunsul BRD:

"Pentru refuzurile la plata exista o perioada standard in care se fac investigatiile, si care este acoperitoare pentru eventuale raspunsuri intarziate din partea altor banci, comerciantilor etc.

In majoritatea situatiilor, investigatia se finalizeaza mai repede decat termenul maxim prevazut, ceea ce speram ca se va intampla si in acest caz."

ACTUALIZARE

BRD ne-a transmis, dupa publicarea articolului, ca "acest refuz la plata a fost rezolvat pe 28 mai, in mai putin de 48 de ore de la depunerea lui."

Taguri: BRD Groupe Societe Generale  Reclamatiibanci.ro  Educatie financiara  

Comentarii

Vulpe dumitru
Am aceeasi problema
Am aceeași problemă am doua conturi euro si lei , iar de pe cardul de euro mi au dispărut 700 de euro am recuperat o parte m ai sunt 216 euro de recuperat si banca nu oferă răspunsuri m am saturat sa astept

Vasile Coman - Bancherul.ro
recuperare bani de pe card BRD
Stimate domnule Vulpe Dumitru, sfatul meu este sa faceti o reclamatie la BRD cu privire la intarzierea rambursarii banilor disparuti de pe card. Reveniti apoi la mine, la tel. 0723292899 sau prin e-mail vasile.coman@bancherul.ro, cu raspunsul la reclamatie sau daca nu primiti raspuns, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: BRD Groupe Societe GeneraleLa BRD se pot face conturi si credite online

În linie cu strategia sa de transformare digitală, BRD lansează două fluxuri 100% online, pentru clientela de persoane fizice – primul, legat de inițierea relației de afaceri prin deschiderea unui pachet de cont curent (remote onboarding), iar cel de-al doilea, destinat detalii

Aplicatia de mobile banking YOU a BRD poate fi folosita si de utilizatorii de telefoane Huawei

Aplicația de mobile banking BRD YOU are acum și o versiune destinată utilizatorilor de telefoane Huawei, care poate fi deja descărcată din Huawei Gallery, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Lansată, într-o primă versiune, la sfârșitul anului trecut, YOU - detalii

Granturile pentru firmele din domeniul HORECA se distribuie si prin BRD

BRD Groupe Société Générale este una dintre cele cinci instituții de credit din România selectate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului în vederea implementării schemei de ajutor de stat prevăzută de Ordonanța de Urgență nr. detalii

Rezultatele financiare ale BRD in 2020

BRD a anuntat rezultatele financiare obtinute in 2020, in urmatorul comunicat de presa: REZULTATELE GRUPULUI BRD ÎN ANUL 2020: MODEL DE AFACERI SOLID, PERFORMANȚĂ FINANCIARĂ REZILIENTĂ
Principalele tendințe comerciale și detalii

  

Ultimele Comentarii